Rumstyper på Rethymno Mare Resort - sommar 2023

Deluxerum

Deluxerum med balkong och begränsad havsutsikt samt jacuzzi i badrummet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowerna. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med fyra ord. bäddar

Familjerummen med fyra ordinarie bäddar. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen ligger i bungalowbyggnaden och vissa av rummen är nyligen renoverade. Rummen består av två sovrum med en dubbelsäng respektive två enkelsängar eller en våningssäng. Några rum är renoverade och har jacuzzi i badrummet. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Familjerum med två ord. bäddar och privat pool

Familjerummen med två ordinarie bäddar och en markterrass med privat pool. Rummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar eller en våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Från vissa rum är det ett par trappsteg ner till markterrassen och poolen. De privata poolerna är separerade från varandra med plexiglas.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med två ordinarie bäddar och uteplats med delad pool

Familjerum med två ordinarie bäddar och en uteplats med delad pool. Rummen har sin entré från uteplatsen och består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar eller en våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 31-33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.