Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var rymligt o rent
-
Man borde ordnat med värmepå ett bättr sätt det fick vi klara ut själva efter några dagar. O sedan var soffan kläd med galon hållbart men inte trevligt att sitta i ock så en kall känsla.

Bekräftad gäst: 2021-10-30


9 av 10

+
Personalen var jätte bra
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2021-10-23


9 av 10

+
Trevlig frukost och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Allt var lika bra
-
Ingen aning

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Frukosten
-
Internetåtkomsten

Bekräftad gäst: 2021-10-16


6 av 10

+
Personalen
-
Allt var så stelt

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Bästa service och omhändertagande!
-
Lite varmare vatten i polen 😁

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Allt. Det är tredje gången vi bor där.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

444 omdömen
Utmärkt
 
400
Väldigt bra
 
43
Bra
 
0
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-23

av marinao39 Uddevalla, Sverige

TOP NOTCH

Vänlig,glad och hjälpsam personal. Nyrenoverat och mycket fräscht och snyggt. Perfekt läge med strandpromenaden nedanför hotellet, centralt och nära till det mesta såsom havet 60m och in till gamla stan, fortet, båthamnen. Frukostbuffén var utmärkt och mycket att välja på. Mycket goda hygienrestriktioner. Tyvärr var bastu/ inomhuspool/träningsrum avstängt vid rådande omständigheter i coronatider.

 
2021-10-19

av JeanetteO189

Superfint hotell

Väldigt fint hotell nära stranden och bara en liten promenad från gamla stan! Hotellet var rent och snyggt, sköna sängar och en otroligt fin frukost, den bästa jag fått i Grekland! Hjälpsam och trevlig personal och superhög hygien. Väl värt ett besök!

 
2021-09-07

av 233annikar Helsingborg, Sverige

Top Notch!

Det är det här hotellet ni ska bo på när ni besöker Rethymno! Helt oustanding! Allt från den fantastiska servicen av den mycket trevliga personalen, till de välstädade rummen. Den otroligt fina frukosten, det lugna välskötta poolområdet och poolbaren med sina goda snacks och drycker. Aldrig bott bättre vid mina resor i Grekland och de har varit många! Jag har verkligen inget dåligt att säga om hotellet. Åk dit och bo kungligt, med ett perfekt läge i Rethymno där du har stranden ett stenkast bort, och bra restauranger i närheten. Jag längtar redan tillbaka!

 
2020-10-24

av Serandraer

Fantastic place

Helt nytt hotell. Fräscht, fint och bra frukost! Supertrevlig personal, de hjälpte oss med allt vi behövde. Superhög hygien, personalen går med munskydd. Alla delar rum, toalett, pool, bar etc får 5 Stjärnor. Värt att besöka.

 
2020-10-23

av Joakim90 Sverige

Herr

Toppenfin hotell med en fantastisk trevlig personal. Suverän frukost, som innehåller allt. Rent och snyggt och handsprit överallt allt. Fullständigt medvetenhet om Covid-19.Bra läge med promenadavstånd till gamla staden och stranden.