Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-09


6 av 10

+
Servicen i matsalen, de var grymma. Att det låg nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


7 av 10

+
Läget vid stranden. Jättetrevlig personal i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


8 av 10

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-19


5 av 10

+
Mkt bra personal i restaurang, beachbar och städ, Wi-Fi
-
Dåligt rum, tråkig personal i receptionen, svårt att ta sig ut i vattnet pga stora nivåskillnader och stenhällspartier, mer avsides än förväntat

Bekräftad gäst: 2022-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

221 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
83
Bra
 
31
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-09-14

av Annika H Östersund, Sverige

Supernöjd

Helt otroligt god mat varje dag och varje måltid. Mycket trevlig personal, rent, fint och lugnt. Ett stort plus med gratis solstolar och parasoller vid stranden. Tyvärr var mitt rum litet och med utsikt mot en supermarket men det kunde jag leva med då resten var super.

 
2018-09-22

av Anna G Strömstad, Sverige

Nära till allt

Åkte hit för att tillsammans med min bästa vän vila i 2 veckor. Vi fick ett rum en våning upp, och vår balkong/uteplats var en trappavsats. Nåväl det gick bra det med, vi ansåg att läget var bättre än många andras rum. Vi hade utsikt över poolen och om vi ställde oss på tå och lutade oss lite åt höger kunde vi skymta havet. Sängarna var stenhårda, hua. Vi bad om extra kuddar som kom direkt. Tänk om vi kunde fått en madrass med... Dörren in till badrummet är av glas, inget lås eller tättslutande dörr alls. Tur jag och min väninna känner varandra väl kan man säga. Inte så smart val av dörr i vår smak. Personalen är så trevlig och det är hotellets största tillgång måste jag säga. Maten tyckte vi var god och varierande. Trots det var vi ute och åt ibland ändå, helt enkelt för att det är trevligt. Sedan var det en nackdel vid middagen och det var den stress som infann sig då alla ville äta samtidigt. Inte bra alls. Många trappor var det om man inte hittade genvägen till matsalen. Den använde vi och slapp gå runt hela byggnaden. I stort sett ett bra hotell, men alla kan bli bättre.

 
2018-08-06

av _bengt_berntsson Ödsmål, Sverige

Fantastiskt och prisvärt hotell

Ett mycket trevligt hotell. Nära poolen och stranden. Det fanns alltid solstolar lediga både vid poolen och stranden. Personalen var otroligt vänliga och serviceinriktade. Rent och snyggt överallt. Poolen och stranden var också ren och fin. Stort rum. Mycket bra buffé matsal. Rekommenderas varmt för vuxna.

 
2018-06-26

av emwrem

Trevligt hotell med mycket bra service

Eva Bay Adelianos Kampos Kreta Ett trevligt hotell med mycket serviceinriktad personal. ligger en bit utanför Rethymnon. Men det går bussar strax utanför hotellet och att åka Taxi kostade inte så mycket. Hotellet är inta handikappvänligt om man åker rullstol. Trappor till matsal bland annat. Rummen nära havet och poolen var mycket trevliga att bo i. Dock var sängarna ganska hårda enligt mitt tycke. Nära till pool, strandbar och strand. På stranden finns solbäddar och parasoll utan avgift vid hotellet, Stranden är stenig (småstenar) badskor rekommenderas, men ett lite stycke bort vid ett annat hotell har man sand där man badar. Det finns ett antal restauranger nära hotellet, samt butiker. Ett lugnt och trivsamt hotell om man vill njuta av sol och bad och närhet till Rethymnon med många restauranger och Gamla staden.

 
2018-06-19

av Mari H

Dåligt

Eva Bay Adelianos Kampos Rethymnon Kreta Rummen nära havet och poolen, verkade vara betydligt bättre än det vi fick. Kanske är det ett tillval.. VI hade utsikt över en stor parkering. Skymtade havet långt bort. Fanns inga bäddmadrasser i sängarna utan man sov direkt på resårmadrassen. Stenhård var den. Litet rum med en toalett av delvis frostat glas, inne i rummet! Skumt! Maten var hyfsad men jag fick fråga hela tiden om det var gluten i. Ganska liten pool som man inte fick dyka eller hoppa i, badvakten sa till. Trots att på bilden i katalogen var det en kvinna som dök. 33 trappor till matsalen och lika därifrån, jobbigt om man har ont i benen. Gångarna lutade åt alla håll så åk inte dit med rullstol. Vassa stenar i vattnet. Äckliga drinkar som ibland var så starka att dom fick spädas ut. Men rent och fint och trevlig personal. Skulle inte rekommendera nån att åka dit, 4 stjärnor är det inte!!