Kundomdömen om Dimitrios Village Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Nyrenoverade rum, bra faciliteter för barn, närheten till stranden
-
All Inclusive; maten var ok, internationella kvällar ok men drycken som ingick var verkligen inte bra, snudd på odrickbar tyvärr

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


9 av 10

+
Mat rum och personal
-
Lite mer variation av mat på lunchen

Bekräftad gäst: 2021-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

387 omdömen
Utmärkt
 
232
Väldigt bra
 
97
Bra
 
24
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-07-19

av magnush814 Stockholm, Sverige

Fräsch hotell med allt man kan önska som en barnfamilj

Hotellet har det mesta som kan önskas för en barnfamilj. Bra pooler, lekplats, lekrum och närhet till strand. Rummen/lägenheterna känns nyrenoverade och fina, personalen hjälpsam och trevlig. Lägenheten vi bodde i hade direkt access till pool, med egna solsängar. Otroligt bra och uppskattat, bästa med hela veckan utan jämförelse. Vi valde All Inclusive, väldigt smidigt och uppskattat av barnen. Både maten men framförallt drycken lämnade dock en del att önska. Både de alkoholfria och alkoholalternativen var snudd på odrickbara så det blev mest vatten till maten under veckan. Hotellet har även en Mini Market, där man kan köpa mer dryck och snacks. Man betalar extra för Wi-Fi, pool/strandhanddukar, nyckel till värdeskåp på rummet etc. Känns inte superexklusivt tyvärr. Överlag ett positivt intryck och hotellet kan rekommenderas om man vill ha bra boendestandard och enkelt/smidigt leverne under en semestervecka eller två.

 
2015-07-16

av Ann H Stockholm, Sverige

Bättre än förväntat

Fint fräscht hotell. Fina poolområden och väldigt fint läge vid fin strand. Mycket barnvänligt. Maten är helt okej för att vara all inklusive och endast ha en restaurang. Åkte in till gamla stan ett par kvällar. Jättefin stad!!

 
2014-10-10

av 16alfl Staffanstorp, Sverige

Trevlig semestervecka

Bodde här en vecka i början av oktober 2014. Redan vid ankomst fick vi en underbar service från reception och restaurangpersonal. Hela veckan igenom visade dom prov på skicklighet, snabbhet och vänlighet. För att vara ett trestjärnigt hotell var maten och drycken mycket bra. Fin havsutsikt från restaurangen. Utöver havsbad och pool fanns en inomhusbassäng. Bra bussförbindelser till Rethymnon som ligger 3 km bort. Går bra att gå strandpromenaden dit eller hem Fri internet i receptionen.

 
2021-10-13

av katarzyna_lesniok Katowice, Polen

Great hotel and the best animators!

We spent a wonderful two weeks in this hotel. The food was ok, not very sophisticated but tasty, the coffee could be better (because it is instant). The staff was really friendly, especially animators from Poland (Natalia, Marek and Kuba). Really great people, they told us where to go to see the best places in Crete. The mini disco every evening was something our son looked forward to all day. And we still listen to the songs today :-) The rooms were clean, the hotel modern, 4 swimming pools and lots of activities for children. We will definitely come back there again one day.

 
2021-07-21

av manousari Kreta, Grekland

Amazing!

I dont now what was better everything was much more then we epected,1)room:clean,cozi,easy for families,10to10.2)food amazimg everything was delecious and fresh, chef was amazing 10to10.3)stuf,friendly a lot they make you feel like the only person of this hotel 10to10.4)pools for us and our kids fun all day plus that at the pool area its always something to eat (pizza pasta crepes ice cream)10to 10.for sure we visit again.