Kundomdömen om Rethymno Residence

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Nära till stranden och lite affärer och restauranger. Busshållplats utanför hotellet in till Rethymnon på 20 min. Tre poolområden att välja på där det gick att få plats.
-
Mer underhållning vid poolområdet på kvällarna. Vi hade sett fram mot fler kvällar med musik och shower, fanns bara detta på två kvällar av hela veckan.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


4 av 10

+
Personalen
-
Maten var urusel. Även om man inte kan räkna med någon gastronomisk höjdare med all inclusive så var detta det sämsta jag varit på någonsin..

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Pooler, frukost, trevlig personal
-
Mer vegetarisk mat vilket utlovades på er hemsida. Att de utlovade snackbarerna öppnar /tas bort ur er beskrivning på hemsidan. Städning av rummen

Bekräftad gäst: 2021-09-26


4 av 10

+
Rummet var slitet och städningen var riktigt dålig, för övrigt utvändigt var det rätt fint( eller i sin ordning)
-
Inredningen och maten.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Badmöjliheterna var toppen.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


7 av 10

+
Poolerna
-
Maten var torr och kall för det mesta.

Bekräftad gäst: 2021-09-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-10


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Flera pooler, barnvänligt
-
Saknades dörr, toasits på allmän toalett. Mer varierad mat.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

53% av resenärerna rekommenderar

488 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
144
Bra
 
87
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-05-10

av TravelSun5000 Göteborg, Sverige

Charterresa

Riktigt bra all Inclusive-hotell. Trevlig miljö, inte långt till havet. Flera pooler. Rent o snyggt. Snabb service i matsalen, mycket att välja på vid måltiderna. Trevlig personal. Wifi funkar. Poolbar öppen till sent. Även bar inne,om man hellre föredrar det. Butiker runt hörnet. 7 km med buss till Rethymnon.... Saknar ingenting på detta hotell.

 
2017-09-03

av Caroline K

Servicen

Trevlig och serviceminded receptionspersonal. Ett minus var att man inte kunde fylla på vatten någonstans på hotellet, utan fick istället köpa vilket man aldrig upplevt tidigare på ett all inclusive hotell. Hotellet tog inte emot kort som betalning utan man var tvungen att betala eventuella extrautgifter kontant vilket kändes lite omodernt.

 
2017-08-09

av Jakob E

Ett trevligt hotell.

Bra med hotellet var: # Flera olika pooler, favoriten var en pool för vuxna/par med solsängar runtom så man kunde få vara privat. # Massagemottagning på hotellkomplexet med behandlingar som vi tyckte var prisvärda och ljuvliga. # Flera barer och små pool restauranger så man kunde variera all inclusive-buffeen lite. # All inclusive buffeen kändes, om något enformig, alltid väldigt fräsch och vällagad. # Mycket leenden och serviceinriktad personal. Mindre bra med hotellet var: # Något lägre standard på rummen än vad vi väntat oss. Helt OK men sängen kändes lite för "stålfjädrar madrass" och vi gillade inte att man ställer två sängar intill varann med en sänggavel och kallar det dubbelsäng. # Wifi på rummet var mycket långsamt. Ett helt OK hotell, inte lyxigt men bra standard för den som vill ha en trevlig all-inclusive upplevelse några dagar.

 
2016-08-26

av Anne-Helene C Västra Götalands län, Sverige

Inget för vuxna utan barn

Vi reste med Ving till detta hotell i Juli 2016. Positivt: Vi fick ett dubbelrum på markplan med egen pool. Kanonfint. Negativt: Ving gör reklam för att hotellet har en tyst avdelning med Pool samt ett gym på hotellet. Det stämmer inte. Det finns ingen tyst avdelning och hotellet ville inte kännas vid detta heller. Det finns ett sk. gym i källaren men det finns inga redskap. Hotellet har en klädkod som endast passar in på lyxhotell. Om du som man vill äta i restaurangen ska du ha långbyxor och skjorta med lång ärm. Vem vill ha detta i 35 graders värme på ett vanligt hotell? Kvinnorna fick besöka restaurangen i shorts, kort korta kjolar och små linnen. Här gör man skillnad mellan män och kvinnor. För att ta en öl i baren på kvällstid gällde samma klädkod. Vi gjorde misstaget att beställa all inclusive. Maten i säg är det inget fel på men det finns ingen variation och restaurangen är som en skolmatsal. Här är säkert bra om man åker hit med barn som får lov att springa runt och skrika till långt in på nätterna men om du är ett par eller vuxna så rekommerar jag inte detta hotellet.

 
2016-08-04

av Idris A Jarfalla, Sverige

Uselt skött.

Väldigt dåligt skött med personal som inte bryr sig. Första rummet vi fick var så mörkt, tråkigt och med mögellukt att vi fick byta efter två dagar, det nya rummet var något bättre men fortfarande dåligt. Det är mer som ett dålig vandrarhem snarare än hotell. Städningen struntar man i princip i, två gånger struntade man i påslakan för att dom hade slut, smutsiga handukar som vi lagt på golvet för att få utbytta viker städerskan och lägger tillbaka, det hjälper inte att säga till. Disk tar man inte, trots avsaknaden av ett eget kök, det finns bara ett litet kylskåp. Dom fyller inte ens på med vatten. Personalen agerar mest som att gästerna är till besvär och suckar gärna när man försöker prata med dom. Vi hade halvpension men valde att äta ute istället, torr och tråkig mat, kändes som en skolmatsal. Bilderna som visas av hotellet är kraftigt förbättrade och vissa bilder är från andra hotell i närheten. Välj ett annat hotell om du vill en fridfull semester.