Kundomdömen om Agapi

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
3,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

+
Litet ,centralt, trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Läget, Litet, Trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


5 av 10

+
Rent och fräscht
-
Var tydligare i hotellbeskrivningen ang trafik och nöjesliv kan uppfattas som störande, det var helt galet oljud hela nätterna, man kunde lika gärna ställa sängen på torget, sovtid mellan 05-07

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Mycket trevlig personal
-
Måste få bort mögellukt från hela hotellet Och även mögel som antagligen finns någonstans. Sofforna måste med bytas ut för dom skulle jag inte vilja ligga i.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
Läget samt vår terass ut mot gatan
-
Nya airconditions. Dåligt tryck i duschen. Lukt av mögel på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Fantastiskt läge! litet, men gemytligt! Den lilla personal som fanns tillgänglig var supergullig och verkligen serviceminded!
-
Spolningen på toaletten. Doften i lägenheten, doftade dessvärre fukt.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


2 av 10

+
En rar och duktig städerska
-
På bottenvåningen luktade alla rum mögel. Kändes väldigt ofräscht. Sanera eller ta bort hotellet från apollo. Att sängarna är hårda i Grekland är känt, men av 4 rum, stor familj, så var de som bodde i 3 rum, alla på bottenvåningen outvilade efter en vecka, och bara längtade hem. Min man och jag hade "turen" att bo en trappa upp, där luktade det knappt något mögel och sängarna gick att sova i. Skulle gärna vilja ha återkoppling på det här

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Den familjära stämmningen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
centralt
-
måste börja att sotera sopporna ! alltså källsortera!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-08-03

Inlägg av Lisbeth K Halmstad, Sverige

En vecka i solen

Bokade detta hotell för tre personer. Vi fick en tvårummare på bottenplan. Ett litet och mysigt hotell, allt man behövde fanns inom räckhåll. Rent och trivsamt. Kan tänka mig detta boende fler ggr. En liten kattfamilj kom på besök varje morgon.

 
2018-05-21

Inlägg av Marie O Landskrona, Sverige

Litet och mysigt

Ett hotel man kände sig välkommen på , stod en flaskavatten och vin samt blomma i lägenheten när vi kom på kvällen. Litet hotell med 12 lägenheter i enklare stil men med mycket hög mysfaktor, fin solterass på taket och hade fin markterass direkt vid poolen och vi bara njöt. Läget är kanon både till centrum och till gamla stan, lite lyhört men det står man ut med, hit blir det definitivt fler besök

 
2015-05-15

Inlägg av Kerra72 Platanias, Grekland

Charmigt hotell

Jag och min vännina var nöjda med detta hotell, kanske ngt lyhört men annars väldigt nöjda. Litet pentry där man kunde fixa frukost mm. Vi bodde i dubbelrum. Safebox balkong och pool trevlig ägare och de som jobba där.

 
2016-06-23

Inlägg av Mikael M Aarhus, Danmark

Relaxed little hotel

Family trip, we booked 3 rooms. We really enjoyed this little hotel, especially the pool area, that felt like a private pool, due the limited number of guests. Close to the city and a late night open snack bar. 5-10 minutes walk to the beach.

 
2016-06-23

Inlägg av MikaelL1048

Very relaxede little hotel

Family trip, we had 3 rooms booked. We really enjoyed this little hotel, especially the little pool area, that felt like a private pool. Really close to town and a late night open snack bar. Rooftop had space for sunbathing.