Lamon

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Familjeägda hotell Lamon bjuder på ett toppenläge i Plakias på Kreta, precis intill den långa sandstranden, med promenadavstånd till centrum. Både poolområdet och restaurangen har utsikt över vattnet, och på hotellets baksida finns en gräsmatta med lekplats. Här i centrum av Plakias kretsar livet kring strandpromenaden som kantas av restauranger och barer.


Rumstyper

Superiorrum för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Centralt läge och nära stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 174 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Precis vid sandstranden i Plakias ligger hotell Lamon, ett familjeägt hotell som fått sitt namn från hotellägarens arkeologiska fynd från en av Kretas 147 antika byar som hette just Lamon. Vid poolområdet finns en pool som kantas av solstolar och parasoller, och rakt över gatan väntar stranden och havet.

Frukostbuffé ingår och serveras i hotellets restaurang. Wifi erbjuds utan kostnad på hotellområdet och receptionen är öppen från tidig morgon till sen kväll . Surfplattor och bärbara datorer finns att låna mot avgift. På baksidan av hotellet finns en lekplats.

Lamon bjuder på ett bra läge i Plakias centrum, där det finns gott om restauranger, caféer, små butiker och mataffärer. Busstation och taxi ligger bara 50 meter bort. Vill du upptäcka mer än den närmaste stranden kan du även besöka stränder som Souda, Damnoni och den berömda palmstranden Preveli.

Måltider

Frukostbuffé.