Kundomdömen om Alianthos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
läget nära till allt
-
Snål tilldelning av duschtvål och schampo Bara miniflaskor dag 1. Motvilligt fick vi en extra till delning.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
31
Bra
 
10
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2016-08-26

Inlägg av lrsmartn

Selektivt bemötande

Jag har varit här en gång förut. Platsen är härlig på södra Kreta, men bemötandet på hotellet är skiftande. Vid incheckningen tillfrågades jag att byta rum efter 7 nätter (av 9), därför att det var en som "bara kan bo i just det rummet". Förra gången fick jag bo i ett annex, därför att mitt rum inte var klart. Ingen bra start och jag har betalat. Jag har halvpension och idag vid middagen blev jag uppläxad, att jag satt mig vid ett bord för 3. Inte ens om det är fullt gör man så, det finns inga fasta platser, men idag var matsalen belagd till 10%. Sånt ska personalen fixa och det blev en obehaglig middag. Visserligen betalt, men jag utsätter mig inte för vad som helst. Grekland är varmt och härligt, och jag är van att städning med allt vad det innebär sköts klanderfritt. Så är det oftast. Men saker som håller på att ta slut, ska fyllas på innan de gör det. Lakan måste inte bytas varje dag, men har man bäddat ska det inte ligga sand i sängen. Hur ihjälskrynklade får örngott bli? Mitt rum är bra med härlig balkong och havet strax nedanför. Men nånstans känns det osmidigt och bemötandet är kolossalt olika - det är oproffsigt! Jag reser mycket och berömmer det som är bra, men ..... Man skyltar med att detta är ett familjehotell och varit i 30 år. Som alla vet, finns det olika familjer. Och som alla också vet, det finns andra hotell! Grannhotellet Alianthos Garden har god lunch med stråland service. Det kostar inget extra, men det är så mycket smidigare och behagligare. Det bästa med att få dåligt betyg är, att man behöver bara skärpa till sig lite, så blir det oftast bättre! Skärpning!

 
2013-05-11

Inlägg av AnnikaWT Hönö, Sverige

Vandring och bad semester i Plakias på Kreta.

Vi är entusiastiska vandrare, därför måste de hotell vi bor på ha frukost buffe. Vi [läs Annika] älskar att bada; soligt - mulet, blåsigt - stilla, regn - inget regn, varmt – kallt (kallt anser de flesta, ibland även Lasse). Annika anser dock alltid att det är tillräckligt varmt i vattnet. Kravet är därför nära till stranden. Alianthos Beach Hotel, Plakias, på södra Kreta, Grekland. Dubbelrummet var lagom stort, rent och fräscht. Sängen hade en lagom hård madrass (jag har ont i ryggen). Det finns tillräckligt med lådor, garderobsutrymme och galgar. Badrummet (med jacuzzsi) är tillräckligt stort, rent och fräscht. Balkongen är smal, men har en underbar havsutsikt och är väl värd den extra kostnaden. Vi kom mitt i natten och hittade en rejäl blandad sallad på en stor tallrik i kylskåpet, (ankomstdagens middag). Personalen är trevlig, omtänksam och mycket hjälpsam. Detta är genomgående för receptionen, restaurangen, hotellet och stranden. Hotellet har egen badstrand och restaurang. Stranden som ligger tvärs över gatan (1 minut, trapporna inräknade) är fint skött och har en avgift för solstolen (lägre för hotellets gäster). Eftersom vi skulle vandra och göra utflykter under dagarna, ville vi inte äta lunch på hotellet. Frukost buffen och middags buffen är suveräna. Rätterna består av fina råvaror, (flertalet är från familjens egna gårdar) de är mycket väl tillagade och smakrika (det milda grekiska köket är gudagott). Kockarna överraskade varje dag med olika kombinationer. Trafiken kräver inte öronproppar, men vågorna kan vara hårda och ev kräva öronproppar om du har fönstret öppet.

 
2021-07-22

Inlägg av kirsot Chania, Grekland

Flawless

Excellent food, very kind staff and friendly prices compared with quality. It’s the best restaurant you can find in Plakias. It’s not the typical Greek tavern for tourists with common bad plates. I live in Crete and I tell it for sure! Thank you very much guys.

 
2020-09-17

Inlägg av Bloozebabe Fredericton, Canada

Wonderful Cretan hospitality

Warm hospitality from the staff and family, great food, clean rooms and a perfect location right on the beach - We had a really pleasant stay at this hotel. We live on the north side of Crete and know the island very well - came here for a change of scenery - so glad we did as we were thoroughly spoiled by the family who own this hotel. We’ll definitely be back and have already recommended it to many of our friends.

 
2020-08-21

Inlägg av Krzysztof P Warszawa, Polen

You'll wish to come back here

It's one of the places I would consider to visit again (even though in general I prefer to explore new places). It just felt good to be there. Both the hotel itself and its location made you feel comfortable that you've made a good decision when choosing your destination. As for the hotel, I really can't complain. Delicious food, helpful staff, spacious and clean rooms (lot of them with sea view), located just a few steps from the beach (and 1 minute walk to 2 different supermarkets). We were also very surprised that we could keep our room for late check out without additional charge. Highly recommended!