Rumstyper på Porto Platanias Beach & Spa

Dubbelrum

Trevliga dubbelrum som har tv med satellitkanaler. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong (i varierande storlekar), vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i etage

Trevliga dubbelrum i etage med ett avskilt sovrum på övre plan. Badrum och bäddsoffa på nedre plan. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong (i varierande storlekar) med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Enkelrum

De trevliga enkelrummen har tv med satellitkanaler och ett kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Enrumslägenheter

Rymliga och fräscha enrumslägenheter med olika inredning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person / 2-3 personer.

Familjerum

Trevliga familjerum med två sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong (i varierande storlekar). Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter med olika inredning och separat sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter i etage med avskilt sovrum på övre våningen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Wc. Ett badrum med dusch på övervåningen och ett badrum med badkar på nedervåningen. balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.