Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 98 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Position och trevliga personal
-
Buller

Bekräftad gäst: 2021-09-04


6 av 10

+
Litet familjärt hotell med trevlig ägare och personal, takterrassen var trevlig och sitta på på kvällarna.
-
Det var väldigt lyhört så det kan förbättras. Samt informationen rörande aircondition på rummet, att det framgår när man bokar på er hemsida att det kostar extra.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Trevlig o duktig personal! Manuela..världens bästa städerska🙂
-
Behövs temuggar i köket på lägenheten ( fanns bara små kaffekoppar)

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Nära till centrum
-
Poolbar

Bekräftad gäst: 2021-07-11


5 av 10

+
Närheten till allt.
-
Städ varje dag och inte så tidigt på morgonen när folk sover. Hänsyn till folkets privatsfär behöver bli bättre. Ta bort kackerlackor som finns i lägenheten. Trasiga kylskåp.

Bekräftad gäst: 2021-07-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

+
Litet ,centralt, trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Läget, Litet, Trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


5 av 10

+
Rent och fräscht
-
Var tydligare i hotellbeskrivningen ang trafik och nöjesliv kan uppfattas som störande, det var helt galet oljud hela nätterna, man kunde lika gärna ställa sängen på torget, sovtid mellan 05-07

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Mycket trevlig personal
-
Måste få bort mögellukt från hela hotellet Och även mögel som antagligen finns någonstans. Sofforna måste med bytas ut för dom skulle jag inte vilja ligga i.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
10
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-08-03

av Lisbeth K Halmstad, Sverige

En vecka i solen

Bokade detta hotell för tre personer. Vi fick en tvårummare på bottenplan. Ett litet och mysigt hotell, allt man behövde fanns inom räckhåll. Rent och trivsamt. Kan tänka mig detta boende fler ggr. En liten kattfamilj kom på besök varje morgon.

 
2018-05-21

av Marie O Landskrona, Sverige

Litet och mysigt

Ett hotel man kände sig välkommen på , stod en flaskavatten och vin samt blomma i lägenheten när vi kom på kvällen. Litet hotell med 12 lägenheter i enklare stil men med mycket hög mysfaktor, fin solterass på taket och hade fin markterass direkt vid poolen och vi bara njöt. Läget är kanon både till centrum och till gamla stan, lite lyhört men det står man ut med, hit blir det definitivt fler besök

 
2015-05-15

av Kerra72 Platanias, Grekland

Charmigt hotell

Jag och min vännina var nöjda med detta hotell, kanske ngt lyhört men annars väldigt nöjda. Litet pentry där man kunde fixa frukost mm. Vi bodde i dubbelrum. Safebox balkong och pool trevlig ägare och de som jobba där.

 
2016-06-23

av Mikael M Aarhus, Danmark

Relaxed little hotel

Family trip, we booked 3 rooms. We really enjoyed this little hotel, especially the pool area, that felt like a private pool, due the limited number of guests. Close to the city and a late night open snack bar. 5-10 minutes walk to the beach.

 
2016-06-23

av MikaelL1048

Very relaxede little hotel

Family trip, we had 3 rooms booked. We really enjoyed this little hotel, especially the little pool area, that felt like a private pool. Really close to town and a late night open snack bar. Rooftop had space for sunbathing.