Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Den trevliga poolbaren, poolen och närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
Snygt och rent. Lungt. Bra service. många aktiviteter, som vattengympa och dart. Även uppträdanden nästan varje kväll.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


9 av 10

+
Man får otroligt mycket för pengarna. Trevligt, bekvämt hotell med bassäng och strand i anslutning. Trevlig och hjälpsam personal. God mat och hyfsade drinkar. Bra underhållning på kvällarna.
-
Lägre ljudnivå i restaurangen. Fler platser utomhus.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
Fint läge med bra strand och fina solstolar. Fint rum.
-
Buffetrestaurangen. Inget fel på maten men rummet var som en skolmatsal. Ingen mysfaktor eller charm väldigt tråkig

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Nært stranden
-
Kaffe til lunch og middag

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Bättre än förväntat. Bilderna gjorde inte rättvisa.
-
Toalett i Lobbyn. Lite otydligt varför vi fick all inclusive-pass medan andra hade band? Jobbigt att bära med och visa dessa varje gång vid baren.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


5 av 10

+
Internet, nära till havet och personal i receptionen.
-
Mat, underhållning, kvalitet på drinkar, städning, bemötandet av restaurangpersonalen och speciellt personal på poolbaren (Nikos) som uppförde sig väldigt oproffsigt/otrevligt. Stundvis var han högljudd och aggressiv både mot gäster och övrig personal.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
Den jättegoda maten.
-
Toalett i anslutning till receptionen

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

401 omdömen
Utmärkt
 
162
Väldigt bra
 
154
Bra
 
57
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-12-23

av Sumagrer Hönö, Sverige

Rätt på stranden

Fint hotel rätt på stranden med bra poolområde. Trevliga snygga rum men väldigt lyhört mellan rummen. Gym finns men väldigt dåligt utbud.. ett löpband, en cykel, en crosstrainer samt 3 maskiner, inga lösa vikter. God mat i restaurangen som ligger lite tråkigt i källaren. Enda minus, endast kaffemaskin till frukosten. Enkla charmlösa drinkar i poolbaren samt någon enkel mat. Men trevlig stämning och varierande underhållning varje kväll. Bussen till den väldigt mysiga staden, går på vägen utanför hotellet, det är ett måste att ta en tur dit. Vi gick in till stan en gång men det är en lång och tråkig väg. Det finns också några restauranger och barer ute på gatan. Helt ok hotell för en trevlig semester.

 
2019-10-06

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Helt ok all inclusive

Återbesök vilket är ett bra betyg. Trevlig personal och bra service. Vi fick ett mycket bra rum, även om wifi inte fungerade på rummet (förbättringspotential inkl att safetyboxen borde ingå i priset). Maten till frukost, lunch och middag är bra och ganska varierat. Mat och dryck finns under hela dagen och vi kunde alltid fylla på våra vattenflaskor. Vid de fira strandstolarna bjöds vi på dryck och melon. Vi påtalade att det var för lite fart på ac:n och kylen, som de fixade samma dag. Finns några trevliga restaurangalternativ inom gångavstånd om du vill variera dig. Buss till Rethymnon 1,30 euro per person

 
2019-08-19

av Ellie514 Borås, Sverige

Underbart!

Ett fantastiskt hotell! Fina moderna rum med sköna sängar. Vi hade turen att få markplan, vilket innebar grönområde precis utanför terrassen. Härlig pool, bra solstolar. Det som var lite irriterande var att folk lade ut handukar och "paxade " solstolar utan att vara där. Vi hade 4 stolar bredvid våra, på 4 timmar hade det sällskapet inte visat sig. Där kunde hotellet ha något system där oanvända paxade stolar blir av med sina platser efter 30 minuter om ingen använder dem. Maten var otroligt vällagad och smakrik. Väldigt bra variation. Vi var 3 vegetarianer i vårt sällskap och det fanns massor att välja mellan. De övriga 3 som är allätare var också väldigt nöjda. Personalen var riktigt proffsiga både i restaurang och pool bar. All personal på hotellet var trevliga och gjorde allt för att vi skulle trivas. Städningen var exemplariskt! Både på rummen och övriga områden. Rent och fräscht överallt. Toaletterna vid poolen var alltid rena och inget vatten på golvet eftersom de torkade hela tiden. Läget på hotellet var också bra, litet samhälle med restauranger och shopping. Vi tog bussen till närmaste stad, köpte biljetter på supermarketen på hotellet, hur smidigt som helst. Vi hade en toppen vecka och återkommer gladeligen igen ❤

 
2019-08-11

av 912jenny_ Stockholm, Sverige

Avkopplande vistelse

Bodde på hotellet i en vecka. Bra mat som var god och varierande. Rummen var fräscha och alltid välstädade. Nära till havet där det finns solstolar och parasoll som är gratis. Personalen på poolbaren uppmärksammar inte gästerna och säger knappt hej. Även en del personal i restaurangen säger knappt hej och vi som gäst måste fråga flera ggr för att få Uppmärksamhet. Annars är det ett mysigt hotell.mest för par.

 
2018-10-07

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Bra all inclusive

Bra hotell, trevlig personal, all inclusive, bra och varierat matutbud (frukost, poolmat, snacks, lunch o middag), 5 min promenad till andra restauranger eller buss till Rethymnon, fria pool- och strandstolar, bra sandstrand dock lite stenigt vid vattenbrynet så badskor underlättar. Badhanddukar kan bytas ut varannan dag (10 euro i deposition per handduk, återfås vid återlämning). Hotellrummen helt ok, bra städning, bra kylskåp, kunde vara lite bättre fart på ac:n, safetybox bör inkluderas. Wifi bra men lite svajig på rummet, funkade även på stranden. Spa finns att tillgå, 15 min fri massage ingick. Vi kan absolut tänka oss att bo på hotellet igen.