Dubbelrum

Enkla dubbelrum, vissa med möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Det blir trångt i rummet när extrabädden används. Tv med satellitkanaler och minikyl. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Hårtork. Strykfaciliteter på begäran. Balkong eller markterrass i varierande storlek. Vissa balkonger har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka. Observera att i alla rum måste den tredje personen vara ett barn.

Rumsstorlek: ca 16-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Mysiga enrumslägenheter i etage med sovrum med dubbelsäng. Badrum på övre plan samt minikök, vardagsrum och ytterligare ett badrum på nedre plan. Öppen planlösning. Möjlighet till extrabädd om tredje och fjärde person är barn som sover i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, miniugn, vattenkokare, kaffepress och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Strykfaciliteter på begäran. Balkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter

Mysiga enrumslägenheter med minikök. Kokplattor, kylskåp, miniugn, vattenkokare, kaffepress och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Strykfaciliteter på begäran. Markterrass, markbalkong eller balkong i varierande storlek. Vissa lägenheter har poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Trappsteg upp till samtliga typer av uteplatser. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.