Kundomdömen om Dimitrios Village Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 58 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att det fanns många olika pooler med olika fokus, samt närheten till havet. Att det alltid fanns tillgång till god och nylagad mat. Extra plus för loungen där man (barnen) kunde beställa nygjorda creps, pizza mm.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


7 av 10

+
Barnvänligt, bra frukost, bra städning
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


9 av 10

+
Barnvänligt,närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


8 av 10

+
Att det låg så nära havet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


8 av 10

+
Läget och utformningen av byggnaderna
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


10 av 10

+
Närheten till stranden . Lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


8 av 10

+
Fint hotel, fint rum och bra balkong. Låg precis vid stranden och hade en fin terass. Frukostbuffen var fantastiskt bra. Jag gillar när man kan få omelett tex.Och jag gillar verkligen när man har en vattenkokare på rummet så att man kan göra kaffe och te. Det fanns en minimarket också, som man kunde handla dricka och sådant i. Bekvämt. Jag tyckte om innergården och hur hotellet var byggt runt flera pooler. Mysigt. Eftersom det var sista veckan på säsongen blev vi inbjunda till avslutningsfest på lördag em. Vi blev bjudna på massa mat, vin och dans. Det var riktigt fint gjort.
-
Det som jag inte gillar är när man måste betala extra för ok wifi. Det var wifi i grundpaketet, men med den hastigheten kan man inte ens läsa DN digitalt, så i princip måste man handla den högre hastigheten. Samma med safety box. Den fick vi betala extra för. Larvigt. Sådant ska ingå. Jag betalar hellre några hundra mer för resan, än att lägga till hela tiden när man är på plats. Vi hade bara fukostbuffe i resan, men valde några dagar att äta lunchbuffen där också. Jättebra lunch verkligen. Men de tog samma betalt för barn under 10 som för vuxna.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


8 av 10

+
Läget, att man kunde gå ner från hotellet och vara direkt på stranden samt väldigt trevlig etage lägenhet. Var jättefint att vi fick vara med på en avslutningsmiddag sista dagen med god mat och god stämning.
-
Städningen, variatonen av mat. Kvällsbartendern var inte alls någon solstråle eller härlig typ som gjorde att man ville komma tillbaka.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
Miljön och närheten till havet.
-
Bättre mat. Salladsbuffen var dock jättebra.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
Mycket barnvänligt. Snacks maten var väldigt fin (särskilt pizza/crepe). Närheten till strandbad!
-
Rummen längst bak är lite trista. Poolerna är lite kalla i slutet på säsongen. Man märkte att det var slutet på säsongen. slitna biljardbord, slitet game room, urplockat lekrum.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

400 omdömen
Utmärkt
 
240
Väldigt bra
 
98
Bra
 
25
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2021-07-19

av magnush814 Stockholm, Sverige

Fräsch hotell med allt man kan önska som en barnfamilj

Hotellet har det mesta som kan önskas för en barnfamilj. Bra pooler, lekplats, lekrum och närhet till strand. Rummen/lägenheterna känns nyrenoverade och fina, personalen hjälpsam och trevlig. Lägenheten vi bodde i hade direkt access till pool, med egna solsängar. Otroligt bra och uppskattat, bästa med hela veckan utan jämförelse. Vi valde All Inclusive, väldigt smidigt och uppskattat av barnen. Både maten men framförallt drycken lämnade dock en del att önska. Både de alkoholfria och alkoholalternativen var snudd på odrickbara så det blev mest vatten till maten under veckan. Hotellet har även en Mini Market, där man kan köpa mer dryck och snacks. Man betalar extra för Wi-Fi, pool/strandhanddukar, nyckel till värdeskåp på rummet etc. Känns inte superexklusivt tyvärr. Överlag ett positivt intryck och hotellet kan rekommenderas om man vill ha bra boendestandard och enkelt/smidigt leverne under en semestervecka eller två.

 
2015-07-16

av Ann H Stockholm, Sverige

Bättre än förväntat

Fint fräscht hotell. Fina poolområden och väldigt fint läge vid fin strand. Mycket barnvänligt. Maten är helt okej för att vara all inklusive och endast ha en restaurang. Åkte in till gamla stan ett par kvällar. Jättefin stad!!

 
2014-10-10

av 16alfl Staffanstorp, Sverige

Trevlig semestervecka

Bodde här en vecka i början av oktober 2014. Redan vid ankomst fick vi en underbar service från reception och restaurangpersonal. Hela veckan igenom visade dom prov på skicklighet, snabbhet och vänlighet. För att vara ett trestjärnigt hotell var maten och drycken mycket bra. Fin havsutsikt från restaurangen. Utöver havsbad och pool fanns en inomhusbassäng. Bra bussförbindelser till Rethymnon som ligger 3 km bort. Går bra att gå strandpromenaden dit eller hem Fri internet i receptionen.

 
2022-09-27

av VVolny Brno, Czech Republic

we spent two weeks here in September and realy enjoyed it

the hotel is modern and functionally furnished and well maintained. room cleaning is impeccable. food very tasty. The hotel staff is very professional, kind and helpful. the staff is the real treasure of this hotel. A well-maintained beach right next to the hotel. umbrella and two sunbeds set for €6 per day. good Wi-Fi coverage throughout all hotel and beach, speed 6/1Mbit, you can pay extra for a faster connection. I would only improve these two things: 1. proper coffee - you can only get average instant coffee in the hotel 2. the temperature of the water in the pools - the pools are in the courtyard and the sun does not warm the water in them too much, the water here is cooler than in the sea.

 
2022-09-19

av Dreamer771740

Possibly the best hotel in Greece until now, at least for us

We've been to quite a few hotels in various islands of Greece in the last years, as a couple. This was our first trip with our 1 year old daughter and we expected dificulties but the hotel is very family friendly with easy access for strollers and a few pools for kids. Also the beach is very close and accesible at just a few meters from the restaurant. We received an amazing room with a full bed! (not 2 beds side by side). The room also has one single bed sofa and a baby bed so plenty of choices to put your kid to sleep. The room is quiet, clean and everything is in working order. The food is amazing with plenty of choises from Greek and European cuisine. There is even a late dinner up to 00:00 that came in very handy when we arrived late in the night Everybody working at this hotel is very friendly, always smiling and not too obtrusive. And even the other guests seem to be the same! There are so many other positive things that I didn't even start to talk about. Everything is built so that you just relax and enjoy. We will come back here for sure!