Rumstyper på Rethymno Mare Resort

Deluxerum

Deluxerum med jacuzzi i badrummet. Tv. Kylskåp samt kaffe- coch tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum belägna antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowerna. Tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med fyra ord. bäddar

Familjerummen med fyra ordinarie bäddar är belägna i bungalowbyggnaden och vissa av rummen är nyligen renoverade. Rummen består av ett separat sovrum med dubbelsäng samt ett rum med två sängar eller en våningssäng. Några rum är renoverade och har jacuzzi i badrummet.Tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Familjerum med två ord. bäddar och privat pool

Familjerummen med två ordinarie bäddar består av två rum, ett sovrum med dubbelsäng samt ett rum med två separata sängar eller en våningssäng. Tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Från vissa rum är det ett par trappsteg ner till markterrassen och poolen. De privata poolerna är separerade från varandra med plexiglas.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med två ordinarie bäddar och uteplats med delad pool

Nyligen renoverade familjerum med två ordinarie bäddar och en uteplats med dead pool. Rummen har sin entré från uteplatsen och består av två rum, ett sovrum med dubbelsäng samt ett rum med två separata sängar eller en våningssäng. Tv. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Uteplats med delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.