Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1324 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge. Fint poolområde - lugnt o skönt. God och varierad frukost.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Personalens bemötande, hotellets strandnära läge och höga standard.
-
Det finns det säkert, men kan inte komma på något i skrivande stund.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Bra läge Poolen Lägenheten Närhet till havet
-
Maten, speciellt middagen var usel ( hade halvpension) Gymmet, dålig ventilation och dålig utrustning För få strandstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


10 av 10

+
Fint hotell.Rummen var stora.Bra med förvarings skåp för kläder.Låg Centralt bra vid huvudgatan.
-
Har inget förbättrings förslag.Nöjd med helheten

Bekräftad gäst: 2021-09-17


9 av 10

+
Läget
-
Tycker hotellet var i stort sett tipp topp det ända jag skulle velat haft va en skön kudde😅

Bekräftad gäst: 2021-09-17


1 av 10

+
Läget vid havet!
-
Det var trångt och feldisponerat rum, felmöblerat, dvs inga avlastningsytor, usla stolar och bord, enorm insyn, trång markbalkong, litet badrum, inga bra speglar, dålig belysning, kvavt, felplacerad frustande ac, massor av mygg, smutsiga golv, tv kanaler funkade ej, droppande dusch, statiska ovridbara stänkande kramar, halt vid poolen, för få uteduschar, lera i fotdusch vid stranden, plastigt intryck, sur personal frukosten, dålig kvalitet frukosten. Solsängar räckte inte till, krångligt system boka handdukar. Allt man frågade om var svårt lösa eller visste inte personalen utan hänvisade bara till Corona eller massor av regler. Gym med få/inga svårmanövrerade maskiner. Inga för kvinnor. Störande ljud bygge tvärsemot eller från trädgårdsarbete, lyhört. Hade varit bra med mer personlig touch. Kändes väldigt kalt, instängt och obehagligt! Sammantaget ett hotell helt utan känsla och charm! Inte ett ställe man kunde slappna av vid!

Bekräftad gäst: 2021-09-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-17


10 av 10

+
- Utmärkt frukost med stora möjligheter till variationer. - Fria solsängar - Rumsstädning perfekt - Gratis liten vattenflaska varje dag vid poolen och stranden. En unik gest.
-
- Musiken ur poolhögtalarna. Alldeles för mycke’ hemsk 80- och 90- talsmusik av typen Michael Bolton som ylar fram sina klagoskrik. Vad är den traditionella grekiska musiken? Miki Theodorakis musik t ex får du endast höra på någon taverna. - Strandområdet städas inte, även om det tycks vara kommunens ansvar. - Ofta höga vågor - röd flagga - grumligt vatten. - Bristande skyltning om rampen från receptionen. Det är 11 trappsteg från receptionen till marknivå. Det är svårt att gå nedför alla trapporna för bl a äldre med tunga resväskor.Men det finns dock en ramp, alldeles till vänster som är nästan osynlig och skyltningen eller information om rampen saknas. - Toaletten i markplanet vid buffe’restaurangen är låst, ”out of order” & ”can’t find the key”(?). Det är ett problem för rörelsehindrade och äldre som har svårt att gå nedför spiraltrapporna till toaletterna i underplanet.

Bekräftad gäst: 2021-09-17


9 av 10

+
Bra lägenhet
-
Dom kunde sett efter solstolar o strandvägen bättre. Grannen städa i sanden hos sig men inte hotellet .

Bekräftad gäst: 2021-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

201 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
76
Bra
 
19
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2021-08-20

av cafejarntorget Stockholm, Sverige

Besvikelse både Apollo och Hotellet

Värdelöst system för solstolar! 15min regel för vissa och inte andra. Råkar du lämna solstolen 15 min är dina handdukar borta och ägodelar på golvet! Jag har råkat somna 06:30 på solstolarna och då rök barnens stolar som var 5 meter ifrån. Detta hotell har stor yta och kapacitet för 3ggr mer stolar men de väljer att få sura gäster istället! Städning, service under all kritik. Trött personal. De ser till att gästerna bråkar om stolar. Man är på semester och börjar morgonen med dålig morgon. Vi har endast sovit på hotellet och inte utnyttjat något då vi insåg att det var hopplöst! Restaurangen dålig service ointresserade och snabbaste sittningen blir 2 timmar trots att man ber om notan när man maten kommer.

 
2021-07-25

av Antonht

Trevligt ställe!

Själva hotellet var jätte fint och trevligt. Däremot instämmer jag med tidigare recensioner att du behöver paxa en stol tidigt på dagen om du vill ha en, alternativt ta en vid 16 tiden när de flesta börjar lämna. Var knappt i poolen, men stranden var väl trevlig. Sanden som finns på själva stranden blir varm som i en stekpanna, ha därför något under fötterna! Det är i princip enbart sand i havet och är därmed inte så spännande med snorkling, detta kan ju inte hotellet påverka däremot. Finns massvis med restauranger i närheten, och möjligheten finns att ta taxi till stan och andra områden. Kan rekommendera att ta resan med Apollo till Elafonisi. Kylda och i min mening sköna sängar med! Är i överlag nöjd efter två veckor!

 
2021-07-18

av elviraild

Nja..

Känns som att detta ställe lever på gamla meriter. Själva hotellet ligger fint vid stranden, om stenig sådan. Vi hade ingen fungerande tv en hel vecka och personalen tyckte att vi ska finna oss i situationen. Näst sista dagen fick vi ett brev från Apollo med en flaska vin och löfte om en kompensation som vi aldrig såg röken av. Stenhård extrasäng, lyhört och inga solstolar efter kl 7 på morgonen. Personalen i restaurangen var trevlig men väldigt virrig. Vi betalade för halvpension men åt bara frukost där. Kan rekommendera Kyano, där vi åt många luncher och middagar.

 
2021-07-13

av I3204WWmarier

Under all kritik

Vet inte vart man ska börja- dålig städning. Fick inga badhandukar till barnen. Solstolar räckte inte till gästerna. Maten var en katastrof - fanns inget för barn. Inte ens kunde dom erbjuda glass eller kaffe efter middagen. Poolerna städades aldrig. Som stängde av barn poolen en dag då det var någon som hade bajsat i den. Dom hällde bara i Rengörings pulver men inget mer gjordes.

 
2021-07-07

av tius98 Nacka, Sverige

Solstolar..

Trevligt och rent. Ganska lugnt och ganska bra personal. Fina lägenheter och bra städning. Nackdelen är en total katastrof då det kommer till solstolar. Vid 7 på morgonen svensk tid är rallyt igång. Hotellpersonalen gör inget för att stoppa eländet. Vissa solstolar ligger uppemot 5 timmar oanvända med handduk på. Hatar detta beteende. Är av den åsikten att ett hotell skall ha lika många solstolar som de tar gäster. Annars nog nöjd men funderar på att boka egen villa nästa gång så man får sova ut..