Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 132 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Jättemysigt lite hotell precis vid havet
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Närheten till havet, gratis solstolar, litet och familjärt. Bra frukost med mycket att välja på, nära till centrum
-
Svajigt internet och kanske någon pasta till lunchalternativ. Vi hade gärna bytt strandhandduk någon gång

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Hotellets läge och standard är perfekt. Centralt, men ändå helt lugna omgivningar. Personalen är trevliga och hjälpsamma. Rummen är rymliga och mycket fräscha och fina. Bra frukost! Vi kommer definitivt att resa tillbaka och rekommenderar Orion varmt till vuxna som reser utan barn.
-
Något mjukare sängar, men det är som allt en smaksak.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, otroligt fina och fräscha rum, närheten till poolen och stranden. Solstolarna på stranden var dessutom utan extra kostnad vilket var ett stort plus. Vi är SÅ nöjda!!
-
Vattentemperaturen i duschen är det enda vi anser bör förbättras. Det gick inte att duscha utan att det ständigt pendlade mellan iskallt och för varmt vatten.

Bekräftad gäst: 2021-09-21


10 av 10

+
Det fantastiska läget! Fin pool - snygga och fräscha rum.
-
Maten. Varmvatten i duschen.

Bekräftad gäst: 2021-09-21


9 av 10

+
Nära strand, vacker utsikt, bra och lugnt poolområde. Lagom promenad till centrum.
-
Dynorna på solstolarna var lite tunna.

Bekräftad gäst: 2021-09-14


10 av 10

+
Jättetrevlig serviceminded personal. Närheten till havet. Personalen fick oss att känna oss som hemma.
-
Inte mycket

Bekräftad gäst: 2021-09-07


10 av 10

+
Läget o personal
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


7 av 10

+
Läget. 15 m från havet
-
Vattentryck och temp var kass på rummet

Bekräftad gäst: 2021-08-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
13
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-12

av romanab752 Göteborg, Sverige

Ett charmigt ställe att bo på

En fin hotell med fantastisk bra läge. Ligger på stranden så det är bara att gå ut och hoppa i havet. En vuxen hotell som passar alla som gillar ta det lugnt och njuta av tillvaron. Utanför hotellet finnas skuggan från träden och du kan använda stolar som tillhör hotellet.

 
2019-08-19

av Niclas H Borås, Sverige

Fräscht och fint läge men en del personal behöver en kurs i service

Hotellet är mycket nära havet. Det är genomgående fräscht. Fräsch pool och allmänna utrymmen. Vårt rum var väldigt stort och fint och hade en fin balkong mot havet. En del i personalen var väldigt serviceinriktade men tyvärr så skulle en del behöva en kurs i hur man tar hand om gäster. En kvinna i personalen muttrade över att inte gästerna plockade undan efter sig efter frukosten så vi kände att man var tvungen att göra detta. Inte hela världen att plocka undan sin disk men jag har aldrig vart med om att ett hotell kräver detta. Utöver detta så var vi mycket nöjda

 
2019-07-01

av MrsR-Sweden Uppsala, Sverige

Mycket trevligt o fint hotell

Vi (två vuxna med tonårsdöttrar) besökte Orion i slutet av juni-19. Hotellet ligger på en lugn sidogata men ändå nära till restauranger och småaffärer. Rummen är finaoch stora (vi hade nr 4 och 5 i huvudbyggnaden).Skönt med AC och kylskåp. Poolen med solstolar ligger alldeles vid stranden och poolbaren. Observera att det kostar att hyra solstolar och parasoll på stranden. Det kommer en äldre man och tar betalt vilket vi inte uppfattat (9 € för två stolar och ett parasoll/dag). Vattnet är klart och fint men glöm inte badskor, det är stenigt. Personalen är jättetrevlig och väldigt serviceminded. Frukosten kan intas precis vid strandkanten om man vill. Hotellet är inget barnhotell och för oss med tonårsbarn var det skönt för det var lugnt runt poolområdet. Ett minus för all cigarettrök från gästerna på hotellet och stranden.

 
2018-10-03

av Peggy_Susanne Mariehamn, Finland

Avkopplande vistelse

Tack för en alltigenom härlig vecka i ett vackert och mycket rent rum med utsikt över vattnet! Bra wifi. Frukost med allt vi behövde. Personalen som skötte frukosten är guld värda. Vi är så nöjda och glada att vi fick bo här 😄 Det enda som störde oss var gäster som rökte under frukosten, det kan man enkelt lösa genom att hänvisa dem till borden närmast stranden.

 
2018-06-28

av orjef Uppsala, Sweden

Världsklass!!!

Supervistelse på detta charmiga & familjära hotell. Vårt sällskap på 4 personer hade 2 dubbelrum med utsikt över poolområde och hav, underbart...sköna sängar, bra kylskåp, rent & snyggt med bra frukost. 10 m från poolkant till strandkant...