Rumstyper på Iperion

Enrumslägenhet med privat pool

Trevliga enrumslägenheter med sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter mot förfrågan via receptionen. Hårtork. Fint badrum med dusch och wc. Uteplats med privat pool och havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Enrumslägenheter

Fina fräscha enrumslägenheter med sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter mot förfrågan via receptionen. Hårtork. Fint badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med myggnät i dörren, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Fräscha tvårumslägenheter i etage med ett sovrum med en dubbelsäng en trappa upp och ett vardagsrum och minikök i entréplanet. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter mot förfrågan via receptionen. Hårtork. Fint badrum med dusch och wc. Balkong med myggnät i dörren och med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Sommaren 2019 säljs tvårumslägenheterna i etage för 2-4 personer, varav 1 barn. Sommaren 2020 säljs tvårumslägenheterna i etage för 2-4 personer.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.