Enrumslägenhet med privat pool

Enrumslägenheter med uteplats, privat pool och havsutsikt. På uteplatsen finns två solstolar. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Myggnät i balkong/terrassdörren. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satelllitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong och havsutsikt. Myggnät i balkongdörren. En trappa upp med ett sovrum med en dubbelsäng. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.