Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 339 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Spaavdelningen och massagen var toppen dock var dom inte 90 minuter som utlovats.
-
Drinkarna o kaffet i baren var usla.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
-
Maten behövs kryddas, smakade ingenting

Bekräftad gäst: 2021-07-24


7 av 10

+
Nære stranden
-
Kaos på frokosten. For mye mennesker til en frokost sal. For få solsenger. Kamp om senger hver eneste dag

Bekräftad gäst: 2021-07-23


9 av 10

+
Hotell läge
-
AC i mat salen saknas

Bekräftad gäst: 2021-07-18


3 av 10

+
Fanns fler pooler
-
Personal, rum, städning, framförallt maten.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Food och läge
-
ute städning

Bekräftad gäst: 2021-07-18


5 av 10

+
Pool och utsikt
-
Städning och hygien

Bekräftad gäst: 2021-07-18


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Läge nära centrum, stranden, städning, ...
-
Dörrar i badrummet var felaktiga, det var svårt att stänga dem, de lät med hög ljud, i kyllskåpet var inget vatten, fönstrena isolerade inte ljud från gatan. Vi vaknade tack vare sophämtningen varje morgon kl. 5 och städerskans vagn lät med konsriga ljud och högt på morgonen pga det var ljud utifrån och inifrån hoellet. 🤨

Bekräftad gäst: 2021-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1282 omdömen
Utmärkt
 
493
Väldigt bra
 
416
Bra
 
241
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2020-10-25

Inlägg av KungsbackaSteve kungsbacka

Hög högsta- och låg lägsta-nivå

Hotellet håller varierad kvalitet. + Kvalitet och storleken på rummen, pool- och begränsad havsutsikt på rummet, anläggningen med alla pooler och bar, närhen till stranden, frukosten och servicen vid frukosten, säkerheten p.g.a. Coronan - Wifi, receptionen och stranden vid hotellet. På rum hade jag konstant problem med wifi i den del som låg längst bort fråm hotellet. Receptionen påstod att de aldrig hört problemet tidigare men att de skulle ta reda på vad det berodde på. Trots påpekanden så gjorde de inget åt saken. Jag hörde med andra som var i området kring den poolen/rummet och de hade också problem. När det gäller stranden vid hotellet så läste jag en recension på Trip Advisor där en äldre person hade problem med stranden men det avvisade den som svarade på recensionen. Men...jag hade samma problem; det var svårt att ta sig ut de fem första metrarna till badet; att komma ner och upp ur havet. P.g.a. det badade jag endast en gång i havet just där. Jag badade i poolerna och på en strand som låg 4-500 meter från hotellet. Hotellet låg centralt i Platania med en massa bra restauranger i närheten, men det var inte så mycket att göra där.

 
2020-08-13

Inlägg av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Nära till allt

Trevligt familjehotell med nära till allt man behöver. Allt har fungerat bra, som man kan förvänta sig. Stranden ligger väldigt nära vilket gör det enkelt för alla i familjen att gå fram och tillbaka till rummet. Poolområdet är jättefint och uppskattas av barnen.

 
2019-10-12

Inlägg av Emsapemsa

Lyxigt och fräscht!

Vi är verkligen jättenöjda med vår vistelse på detta hotell. Jättebra frukost, nära till havet och flera pooler att välja mellan. Superfrächt överallt och, faktiskt så var deras lilla shop vid poolområdet billigare än ute på gatorna om man vill köpa luftmadrasser, badringar, snorkel osv. Hit kommer vi tillbaka!

 
2019-09-30

Inlägg av 676berntf Albufeira, Portugal

Mat recensent

Hotellet är uppdelat i flera sammanhängande byggnader med flera poler. Hotellet uppger sig självt som 5 stjärnit men lever inte upp till den standarden. Badrum utan en enda krok att hänga något på. Ingen förstorings spegel eller servetter eller hygienartiklar som vanligt förkommande på även enkla hotell. Maten är oftast välagad och god men resturangen håller inte den klass som utlovats.

 
2019-09-13

Inlägg av 196602

Semester på kreta

Jag kan inte klaga på någonting egentligen. Städningen var superbra, matsal med en fantastisk utsikt. Nära till både hav och shopping. Tjejen i baren under pooltaket var supertrevlig. Ska man klaga på något så ska det vara alla myggen i rummen. Hade stora bölder. Sista grej också var när man skulle fylla på öl så kom det bara skum och den var varm. Hade en super trevlig och härlig vecka.