Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 705 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent fräscht snyggt välskött modernt vänlig personal
-
Ett så stort hotell borde ha lite underhållning på några kvällar under veckan Det fanns bara ett eluttag och då fick vi koppla ur lampan vid sängen för att ladda mobilen och ett usb-uttag vid ena sängen Fanns ett mycket fräscht badrum men när man duschade rann vattnet ut i hela badrummet eftersom det inte gick att stänga eller dra för mer på halva duschutrymmet heller ingen ventilation så spegeln immade igen snabbt Om man ska flyga hem på kvällen hade det varit skönt att checka ut senare så man slapp sitta i lobbyn och vänta så länge eftersom allt var nerpackat kl 12 så kunde man ju inte gå till stranden precis Vi gick i stan, åt och shoppade men det blev ändå 4 timmars väntan inte så kul Personalen i receptionen pratade väldigt snabbt och inte så bra engelska så det var lite svårt i bland att förstå vad de sa

Bekräftad gäst: 2023-05-28


7 av 10

+
-
Blev lurad på pengar. Dessutom funkade inte mitt nyckelkort till rummet sista timmen

Bekräftad gäst: 2023-05-19


5 av 10

+
Poolområdet
-
Maten

Bekräftad gäst: 2023-05-19


3 av 10

+
Bra placering
-
Det är inte ett 5 stjärnigt hotell som det står i beskrivningen. Knappt 4 stjärnor. Personalen i receptionen är absolut inte intresserade att hjälpa sina gäster, först de ger oss det sämsta rummet som finns i hela hotellet med en balkong som är en halv meter ifrån en korridor och i samma höjd så att vem som helst kan titta in i rummet. När jag ber de att byta rum så säger de att det inte går och ljuger för mig om att hela hotellet är fullbokat trots att det är lågsäsong och man ser att hotellet är tomt. Till slut lyckades jag byta rummet efter att jag har tjafsat med de. Hotellets solstolar på stranden är mot avgift trots att man har all inklusive (väldigt konstigt att man som hotellgäst ska behöva betala för solstolar). Vid poolområdet är alla solstolar parkerade med handdukar trots att det står på reglerna att man inte får göra så (Personalen bryr sig inte). Personalen i baren hade inte heller någon lust att jobba eller blanda drinkar.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Läget och servicen.
-
Vi bodde vid hotellets leverans-ingång, så det var lastbilstrafik utanför hotellrummet. Vi var förberedda på detta då det stod i informationen från Apollo att vissa rum kunde störas av trafik, men det var ändå tråkigt och nästa gång betalar vi för att vara garanterade ett bättre rum.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
Läget nära centrum och strand.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


9 av 10

+
Servicen å tillgängligheten av stolar
-
Kall pool

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Service alt var ok
-
Jag tycker att allt var bra

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Att det fanns många pooler och att hotellet låg nära stranden
-
Att man inte fick behålla rummet eftersom våra resa var sent på kvällen. Man anlände till hotellet sent på natten då borde man fått behålla rummet. Vi tappade ett dygn

Bekräftad gäst: 2023-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1438 omdömen
Utmärkt
 
569
Väldigt bra
 
445
Bra
 
261
Mindre bra
 
103
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2023-06-04

av 853perh Kävlinge, Sverige

Väldigt besviken på Porto Platanias

Dessvärre grovt överreklamerat. Kommer fortsättningsvis inte välja detta hotell, då både service och känsla är betydligt bättre på mindre hotell. Positiva var läget samt viss serviceminded personal på frukost och middag. Utöver detta ingenting att höja på ögonbrynen åt. Att detta ska vara ett "5" stjärnigt hotell är inte med sanningen överensstämmande. Inga regler efterlevs vare sig det gäller solstolar eller städning på rummen. Bäddningen fick vi göra om varje dag, och damm hade samlats sen ett par veckor tillbaka. Vi gick påpeka detta till städaren för att få detta gjort. Rummet var väldigt nedgånget och "renoverat" badrum så luktade det avlopp från ett galler i golvet. Även stora mängder vatten läckte ut var gång vi duschade. Avråder från detta hotell då all enbart är fint utåt, men väl där så blir besvikelsen stor.

 
2023-05-02

av messersmith2015 Stockholm, Sverige

Fint hotell med minimalt pentry och kalla pooler.

Bodde i liten 1-rumslägenhet på fint hotell, med strandläge. Minimalt pentry och knapp utrustning, saknas stekpanna och micro-ugn. Fick byta från lägenhet mot bambuplank efter 2 dar till bättre lägenhet mot pool och rymlig balkong. Badkar utan halkskydd för dusch. Bra Wifi, Begränsad SVT på Tv. Många kalla pooler, kan bli trångt med solstolar. Överdådig frukostservering med bordsplacering. Bra mottagande med "butler" som tar hand om resväska. Många matställen och större mataffär nära, tyvärr höga "turistpriser", Lägre priser inne i Chania, men överfulla lokalbussar. Städning och diskning varje dag. Bra sängar.

 
2022-09-27

av 734jonas Alcudia, Spanien

Inget bra hotel

Dåliga rum och mycket dålig all inclusive, inte ens riktigt öl. Håller inte sin rating och kanske varit ok om varit 2-3 stjärnor. Fick byta rum då man stördes kraftigt att vägen utanför. Maten på lunch och middag var också dålig.

 
2022-06-27

av camillae41

Ej 4 eller 5-stjärningt hotell!

Rummet var enkelt och saknade standard för ett 5-stjärningt hotell. Fanns inte kaffe/vattenkokare på rummet fick säga till och då fick man det. Fick betala 3 euro/dag för säkerhetsskåp (har inte betalt för det på många år) . Städningen, torkade av golv och bäddade sängar, vi plockade undan bra för att underlätta men torkade inte av bordsytor eller ställde iordning på toaletten. Pool området, borden mellan sängarna var skitiga, stod kvar glas, flaskor och askkoppar på borden, ingen personal som höll efter. Stranden - en del äckliga bord vid solstolarna, låg kvar fimpar vid sängarna på vissa ställen. Nu hade vi inte All-inclusive tack och lov, dryck serverades endast vid en bar på hela området, baren vid stranden ingick inte

 
2022-06-13

av LuddeValle Malmö, Sverige

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell att bo på. Vi hade lägenhet på översta våningen, med utsikt över havet. Normalstandard på rummet men ett plus för hörnbadkaret. Rent o snyggt överallt. Många pooler så det passar för alla. Trevlig och servicevänlig personal. Önskade man något, så löste dom det direkt. Detta hotellet ligger strandnära så det är bara att gå över gatan så hamnar man där. Maten var helt ok för min del. Vi hade frukost samt middag. Frukostarna påminde dock lite grann av en skolbespisning när många kom samtidigt. Men det finns gott om plats då man kan sitta på takterrassen också. Har läst tidigare omdömen här och WiFi är dåligt. Läste omdömen ifrån okt 2020 där man klagade på detta. Det fungerar fortfarande inte inte bra. Många gånger gick det inte alls på nätterna, dessutom svag signal övriga tider. Detta måste ni ordna. Samt att den fungerar ordentligt när dom flesta använder sina telefoner , datorer, eller ipads. (Bodde längst ut i hörna vid fotbollsplanen) Kan annars verkligen rekommendera detta hotell