Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 118 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-15


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Service, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Rent snyggt och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Läget - det var nära till allt in Rethymno som var av intresse.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Läget, mysigt och lagom stort
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


5 av 10

+
Hyggelig personale, rent og pent og god frokost
-
Det var en bløff at hotellet ligger 500 meter fra stranden. Det lå 500 meter fra en havn og det var 1,3 km til en anstendig Strand. Umulig å komme til og fra hotellet med bagasje i brolagte gater da bussen ikke kjørte oss til inngangen.

Bekräftad gäst: 2022-10-08


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

328 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
118
Bra
 
42
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-07-14

av Trans_touring Sverige

Utmärkt läge i Gamla stan

Välbeläget hotell med närhet till det mesta i Rethymnon. På tok för mycket onödiga möbler i rummet som i övrigt var helt okej med kylskåp och aircondition. Fri wifi som funkade utmärkt. Frukosten är ok och trevlig personal. Välsorterad liten supermarket mittemot hotellet.

 
2021-09-23

av Mikael B Göteborg, Sverige

Mitt i Gamla stan !!

Perfekt läge mitt i gamla stan. liten pool men funkar bra.Finns även Poolservice med dryck och lite mat. Dålig variation på frukosten, kunde varit bättre. Ganska bra rum med badkar, kylskåp samt tv. Sängarna helt OK. Tyvärr är balkongerna lite små, räcker precis för två. Trevlig personal. Perfekt med en Supermarket utanför hotellet. Tar ca:20 min promenad till stranden.

 
2019-10-01

av 906rudip Göteborg, Sverige

Fint Hotel i Gamla Stan

Fint liten hotell i Gamla Stan. Bekväma och rena rum.Trevlig personal, alla i personalen hälsade Kalimera (gomorron) på väg till frukosten. Frukosten var mycket bra. Bra och lugn poolområde. Nära restauranger och gång avstånd till busstation och Rethymnons venetianska inre hamn.

 
2019-09-30

av Waltersson I Tranas, Sverige

Ett enkelt hotell med bra läge

Hotellet ligger i gamla stan och runt hörnet finns massor av mysiga restauranger. Frukosten är ok och personalen vid frukostserveringen är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi försökte att byta rum men det var inte möjligt. Vi upplevde att det inte fanns intresse att undersöka möjligheten till detta. Rummen på första våningen med läge mot parkeringen är inte så bra. Städningen var bra. Poolområdet är fint men poolen är tyvärr kall. Vi är osäkra på om vi väljer att bo på hotellet igen.

 
2018-10-20

av Janne S Järlåsa, Sverige

rent vänligt nära till allt

Bodde 2 veckor på detta hotell som vi många gånger gått förbi under tidigare 6 tillfällen i favoritstan Rethymnon. I mars detta år bestämde vi att nu är det dags. Hotellet uppfyllda våra förväntningar. Runt hörnet inom 50 meter fanns många matställen för lunch och middagar. Hotellet hade bara frukost. Bokade ett rum med utsikt mot poolområdet. Alla rum 311-315 hade utsikt över hustaken på gamla stan men även ner mot intill liggande gata med ortsbefolkningens vardagsliv. Språkkunskaperna engelska goda hos personalen. Städningen perfekt. Lugnt läge trots livlig trafik. Ett stort plus för affären tvärs över gatan med allt från plåster till vin och fetaost. Du kommer inte bli besviken om du väljer Fortezza nästa gång du åker till Rethymnon