Kundomdömen om Rethymno Mare Resort - sommar 2022

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 165 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
6,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Vårt rum låg längst ner, fem meter från nedre poolen. Vi slapp alla trappor och alla hissar.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Trevlig personal, både vid poolområden och i restaurangen. Hela hotellområdet var väldigt fint och utbudet av både mat och dryck var bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Trevligt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


9 av 10

+
En ung pojke med namnet Vadim var strålande med barnen som de haft super kul med, han är bäst!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


5 av 10

+
Det var en väldigt fin utsikt från balkongen, sängarna var bra, poolområdena härliga, bra vattenpark, goda drinkar, trevlig personal på hotellet.
-
Det stod att hotellet var fyrstjärnigt (enligt hotellet 5-stjärnigt), men jag kan inte ge det mer än en 3:a. Dels pga städningen, dels pga att standarden på rummet. Det stod att vi hade deluxerum och det som verkade skilja på ett vanligt rum och deluxerummet var att det skulle finnas jaccuzi. Och ja, det fanns det ju men från typ 60-talet? Det en gång vita badkaret hade gulnat och var slitet så det ville vi inte använda. Även kylen såg ut att vara från 60-talet samt ostädat (hittade hårstrån i den). I badrummet var det helt svart i ett hörn (mögel?). Sen stod det att hotellet låg 50m från stranden, och ja, det var 50m till havet, men jag tycker inte man kan kalla det strand! Den var full med tång som gjorde att man inte kunde gå på stranden och det luktade illa så man inte ville vara där. Ett väldigt stort minus då man gärna vill kunna bada i havet på semestern. Sen var maten av halvdan kvalitet också. Jag som till exempel älskar tzatziki och speciellt i Grekland kunde inte äta deras tzatziki. Den andra maten var också tråkig. Nu låter det som att jag klagar på allt, men jag är verkligen inte en sån som brukar klaga! Men detta hotell gjorde mig faktiskt besviken...

Bekräftad gäst: 2022-09-18


5 av 10

+
Vatten rutschkana
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


7 av 10

+
Mat
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


5 av 10

+
Pool områden, delade poolen personalen miljön
-
Bilderna var bättre än i verkligheten, speciellt nummren med delade pool, motsvarar max 3 stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Receptionen var hjälpsam.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


4 av 10

+
Kvinnan i beachbaren.
-
Otrevlig personal, smutsigt. Ingen underhållning. Ingen animation

Bekräftad gäst: 2022-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

644 omdömen
Utmärkt
 
260
Väldigt bra
 
224
Bra
 
82
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2022-08-29

av Mammalotta72

Ett skämt

Åkte med Apollo och redan där var det ett skämt. Inte någon underhållning som utlovats varken dag eller kvällstid. Extremt dåligt städat både i det allmänna o rummet. Personalen otrevliga o ointresserade ( förutom kvinnan som jobbade i beachbaren) Någon ( förhoppningsvis ett barn) bajsade i poolen. Poolen stängdes av i 15 timmar, bajset togs bort, läs sögs in i breddavloppet efter 14,5 timme, 30 min senare öppnades poolen, vi badade ej mer i den poolen. Väldigt hög ljudvolym i restaurangen o inte uppmärkt vad det var för mat o vad den innehöll. Kan tillägga att med en rejäl storstädning av hotellet o utrensning av personal så har detta hotell riktigt bra potential. Men i dagsläget krävs en 100% förbättring.

 
2022-07-15

av J0han72 Pargas, Finland

Hotell med potential till att vara bättre

Detta är ett intressant hotell. Det har säkerligen varit ett 5* hotell under sin glanstid, men nu har det kommit ner ett par stjärnor. Området är väldigt stort med början vid havet och upp för en backe. Vid havet finns en privat strand med solstolar och en bar för all-inclusive gäster. Rätt höga vågor så riktigt små barn kan kanske inte simma här. Vid stranden finns även en byggnad där nångång funnits fina beach-front lägenheter med egen pool och trädgård. Verkade som de stod tomma nuförtiden. Mellan stranden och själva hotellområdet gick huvudbilleden. Man gick under den i en tunnel så tryggt. Hotellområdet är i en sluttning så rätt stora höjdskillnad. Många vånigshus med en hel massa rum. Grönskande och trivsamt. Det har troligen tidigare varit två skilda syskonhotell som nu slagits samman, för receptionen till "Royal" delen var igenbommad. Det finns även en vattenpark på hotellet med 4 rutschkanor. Provade den en gång och var helt ok. Hotellet är främst för all-inclusive gäster så buffet-restaurangen sköter om alla måltider. Maten är helt ok, inte så mycket variation eller utbud. Det verkar som om personalen dragits ner till ett absolut minimi, samma ansikten som möts varje dag. De är trevliga och hjälpsamma men man får bilden av att de kanske är lite stressade och har för mycket arbete. Känns lite som om det var en o samma familj som skötte om hotellet. Städningen av rummet borde ske varje dag på ett 4* hotell (eller 5* som de själv säger att de är) men vårt rum städades endast en gång under de 5 dagarna vi var där. Klart vi kunde ha bett om städning men ansåg att det inte behövdes. Det bästa med hotellet var nog rummet. Vi hade ett rum med egen pool och havsutsikt och det förlät många av de små brister som hotellet hade. Rätt nyligen renoverat så var fräscht. Runt hotellet fanns några små butiker där man fick snacks, badgrejer och sånt. Även ngt enstaka matställe fanns i närheten. Bussen till Rethymno stannade utanför hotellet vid huvudleden och tog ca 30 min att åka in till staden. Hotellet skulle ha potential att vara 4* men brister i maten, städningen, servicen drar ner på betyget. Skulle gett det 3.5 stjärnor men appen låter mej endast ge fulla stjärnor. Om jag skulle dela ut stjärnor enligt kategori så skulle de se ut ungefär såhär: Läge 3.5* Städning 3* Rum 5* Mat 3.5 Service 3.5 Hotellområde 4* Valuta för pengarna 3*

 
2022-07-01

av Eklunds Helsingborg, Sverige

Helhetsupplevelsen dras ner på grund av den bristfälliga städningen,samt byte av lakan och handdukar.

Mycket bra Hotell med bra service förutom städningen som var mycket bristfällig. Fina poolområden och trevlig miljö på hotellområde. Möjligheten att sitta ute och äta var begränsad ,borde funnits fler bord där. Trevligt med en kock som stod ute och grillade.

 
2022-06-30

av 754helenag Varberg, Sverige

Genomsnittligt all-inclusive

Genomsnittligt all- inclusive, trots fem stjärnor i officiell kategori. Välkomnandet vi fick i receptionen var bättre än så, men det som absolut drar ner betyget är städningen som var obefintlig vad gäller rummen och framför allt på den lilla terrassen utanför, samt servicen i lobbybaren. Det var tydligt att de två männen som arbetade där önskade sig långt långt bort och att man som gäst kom och störde även om man bara ville ha ett glas coca-cola eller vatten. Det fanns heller ingen personal överhuvudtaget kring poolen, bara i poolbaren. Inga plastglas vid poolen, bara pappersmuggar. Maten var bra ändå i matsalen, men oerhört tråkig lokal med bara några få platser utomhus. Om miljön varit bättre hade hela upplevelsen höjts, nu blev det mer som ett besök vid en alldeles vanlig pool varsom helst med lunch och middag i en skolmatsal. Synd på en resort som egentligen har bättre förutsättningar men som har dumsnålat vad gäller personal och interiör.

 
2022-06-14

av Joachim H Uppsala, Sverige

Vattenland och när till havet

Enkelt men trevligt rum, nära till havet och finns både privata pooler om man inte vill plaska runt i gemensam eller vattenlandet. Tyvärr låg bemanning i restaurangen så dom fick slita för att hinna med men hade alltid ett trevligt bemötande, pratade en del med restaurangmanagern Michalis (osäker på stavningen) som kämpade för att hålla ihop allt i restaurangen. Maten kanske inte den bästa, hade hoppats på lite mer variation även om det var all inclusive.