Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fantastiskt service. Vänliga och hjälpsamma. Världsklass. Otroligt bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


10 av 10

+
Bra läge vid havet, bra service, fin restaurang och fina små enrummare.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


9 av 10

+
Läget och personalen i restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-29


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


10 av 10

+
Välkomnande och familjärt. Underbar personal. Lagom stort.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


10 av 10

+
Närheten till havet och restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Trevligt bemötande, mysigt hotell. Allt fungerade som det skall. Fick hjälp omgående när det behövdes. Tacksam för de smidiga lösningarna när det var dags att byta rum. Det uppskattar vi verkligen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Trevligt bemötande, ett mysigt hotell, extra plus i kanten att man kan prata svenska i receptionen. Allt fungerade som det skulle. Fick hjälp med problem omgående, ingenting sitter fast. Tacksam för den smidiga lösningen i samband med byte av rummet. Det uppskattade vi verkligen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

254 omdömen
Utmärkt
 
180
Väldigt bra
 
59
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-02

av Susanne S Stenungsund, Sverige

Mysigt!

Detta hotellet med personal kan jag verkligen rekommendera! Utmärkt service och mycket god mat i deras restaurang! Sofia och hennes man har verkligen lyckats, kan förstå alla höga omdömmen! Fundera inte utan boka,ni kommer inte ångra er. Läget intill stranden gör inte saken värre, restaurangen vid stranden var alltid fullsatt i princip så mitt tips är att reservera i god tid om ni vill vara säkra på att få plats. Vi hade en 3-rums lägenhet med 3 balkonger, 1 på varje sida huset vilket var kanon. Stort kök med 1 liten platta att laga mat på, Sofia sa att de flesta som bor där föredrar att äta ute men man kunde mot förfrågan få byta till 2 plattor. Mycket fördelaktigt att Sofia är svensk dessutom :) Stranden är väll inte den bästa men det vet man ju innan när man bokar boende i Platanias, vill man ha långgrunt bokar man annan ort. Massa plus till detta hotell med personal!

 
2020-09-22

av sf-73 Linköping, Sverige

Vilken tur vi hade !!

Jättetrevligt boende med tillhörande restaurang, nog den finast inredda längs kustenđŸ‘ŒđŸŒOtroligt fint!! Precis vid den breda fina rena stranden. Med tillhörande solsängar. Först fick vi ett äldre rum, som var i receptionshuset, där va MYCKET lyhört. Men vi hade sån tur att en nyrenoverad studio i annan byggnad med nya välisolerade dörrar, blev ledig våra 2 veckor. Så otroligt fint inredd, mycket skön säng, 2 balkonger och helt ljudisolerat! Det enda vi önskade där va lite mer bestick, och dimmer i badrummet. ( VÄLDIGT ljust på natten😄) Stort tack till Sofia som gjorde allt hon kunde för att hjälpa oss med allt, och fick tag på stor burk färsk honung till mig💗

 
2020-08-04

av sofiahP743JV

Riktigt bra hotell och restaurang

Bor man på Sonio finns det egentligen ingen anledning att äta på någon annan restaurang än hotellets. Superb mat och oerhört trevlig personal! På hotellet får ni den bästa tänkbara servicen av Sofia. Ni kommer garanterat att vilja återvända till Sonio om ni en gång har varit där... (Det perfekta läget på stranden är ju inte heller helt fel...😉)

 
2019-10-22

av Ruggan Mariehamn, Finland

God lunchsallad

Riktigt bra lunchsallad. Åt här 2 ggr och var nöjd båda gånger. Snygg och fint. Ligger bra på stranden. Blev inte att vi åt middag här men de har öppet på kvällen med. Bjöds på ouzo med citron då vi betalade och det blev ju bonus, då den är riktigt god.

 
2019-10-06

av Ritha E

Vår absoluta favorit

Trevligt hotell med genuint trevlig personal. Sköna sängar. Bra läge nära stranden. Hotellets restaurang något utöver det vanliga, alltid god mat, här blir man inte besviken, varken på mat eller service. Vi återkommer gärna till vårt favoritställe.