Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 199 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mat och poolområde
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


8 av 10

+
Bra läge och fint utsikt.
-
Hotellet hade inte så många aktiviteter för småbarnsfamiljer men det kanske berodde på att det inte var säsong. Det var inte heller anpassad för barnvagnar, skulle ta olika vägar med barnvagn för att komma upp till poolområdet. Sedan tänker jag att om det är all-inclusive hotel borde man inte stänga poolbaren vid lunchtid då alla inte kanske vill gå ner till matsalen för att äta lunch. Sen serverade inte poolbaren vissa dricker förrän en viss klockslag vilket jag tycker är märkligt. Poolbar snacksen borde bara bättre utbud och inte bara en hård pizza och massa sötsaker. Kanske bättre utbud av mat i matsalen. Det var ofta samma mat.

Bekräftad gäst: 2023-06-03


10 av 10

+
bra service , trevlig hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2023-06-02


10 av 10

+
Det var fräscht och trevlig personal
-
Tycker poolen kunde vara öppen lite längre.

Bekräftad gäst: 2023-06-02


10 av 10

+
Trevlig personal, underbar mat, poolområdet var toppen med solstolar och flyttbara parasoll, nära stranden med solstolar, parasoll och bar.
-
Sängarna var hårda och osköna. Delar av kroppen "somnade" under nätterna.

Bekräftad gäst: 2023-05-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Personalen i restaurangen var jätte trevliga, kundfokuserade, snabba att ta undan använt porslin, alltid glada och hjälpsamma. Poolbaren har snabb och trevlig service samma vid standbaren. Bra städning. Ungarna älskade poolerna och den med rutschkanor. Att det fanns ett minimarket i hotellet var toppen.
-
Det var mycket bättre än förväntan.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


10 av 10

+
Hotellet var mycket bättre än förväntat, och personalen var helt underbara, fantastiska med barnen , väldigt serviceminded. Städning varje dag. Vi kommer absolut återvända.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


7 av 10

+
Trevlig personal nära till havet
-
Stå i kö mitt i natten för att fylla i papper innan tillgång till rummet, endast 1 personal o lång kö, vi var 3 personer men rummet utrustat för 2, ingen safetybox

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
Mycket trevlig personal, framförallt Nikos och Miros i bufferestaurangen och Linda i poolbaren. Välstädade rum och rent och snyggt i övrigt. Vårt rum städades varje dag och nya handdukar i samband med det. Snäll och hjälpsam personal i receptionen. Varierad mat under veckan och med olika teman, mycket grönsaker och fräsch frukt både till frukost, lunch och middag. Öl i tappkranen var god samt det vita vinet i tapp. Det röda vinet och rosévinet smakade inte så bra men det fanns så man kunde köpa viner som var lite finare.
-
I badrummet var det väldigt blött på golvet efter duschning. Jag vet inte om golvets lutning är för klen eller om det var dåliga packningar. Vi hade jacuzzi på vårt rum men hade uppskattat en vanlig dusch istället. Som 70 och snart 80-åringar så var det lite bökigt att ta sig i och ur jacuzzin för att duscha och med stor fallrisk eftersom golvet var dyblött när man klev ur densamma. Badrumsdörren gick inte att låsa men det gjorde inte oss något.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

677 omdömen
Utmärkt
 
278
Väldigt bra
 
231
Bra
 
83
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2023-05-31

av Maria A

4 stjärnor

Allt är bra ,vi har varit i 4 dagar och har 3 dagar kvar, personalen är trevliga i restaurangen Miron ,Nikos och Antonisalla var glada och så trevliga Maren är super gott . Waterpark är så rolig för barn små och mellanstora . Personalen där är så trevliga särskilt Linda hon pratar svenska också. I butiken Bissy är så snäll. Fick bästa pris på så bra hotell

 
2023-05-28

av Sandra W

Helt fantastiskt!

Jag min man och 2barn 6,8år , kom hem i fredags efter att ha varit här i en vecka. Är det absolut bästa semestern jag varit på på länge, all personal var supertrevliga , serviceinriktade, barnen älskade dom flesta servitörer och gav kramar åt dom . Kvinnan i poolbaren var också fantastisk. Vårat rum städades varje dag, nya handdukar varje dag, buffén var jätte stor variation , uppmärkt vad det var för mat, fanns grillat ute på terrassen att hämta ,omelett stekta ägg. Poolområdet var fräscht och fint , rutschkanorna älskade barnen. Till våra nära som frågat hur semestern varit, har vi berättat , men även sagt att det skulle inte gå att beskriva med ord hur bra det varit, även om vi försökte. Vi kommer absolut att besöka detta hotell igen 😊 Stranden var också fin, och fanns en bar, där barnen kunde hämta munkar, melon, dricka. Ja, vi är supernöjda med hela vistelsen. !

 
2023-05-15

av Emelie S

Strålande

Mycket bra. Bra service, bra mat, god dricka och Bessy i affären var en klippa🌞 Härligt poolområde och en lekpark för barnen med både sand och gungor. Vattenparken var kanon för de mellanstora barnen.

 
2023-05-12

av Veronica L Leksand, Sverige

Fantastiskt

Underbar personal ❤️ Trivsam lugn miljö 🥰 Det är ett resort så ingen shopping området, några små Supermakt, men vill du shoppa så får du ta bussen som går direkt utanför hotellet. Lungt och skönt semester!

 
2022-08-29

av Mammalotta72

Ett skämt

Åkte med Apollo och redan där var det ett skämt. Inte någon underhållning som utlovats varken dag eller kvällstid. Extremt dåligt städat både i det allmänna o rummet. Personalen otrevliga o ointresserade ( förutom kvinnan som jobbade i beachbaren) Någon ( förhoppningsvis ett barn) bajsade i poolen. Poolen stängdes av i 15 timmar, bajset togs bort, läs sögs in i breddavloppet efter 14,5 timme, 30 min senare öppnades poolen, vi badade ej mer i den poolen. Väldigt hög ljudvolym i restaurangen o inte uppmärkt vad det var för mat o vad den innehöll. Kan tillägga att med en rejäl storstädning av hotellet o utrensning av personal så har detta hotell riktigt bra potential. Men i dagsläget krävs en 100% förbättring.