Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 395 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Möjligheten att välja poolområde, nära stranden
-
Uppdatering av gymet, många maskiner var trasiga och ålderdomliga

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Närhet till stranden
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Läge vid stranden
-
Informera gästerna lite mer detaljerad vid ankomsten, angående rum, mat osv

Bekräftad gäst: 2021-10-01


5 av 10

+
Frukosten helt klart. Närheten till stranden, flera pooler.
-
Bättre info om öppettider på spa o gym. Någon underhållning (förutom bingo) tex grekiskafton, grekisk musik m.m. Väldigt lyhört!

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
de tre bassängerna så du kan välja hur stimmigt du vill ha det.
-
Att de låter bli att spela så hög musik överallt. Det behövs ingen musik för att äta! Och musiken vid bassängen som du får tinitus av. Det skriker fortfarande i mina öron.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Varierad mat, trevlig personal, närhet till pool o hav. Trevliga ledare i barnklubben.
-
Något varmare vatten i poolen.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-17


8 av 10

+
Spaavdelningen och massagen var toppen dock var dom inte 90 minuter som utlovats.
-
Drinkarna o kaffet i baren var usla.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
-
Maten behövs kryddas, smakade ingenting

Bekräftad gäst: 2021-07-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1339 omdömen
Utmärkt
 
527
Väldigt bra
 
424
Bra
 
245
Mindre bra
 
91
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2021-08-22

av Carlingo_59

Inget för par, all inclusive ska väl innehålla allt?

Fräscht och rent hotell, trevlig personal. Vi hade all inclusive. Maten var sådär, hade gärna sett mindre pizza och mer grekisk mat. A la carten, stor besvikelse, smaklöst och tråkig mat. Tycker nog att solsängar på Stranden ska ingå i all inclusive, även den bar som hotellet hade

 
2021-08-11

av natalie k

Rekommenderar hotellet starkt

Var ett väldigt fräscht hotell med trevlig personal och perfekt placering (nära stranden). Vi var ett sällskap på 13 personer varpå de äldsta var pensionärer och de yngsta är 5-åringar och var därmed väldigt bekvämt med all-inclusive. Hotellet erbjöd även diverse aktiviteter som hölls av ett underbart gäng (Nellie, Emo, Miro och Eli) som optimerade upplevelsen till max! Stort tack till hela animation teamet, resan hade inte varit lika rolig utan er! Rekommenderar hotellet STARKT đŸ‘đŸŒ

 
2020-10-25

av KungsbackaSteve kungsbacka

Hög högsta- och låg lägsta-nivå

Hotellet håller varierad kvalitet. + Kvalitet och storleken på rummen, pool- och begränsad havsutsikt på rummet, anläggningen med alla pooler och bar, närhen till stranden, frukosten och servicen vid frukosten, säkerheten p.g.a. Coronan - Wifi, receptionen och stranden vid hotellet. På rum hade jag konstant problem med wifi i den del som låg längst bort fråm hotellet. Receptionen påstod att de aldrig hört problemet tidigare men att de skulle ta reda på vad det berodde på. Trots påpekanden så gjorde de inget åt saken. Jag hörde med andra som var i området kring den poolen/rummet och de hade också problem. När det gäller stranden vid hotellet så läste jag en recension på Trip Advisor där en äldre person hade problem med stranden men det avvisade den som svarade på recensionen. Men...jag hade samma problem; det var svårt att ta sig ut de fem första metrarna till badet; att komma ner och upp ur havet. P.g.a. det badade jag endast en gång i havet just där. Jag badade i poolerna och på en strand som låg 4-500 meter från hotellet. Hotellet låg centralt i Platania med en massa bra restauranger i närheten, men det var inte så mycket att göra där.

 
2020-08-13

av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Nära till allt

Trevligt familjehotell med nära till allt man behöver. Allt har fungerat bra, som man kan förvänta sig. Stranden ligger väldigt nära vilket gör det enkelt för alla i familjen att gå fram och tillbaka till rummet. Poolområdet är jättefint och uppskattas av barnen.

 
2019-10-12

av Emsapemsa

Lyxigt och fräscht!

Vi är verkligen jättenöjda med vår vistelse på detta hotell. Jättebra frukost, nära till havet och flera pooler att välja mellan. Superfrächt överallt och, faktiskt så var deras lilla shop vid poolområdet billigare än ute på gatorna om man vill köpa luftmadrasser, badringar, snorkel osv. Hit kommer vi tillbaka!