Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 630 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, stranden, frukostbuffén.
-
Vi bodde på samma hotell förra året och vi var mycket nöjda.Förra året bodde vi på våning fem, i år på våning två.Det är stor skillnad på ljudnivå. I år sov vi dåligt! Vi var störda av en skällande hund, sopbilar som kom klockan 6:00, mopeder och motorcyklar som körde ut och in i porten och garaget mitt emot.

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Personalen och läget vid stranden men ändå nära stadskärnan.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


6 av 10

+
Hotellet var mycket fint med närhet till strand och bra frukostbuffé.
-
Det var ett jättefint vuxenhotell med vuxenmat och spa behandlingar. Inte alls det jag hade bokat på höstlovet med mina barn. Apollo bokade om oss med kort varsel utan förklaring med info att det var motsvarande. Det var ingen middags buffé utan jättefin a la carte vilket inte uppskattas av barnen. Barnen fick knappt röra sig på hotellet utan vuxen. Personalen gjorde sannolikt allt de kunde utifrån sitt koncept det är Apollo jag är besviken på med stora brister i info om förändringarna vid ombokningen. Om vi vetat hade vi tagit bort all inclusive. Poolerna var inte barnvänliga heller men som tur var hade vi nära till havet.

Bekräftad gäst: 2022-11-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


9 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


10 av 10

+
Fantastiskt bra service, en fantastisk utsikt, nära bad-solstolar på stranden ingick, nära gamla stan.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


8 av 10

+
Läget
-
Poolområdet var inte dom vi trodde

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
Närhet till stranden och gamla stan. Bra med säkerhetsbox, AC på rummet, gratis strandstolar och parasoll. Fantastisk frukostbuffé
-

Bekräftad gäst: 2022-10-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1955 omdömen
Utmärkt
 
1210
Väldigt bra
 
491
Bra
 
158
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2022-11-11

av LinnP83 Playa del Inglés, Spanien

Inte så bra som det ser ut

Vi hade 2 rum med begränsad havsutsikt och balkonger mot tvärgatan som går upp från stranden. Rummen var en besvikelse från bilderna vi sett när vi bokat, inte alls så frächa som dom såg ut att vara på bilderna som visades. Vi betalade dyrt för 1 vecka och hade resan varit billigare så hade man kanske inte reagerat på samma vis. Väldigt små och trånga rum men desto större balkong. Relativt osköna och hårda sängar med obekväma kuddar. Extremt dåligt tryck i duschen så att tvätta håret och skölja ur alla produkter tog sin tid. För att inte tala om spolen i toaletten som var helt obefintlig, efter man kissat så behövde man spola minst 2 ggr för att få bort kisset. Ni kan ju gissa resten när man gör nr 2. Vi köpte en stor petflaska som vi skar upp i toppen och fyllde den med vatten för att hälla 1,5 l vatten snabbt direkt från flaskan och på så vis kunna spola och då gick det bra! Vi hade 2 rum och det var bara problem med trycket i ett av rummen. Det andra rummet fungerade trycket utan anmärkning. Rummen låg på samma våning. Ta med egen hårfön om du behöver det, det finns visserligen en på rummet men den fanns nog redan när jesus föddes och den fungerade sämre än om du ställer dej ute och låter vinden torka ditt hår. Frukosten var inget att skryta om men man blir mätt iallafall. Fanns pannkakor, färsk frukt, omelett och andra både varma och kalla alternativ. Champagne serverades på varje frukost om man så önskar det. Inget som vi smakade så jag kan inte säga om det var gott eller ej. Väldigt gott kaffe som dom serverade alla vid bordet, men bara vissa blev erbjuden kaffe. Det andra rummet som åkte med oss fick varje dag be om kaffe, inget som dom blev erbjudna som vi blev vilket var lite märkligt tycker vi. Fanns 2 pooler på hotellet, den ena mot havet var extremt liten och trist dock med havsutsikt när man låg där men det var allt. Den andra poolen var vid restaurangen/frukosten och var betydligt mysigare men där var det skugga fram till em så vill man sola så är den inte intressant heller. Däremot så var det ett stenkast till havet och hotellet hade egen strandremsa med gratis solstolar. Bara den första raden som kostade pengar och hyrde man där så ingick någon dricka samt snacks verkade det som. Man kunde även beställa av personalen på stranden från hotellets restaurang vilket vi gjorde några dagar. Servicen var väldigt ojämn, det fanns en ung tjej och en ung kille som var ett par och dom var mer intresserade av att pussas och ta på varandra än att jobba och ta upp beställningar av hotellets gäster. Såg dom flera ggr stänga in sig i ett litet vitt skjul uppe vid utomhus duscharna vid vägen där man verkade ha parasoller och bord inlåsta mm. Där satt dom instängda och gömda istället för att serva gästerna. Det fanns också en annan ganska ung kille som var betydligt mer alert och sprang fram och tillbaka hela tiden och frågade om man ville ha något så stort tack till honom. Tyvärr minns jag inte hans namn men ni kommer direkt veta vem jag menar om ni reser dit. Han sprang så svetten lackade i pannan på honom hela dagarna. Strandmenyn var enkel såsom sandwich och wraps och pommes som också var prisvärt och bra! Hotellet låg ca 600-800 m från gamla stan så det var inga problem att promenera dit. Ville man inte det så finns gott om restauranger runt hotellet. Även supermarket. Vi hade sen utcheckning och det gick inte att behålla rummet mot en kostnad så vi fick duscha innan avresa nere i spaet vilket inte var någon höjdare. Gym och spa i samma lokal och gymmet är precis vid inomhus poolen vid poolkanten, jättekonstigt uppbyggt. Total sammanfattning av resan är ändå helt okej men vi kommer antagligen inte att åka tillbaka hit fler gånger.

 
2022-11-05

av 527anettes Rönnäng, Sverige

En underbar höstresa

Ett bra läge, vid stranden, solstolar ingick på stranden utom de två raderna längst fram vid vattnet. Nära till gamla stan och dess shopping. Hotellet var väldigt bra, bra service, min man bliv sjuk och de var väldigt måna om honom ringde flera gånger och undrade hur han mådde. De skickade upp specialmat till honom. Vi firade 2 olika bemärkelsedagar och vi blev uppvaktade av hotellet vid dessa båda tillfällena. Bufféerna var kanske inte de största vi varit med om. Men de varierade maten bra, den var vällagad och väldigt god, det fanns mat för olika smaker. Vid baren längs vägen utanför hotellet satt vi ofta och tittade på folklivet det var trevlig personal, man kunde beställa vin/drinkar kaffe men också lite smårätter (de kostade lite) men vi som hade all-inclusive kunde gå in i baren och ta lite olika fika antingen mackor eller söta bröd eller yoghurt och frukt. Denna baren servade även oss då vi låg på stranden eller vid poolen kom ofta och frågade om vi ville ha nått. I baren inne så var det också bra service. Det finns en restaurang som tillhör hotellet där man kan äta lunch och middag, även den var bra. Kan verkligen rekommendera detta hotell och kan tänka oss åka tillbaka. Vi hade valt ett Deluxerum och då fick vi havsutsikt, vi gick även ett stort fruktfat en flaska bubbel och en flaska vin då vi kom, det var trevligt.

 
2022-09-28

av PetmagMalmo_Sweden Malmö, Sverige

Ett hotell som verkligen lever upp till fem stjärnor

Underbart hotell perfekt beläget vid stranden o kort promenad till ”old town” Mycket serviceminded, trevlig o flexibel personal. Välgjord städning av rum o byte av handdukar o sängkläder varje dag. Trevligt spa o gym som bokades via receptionen. Gratis solstolar på stranden o badhanddukar som byttes varje dag. Varierad underhållning många kvällar i veckan. Det bjöds på gratis dryck på stranden o på hotellets uteservering vid vissa tillfällen. Vi hade ett superior rum med fantastisk utsikt mot stranden. Hotellet lever verkligen upp till sina fem stjärnor och kan rekommenderas.

 
2021-12-14

av Ewa A Kungsbacka, Sverige

Nära till allt!

Hotellet har ett perfekt läge precis vid stranden och bara en kort promenad till centrum. Jag blev uppgraderad till ett dubbelrum så vet inte hur enkelrummet jag skulle haft ter sig men dubbelrummet jag fick var fräscht, dock är badrummet av äldre modell och utrustat med en hårtork som borde bytts ut för länge sedan. Hotellet ska vara femstjärnigt enl egen och resebyåernas utsago men det är det lite för slitet för enligt mig. Och det finns betydligt bättre femstjärniga hotell i närheten om man vill ha tipp topp. Men servicen är klockren. Trevliga och hjälpsamma med det mesta trots att det också rådde pandemi med restriktioner under resan. Frukosten är ok men att inte ha riktig juice på ett hotell med ”5 stjärnor” är dåligt. Utbudet i restaurangen kändes inte heller 5-stjärnor men var ok. Skulle säga att man bor här till ett rimligt pris ändå och det är som sagt ett väldigt bra läge med nära till allt.

 
2019-11-07

av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Godkänt hotell

Vi var här sista veckan på säsongen och det märktes verkligen mot slutet av veckan för buffén minskade och solstolarna minskade på stranden. Rummen var fina men det är väldigt lyhört. Vi hade all inclusive och de fyllde på vår kyl varje dag men i vissa fall tyckte jag inte det var all inclusive för allt ingick inte t ex det fanns en disk med mycket glassorter men när jag ville ha glass så kostade det om jag ville ha från den disken utan jag fick välja från en annan mellan 4 sorter, de vanliga vanilj, päron osv. Det var såna händelser med andra tilltugg också. Stranden var underbar ingen toa du får gå tillbaka till hotellet, jättetrevlig personal, jättebra buffé, bra uppträdanden. Jättegod mat på deras al carte restaurang måste testas. Träningsdelen var mitt i entrén på spat såg jättekonstigt ut skulle aldrig ha tränat där.