Kundomdömen om Sentido Pearl Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

705 omdömen
Utmärkt
 
320
Väldigt bra
 
285
Bra
 
68
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av AnnelieVestberg Jönköping, Sverige

Rethymnon sept -19

Ett hotell som gav mer än förväntat! Vi reste som två par och vi valde rum bredvid varandra vid den lilla iskalla privata poolen, rum 58 o 59. Om man väljer rum 55-57 så ser man vattenspegeln från rummet. Det finns även solsängar på altanen på alla dessa rum på bottenplan. Läget var bra, en tyst del utav hotellet och smidigt att ta sig till. Det är annars många trappor på området. Trevlig trädgård med mycket växter. Övriga balkonger ligger mot området och ska det vara havsutsikt blir det också mot vältrafikerade vägar. När vi kom på natten så blev vi bjudna på juice och en kall tallrik med charkuterier att ta med till rummet. Servicen är mycket bra på hotellet, och alla ger trevligt bemötande vid tex frågor. De sätter verkligen sina gäster i centrum. Vi hade köpt till halvpension, frukosten var bra och middagen var ok för det billiga priset. Det går även att byta middag mot lunch om man säger till dagen före innan 12. Den var dock enklare. Personalen var mycket måna om sina kunder. Det finns många restauranger i närområdet och för ca 10€ får man en ordentlig måltid med dryck. Det fanns underhållning på kvällarna så som karaoke, disco, trolleri mm. Trevligt poolområde och för oss var det inga svårigheter att få solsängar. På andra sidan gatan ligger havet, det är stenigt så badskor underlättar för att ta sig i och ur. Bara en liten bit närmre centrum blir stranden bättre. Solsängar med parasoll för två 6€. Det är ca 2,5 -3 km till centrum och det finns strandpromenad hela vägen. Precis utanför hotellet ligger taxistationen som kan ta dig tex till Rethymnon gamla stad för 5€. Där finns många restauranger och även shopping. Vi åt bla på Petra som hade mysig miljö och mycket god mat och en man som sjöng och spelade gitarr. På senare kväll är det även mer hålligång i barerna vid hamnen.

 
2018-06-29

Inlägg av JodelD18 Örnsköldsvik, Sverige

Bra beläget hotell med god service

Trevligt hotelll med vänlig och serviceinriktad personal. Hotellet ligger lite utanför centrum vilket gör det lite enklare att ta utflykter med hyrbilen. Nära till stranden och ca 30 minuter promenad till centrum. Restaurangen hade bra frukost/middag och serviceinriktad och trevligt bemötande.

 
2018-06-22

Inlägg av remcoa296

En skön semester med bra service

Besöker för andra året i rad detta hotell. Vi ankom sent och möttes av den professionalitet som detta hotell erbjuder. Efter incheckning bars vårt bagage upp till rummet, ett bra semesterrum, varvid personalen kom med en väl avpassad måltid. Smakade alldeles utmärkt mitt i natten. En bra start på semestern. Detta hotell ser alltid gästen i centrum. Mat, frukost, lunch o middag är välkomponerade. Kort sagt. En veckas semester på topp

 
2017-10-04

Inlägg av dollan01 Puerto del Carmen, Spanien

Kanonpersonal!

Hotellet låg bara ett stenkast från stranden. Mycket bra och trevlig personal , mycket serviceinriktade.Fin buffé med mat där alla hade något som man tyckte om. Även frukosten var kanonfin. Det som drog ner det hela var att stranden var frin men att gå i vattnet var ett äventyr med mycket sten och en djup kant som man fick ta sig över innan man kunde doppa sig.

 
2016-10-20

Inlägg av christer m Upplands Väsby, Sverige

Ett bra hotell nära stranden

Mycket trevligt hotell bra läge,nära till stranden. Personalen var fantastisk. Bra pool, om något kall för tillfället. Frukosten, som ingick för oss, var mycket bra. Fint rum men tyvärr tråkig utsikt mot innergård