Kundomdömen om Ariadne (Rethymnon kust)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 133 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
God service pool på innergården.
-
Ordningsreglerna gent emot skrikande småbarn utan puffar runt poolerna,curlande föräldrar utan insikt att man måste ta hänsyn till sina grannar.

Bekräftad gäst: 2021-10-16


8 av 10

+
Läget, trevligt poolområde, ganska bra frukost och trevlig personal.
-
Städning, måste säga till om man vill ha städat och det kändes som dom tyckte det var onödigt. Utcheckningen kl11.00 och transfer kom 19.00. Inga nya gäster skulle komma, trots det fick jag betala 30 euro för att få behålla rummet

Bekräftad gäst: 2021-10-16


9 av 10

+
Personalen ❤️ helt underbar, poolområdet
-
Sängarna! Fast de är överlag det sämsta med Grekland.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
-
Renovera köket delen (rostiga plattor). Bättre sängar, Vi fick lägga i extra madrasser för att få det bekvämt. Vi hade en 2 rummare. Skulle ha varit trevligt med en bäddsoffa i stället för sängar.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Trevlig personal och god frukost
-
Duschen på rummen

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-10


7 av 10

+
Ok pool,Centraltläge.
-
Rumstädningen var slarvigt utförd.Smutsiga golv.Går ju inte att förbättra men det var oerhört högt oljud från trafiken.

Bekräftad gäst: 2021-09-05


7 av 10

+
Läget. Trevlig personal.
-
Bättre madrasser i sängarna. Alldeles för mjuka.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


4 av 10

+
Poolen och läget.
-
Städning tre gånger på två veckor är inte ok trots pandemi och att man måst säga till själv. Vi var på samma hotell för två år sedan och det har verkligen försämrats både vad gäller service och skötsel under tiden. Vet att det skall betraktas som budget hotell men inte ens där platsar det. Åker normalt på semester fem till sex veckor om året till olika resmål så jag kan jämföra.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
33
Bra
 
8
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-18

av Timotej81 Huddinge, Sverige

Helt okej hotell med bra läge!

Hotellet duger alldeles utmärkt för en veckas vistelse. Nära till fin strand och många restauranger. Ca 5 min taxiresa till Rethymnon Stad. Liten lägenhet med tre sängar av okej kvalitet. Stor balkong med möbler och torkställning. Saknade en del enklare utrustning i lägenheten, exempelvis tandborstmuggar och matta i badrummet. Det blev väldigt blött på golvet när tre personer hade duschat... och man vill ju inte gärna torka golvet med handdukarna som inte byts ut varje dag. Fler krokar för att hänga upp kläder och liknande hade inte heller skadat. Städningen var inte alls bra. Det städades inte varje dag = papperskorgen på toaletten tömdes inte varje dag. Ibland bäddades bara två av tre sängar = papperskorgen full och luktar illa eftersom papper inte får spolas ner. Golvet sopades inte en enda gång på hela veckan vilket gjorde att vi hade massvis av sand på golvet de sista dagarna. Poolen var skön att svalka sig i och även om poolområdet var litet så var det lugnt och skönt och mycket skugga. Frukosten var helt okej; grekisk yoghurt, musli, bröd med pålägg, frukt och grönsaker. Några varma rätter som skiftade från dag till dag. Nutella och marmelad. Kaffe och te. Saft (definitivt inte juice!). Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående! På min födelsedag fick jag en flaska vin av hotellet, en väldigt fin gest! Med lite mer utrustning i lägenheten samt bättre städning så hade jag gett hotellet en fyra.

 
2019-08-27

av KerstinW344

Ariadne

Helt ok lite småmysigt boende med några år på nacken (1991)med familjär stämning och trevlig personal. Frukosten är helt ok kretanska pannkakor (typ krabbelurer),bacon, äggröra,korv, 3xbröd, kaffe/the, juice, flingor, mjölk,yoghurt, marmelader, nutella, grönsaker och frukt samt den obligatoriska😋sockerkakan. Som vanligt är sängarna inte någon hit i Grekland, konstant stenhårda så ett tips till alla hotell är att investera i liggvänliga madrasser. Gott om restauranger i området samt en alldeles utmärkt dinnerbuffe som bokas senast 12 dagen innan till ett pris av 10€. En lagom stor pool med barnavdelning där många gärna svalkar sig trots närheten till havet 2 minuters gångväg.

 
2017-07-31

av pimman Oskarström, Sverige

Bra och lugnt hotell

Trevlig personal på hotellet, väldigt enkla rum men helt ok. Enkel frukost. Läget var bra, ca 300 m till stranden. Och det tog ca 15-20 minuter med buss till Rethymno. Det som var negativt med hotellet som vi upplevde var de hårda sängarna.

 
2017-06-17

av Sophia P Göteborg, Sverige

Perfekt!!

Ett av de finaste hotellen jag har bott på! Personalen blev som vänner. Det blev nästan lite känslosamt att lämna efter en vecka. Det första hotellet där vi blev kramade av personalen när vi skulle åka hem. Hotellets standard var jättefin. En stor fin pool, fina fräscha rum, och låg i ett fint område. Frukosten var helt okej. Det erbjöds olika varje dag. Det var allt ifrån ägg, bacon, korv, bröd, frukt, ost, yoghurt och flingor. Jag som är vegan åt bröd, frukt och köpte med mig vegan ost och sojamjölk i en supermarket i närheten. Det ända minuset var att det var en bit till själva Rethymnon stan. Man skulle kunna gå men det skulle tagit väldigt långtid. Men det var väldigt smidigt att köpa bussbiljetter på en taverna och sedan ta lokalbussen till stan. Tog några minuter. Eller även ta taxi. Vi betalade runt €9 för taxi in till centrum. Har redan börjat planera min nästa resa till hotellet.

 
2015-09-13

av Mirpal Svenljunga, Sverige

Helt ok mellanklasshotell

Besökte detta hotell i början av September 2015. Servicen var bra. Personalen var alltid glada och tillmötesgående.Fint litet poolområde där det alltid fanns lediga solstolar. Om man hellre tog sig till stranden så låg den bara 200-300 meter från hotellet. Frukosten som serverades mellan 8:00-10:00 var bra och höll en mätt lagom till lunch. Min man och jag hade en lägenhet på 1 rum och kokvrå som funkade helt ok för ett par som inte har stora krav ,en säng,dusch, kylskåp och kokmöjligheter så klarade man sig bra. Ville man äta ute på restaurang så fanns det flera matställen utmed den livliga och trafikerade huvudgatan där hotellet låg.Vill man handla mat så var inte livsmedelsbutiken Lidl så långt bort. Vi hyrde bil dock och körde runt och hittade våra egna smultronställen. Enda nackdelen med rummet var att den vette mot en restaurang/pub eller liknande och de spelade musik och hade livespelningar ganska så sent in på kvällen,men efter en heldag med utflykter och strapatser så kunde man utmattad somna till i sängen trots allt. Vi vill ändå ge ett extra plus till den vänliga personalen som lät oss behålla handdukarna och låna duschen på källarplan, då vi hade en sen avresa hem.