Bio

  • Nyrenoverat
  • Fint poolområde
  • Barn 2-11 år äter för en krona
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Hotell Bio är ett omtyckt hotell med många återkommande gäster. Läget, det fina poolområdet och den utmärkta servicen är några av anledningarna till populariteten. Hotellet ligger i de centrala delarna av Rethymnon stad, nära restauranger, barer och butiker. Hotellets egen strandremsa, Bio Beach, har du strax utanför dörren.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Trerumslägenhet med 3 ordinarie bäddar för 3-5 personer. Enrumslägenhet, frukost för 1-3 personer. Tvårumslägenhet frukost för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 432 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Bio i Rethymnon är en modern lägenhetsanläggning av hög standard. Vid det eleganta poolområdet finns en pool samt en separat barnpool. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad. Intill poolen finns en poolbar/restaurang som är till hälften inomhus. En kort promenad bort ligger hotellets egen strandremsa Bio Beach där det finns solstolar och parasoller utan kostnad.

Gillar du att träna finns ett litet gym på hotellet. Här finns även ett spa med bastu och jacuzzi mot avgift. För barn finns en lekplats och hotell Bio har ett underhållningsprogram som bjuder på grekisk musik och livemusik varje vecka. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Biljard mot avgift. Tvättservice mot avgift. Stadstrafik utanför hotellet som kan uppfattas som störande.

Till centrum i Rethymnon stad är det bara en kort promenad längs stranden. Här hittar du flera mysiga restauranger, butiker, caféer och charmiga gränder i Gamla stan.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. När vuxna köper till frukostbuffé äter barn i åldern 2-11 år gratis.