Rumstyper på Sentido Aegean Pearl

Dubbelrum

Moderna och smakfullt inredda dubbelrum. Litet kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggnät. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, och bara toaletten har en dörr. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Moderna och smakfullt inredda dubbelrum med en privat pool. Litet kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggnät. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, och bara toaletten har en dörr. Markterrass med privat pool, solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Moderna och smakfullt inredda enkelrum. Litet kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi,luftkonditionering och deponering. Myggnät. Hårtork. Bad/dusch och wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, och bara toaletten har en dörr. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Svit

Fina sviter med panoramautsikt över stranden. Litet kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggnät. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. I vissa sviter är badrummen öppna mot rummet, och bara toaletten har en dörr. Hårtork. Jacuzzibadkar och dusch samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.