Villa Ostria

  • Rymliga villor
  • Nära till stranden
  • Gångavstånd till hamnen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Flytta in i en egen villa på semestern! Här bor ni rymligt och villorna är utrustade med allt ni behöver för att känna er som hemma. Stranden ligger bara ett stenkast bort där havet bjuder in till svalkande dopp. En grill finns att låna för semesterns alla grillkvällar och lockar restaurangbesök finns det trevliga tavernor vid hamnen i Alinda. Hyr ni bil kan ni dessutom passa på att göra lite egen sightseeing runt ön.

För att kunna boka lägenhet på Villa Ostria måste du fylla i minst fyra resenärer i bokningsboxen till höger. Därefter kan du välja avresedatum.


Rumstyper

Trerumslägenhet i etage för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Eget hus, lugnt, mysig atmosfär.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I ett trevligt och lugnt område med rofylld stämning ligger Villa Ostria. Hotellet har närhet till strand och tavernor vid Alindas hamn. Vid terrassen finns en grill som går att låna för kvällens grillning (förboknings krävs). Vill du bada i pool kan gäster på Villa Ostria fritt nyttja poolen på hotellet Christonis Paradise (ca 1.5 kilometer bort). Ca 2 kilometer bort ligger den större turistorten Agia Marina med ett stort utbud av restauranger, butiker och barer. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.