Kundomdömen om Dimitrios Village Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Nyrenoverade rum, bra faciliteter för barn, närheten till stranden
-
All Inclusive; maten var ok, internationella kvällar ok men drycken som ingick var verkligen inte bra, snudd på odrickbar tyvärr

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


9 av 10

+
Mat rum och personal
-
Lite mer variation av mat på lunchen

Bekräftad gäst: 2021-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

379 omdömen
Utmärkt
 
227
Väldigt bra
 
97
Bra
 
21
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-07-19

Inlägg av magnush814 Stockholm, Sverige

Fräsch hotell med allt man kan önska som en barnfamilj

Hotellet har det mesta som kan önskas för en barnfamilj. Bra pooler, lekplats, lekrum och närhet till strand. Rummen/lägenheterna känns nyrenoverade och fina, personalen hjälpsam och trevlig. Lägenheten vi bodde i hade direkt access till pool, med egna solsängar. Otroligt bra och uppskattat, bästa med hela veckan utan jämförelse. Vi valde All Inclusive, väldigt smidigt och uppskattat av barnen. Både maten men framförallt drycken lämnade dock en del att önska. Både de alkoholfria och alkoholalternativen var snudd på odrickbara så det blev mest vatten till maten under veckan. Hotellet har även en Mini Market, där man kan köpa mer dryck och snacks. Man betalar extra för Wi-Fi, pool/strandhanddukar, nyckel till värdeskåp på rummet etc. Känns inte superexklusivt tyvärr. Överlag ett positivt intryck och hotellet kan rekommenderas om man vill ha bra boendestandard och enkelt/smidigt leverne under en semestervecka eller två.

 
2015-07-16

Inlägg av Ann H Stockholm, Sverige

Bättre än förväntat

Fint fräscht hotell. Fina poolområden och väldigt fint läge vid fin strand. Mycket barnvänligt. Maten är helt okej för att vara all inklusive och endast ha en restaurang. Åkte in till gamla stan ett par kvällar. Jättefin stad!!

 
2014-10-10

Inlägg av 16alfl Staffanstorp, Sverige

Trevlig semestervecka

Bodde här en vecka i början av oktober 2014. Redan vid ankomst fick vi en underbar service från reception och restaurangpersonal. Hela veckan igenom visade dom prov på skicklighet, snabbhet och vänlighet. För att vara ett trestjärnigt hotell var maten och drycken mycket bra. Fin havsutsikt från restaurangen. Utöver havsbad och pool fanns en inomhusbassäng. Bra bussförbindelser till Rethymnon som ligger 3 km bort. Går bra att gå strandpromenaden dit eller hem Fri internet i receptionen.

 
2021-07-21

Inlägg av manousari Kreta, Grekland

Amazing!

I dont now what was better everything was much more then we epected,1)room:clean,cozi,easy for families,10to10.2)food amazimg everything was delecious and fresh, chef was amazing 10to10.3)stuf,friendly a lot they make you feel like the only person of this hotel 10to10.4)pools for us and our kids fun all day plus that at the pool area its always something to eat (pizza pasta crepes ice cream)10to 10.for sure we visit again.

 
2021-07-17

Inlägg av Matobelino Nitra, Slovakien

A hotel that is everything a family wishes to experience on a holiday

I would not exaggerate if I say that me and my wife had the time of our lives on a holiday in this hotel. A family owned hotel that goes beyond of the contractual services offered to the guests. The stuff is one big family and they are really attentive, friendly, smiling and giving out a lot of positive energy which creates a very good atmosphere from breakfast until dinner and late night drink. Me, my wife and our 1,5 yo toddler had a lot of fun in the pools which are just fantastic, the beach is few steps away, clean and mostly sandy. Food was absolutelly delicious, big variaty of different dishes for adults, children, vegeterians or meat lovers. We were very happy with the choices of vegetables and fruits. Room that we got was a standard one but it was spacious and equiped with small kitchen to prepare baby food, cofee or tea, we had a baby bed ready when we arrived. Our checkout was much earlier than our departure but we could enjoy all inclusive services until our bus picked us up, our luggage was locked up, we were given keys to the room and had access to a private shower so we could just enjoy ourselves until we headed back to the airport. I can also recommend the services of a photographer to captcher the precious family moments on the beach. A nice lady with good taste for photography whose husband is working as a manger of the hotel. Nothing less than a perfect holiday, I would come back and stayed longer than just 8 days.