Rumstyper på Rethymno Mare Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong och begränsad havsutsikt. I deluxerumen finns en jacuzzi i badrummet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowerna. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerummen med fyra ordinarie bäddar och balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen ligger i bungalowbyggnaden och vissa av rummen är nyligen renoverade. Rummen består av två sovrum med en dubbelsäng respektive två enkelsängar eller en våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. De renoverade rummen har jacuzzi i badrummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Familjerum med två ord. bäddar och privat pool

Familjerum med en privat pool på markterrassen. Rummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar eller en våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar ller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Från vissa rum är det ett par trappsteg ner till markterrassen och poolen. De privata poolerna är separerade från varandra med plexiglas.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med två ordinarie bäddar och uteplats med delad pool

Familjerum med uteplats och delad pool. Rummen har sin entré från uteplatsen och består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar eller en våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med intrenationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.