Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass i varierande storlek, vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. Två enkelsängar. Möjliga extrabädd i bäddbar fåtölj. Det blir trångt i rummet när extrabädden används. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med markterrass, markbalkong eller balkong i varierande storlek. Vissa lägenheter har poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Trappsteg upp till samtliga typer av uteplatser. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, miniugn, vattenkokare, kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong och poolutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med minikök, badrum med hårtork, dusch och wc samt möjliga extrabäddar i bäddsoffa. På sovloftet finns en dubbelsäng och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, liten ugn, vattenkokare, kaffepress och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.