Porto Platanias Luxury Selection

  • Precis vid stranden
  • Gångavstånd till centrum i Platanias
  • Gratis gym

På Porto Platanias Luxury Selection bor du precis vid stranden i omtyckta Platanias. Här har du lika nära till svalkande dopp i havet som till avkopplande häng vid poolen, och känner du för ett träningspass finns det ett gratis gym. Till Platanias alla restauranger och barer är det bara en kort promenad.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Porto Platanias Luxury Selection är beläget på stranden i populära Platanias. Poolområdet består av två större pooler varav en med barnsektion. Vid poolområdet finns gratis solstolar och parasoll. Gratis handduksservice. Stranden nedanför hotellet består av sten och klippor, och där finns solstolar och parasoller att låna. Ca 40 meter från hotellet finns en sandstrand.

En restaurang som serverar frukostbuffé, lunch från en á la carte-meny och middagsbuffé. Bar. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis gym, endast för gäster över 16 år. Lekplats och lekrum. Vissa timmar om dagen erbjuds aktiviteter för barn (6 dagar i veckan) med engelsktalande personal. Reception öppen dygnet runt. Room service mot avgift. Liten minimarket på hotellområdet. 650 meter till centrum i Platanias där det finns restauranger, barer och klubbar. 10 kilometer till Chania stad. Nivåskillnader på hotellområdet. Begränsat antal parkeringsplatser (på begäran).

Måltider

Halvpension.

Bra att veta

Bussen stannar ca 70 meter från hotellet vid ankomst och avresa, bagaget transporteras inte. Hiss når inte alla rum.