Rumstyper på Sentido Pearl Beach

Dubbelrum

Klassiskt inredda dubbelrum i ljusa färger. En dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i form av en enkelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Platt-tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Minibar mot avgift. Badrock och tofflor finns i de rum med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Strykjärn och strykbräda på begäran. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Balkongerna har olika storlek beroende på vart i byggnaden rummet är beläget.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Klassiskt inredda enkelrum i ljusa färger. En dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i form av en enkelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Platt-tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Minibar mot avgift. Strykjärn och strykbräda på begäran. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Balkongerna har olika storlek beroende på vart i byggnaden rummet är beläget.

Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Sentido Aegean Pearl, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.