Kundomdömen om Creta Princess Aquapark & Spa - Sommar 2022

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Personalen
-
Maten var katastrof dålig. Det är verkligen helt fel bild man får av Grekland med den maten. Underhållet var fruktansvärt eftersatt. Trasiga mosaikplattor i poolerna så att man skar sig. Och hela hotellet och på det flesta rum stank det avlopp. 9 utav 10 solstolar var trasiga.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Poolområdet
-
Uppföljning/efterlevnad 2 meters distans i matsalen där buffén serverades

Bekräftad gäst: 2021-08-28


9 av 10

+
Vattenrutschbanor, städningen och servicen. Miniklubben Santelino jättebra!
-
Balsam i badrummet vore önskvärt.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


6 av 10

+
-
Service, mat

Bekräftad gäst: 2021-07-25


4 av 10

+
Poolen och nära havet
-
Maten och rummen. Hissarna krånglade. Borde vara gratis med säkerhetsbox.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


3 av 10

+
Vattenlek
-
Maten renovering

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
Rutchkanor
-
Rum är väldigt små och balkongen med. Detta kan man inte göra mycket med, med ljud nivå som kommer från korridoren till rummet är otroligt hög. Dom bör lägga ngt på väggarna eller golvet så ljudet studsar lite mindre.

Bekräftad gäst: 2021-07-02


1 av 10

+
Poolområdet
-
Det mesta

Bekräftad gäst: 2021-06-26


6 av 10

+
Poolområdet och maten
-
Slitet, bör renoveras

Bekräftad gäst: 2021-06-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1896 omdömen
Utmärkt
 
977
Väldigt bra
 
583
Bra
 
235
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2021-08-11

av elenamV7336JY

Relativt bra familjehotell

Helheten för detta all-inclusive hotell är mycket bra. Flertalet bra och rena pooler, relativt lätt att få solstol. Stranden vid hotellet är stenig och havet blir djupt snabbt, finns bättre stränder vid byarna runtomkring som tar ca 20 min med bussen utanför hotellet, om man är intresserad. Buffen har stor variation av både kött, fisk, grönsaker, sallad, dessert, alla kan hitta nåt man gillar. Dessvärre finns inga goda fruktiga juicer vilket var synd, mest kolsyrade drycker eller utspädd sur juice. Tyckte att det skulle ingå i rumspriset en flaska vatten varje dag i rummet, men det fick man hämta själv i glas på restaurangen eller köpa i den väldigt dyra supermarket på hotellet. Finns en lite större supermarket precis över vägen med lite bättre priser. Det som lyfte hotellet var kidsclub med en fenomenalt duktig och engagerad lärare som har olika aktiviteter för barnen såsom sten/trä målning, pyssel, spel m.m. Våra barn 5 och 2 år, älskade att spendera lite tid där. Finns bara en barnpool, som är helt ok. Kvällsunderhållning för barn minidisco, extremt uppskattat av barnen, ansiktsmålning m.m. Finns en lekpark på hotellet också, med träd som ger skugga. Rummen slitna men ändå helt ok, bra AC. Detta är definitivt ett familjehotell.

 
2021-06-19

av VTS710 Halmstad, Sverige

Semester

Mycket bra familjehotell.Roligt för både barn och vuxna . Trevlig och engagerad personal. Barnen älskade vattenrutschbanorna, det fanns 7st.Roliga aktiviteter som ordnades av personalen och fina pooler.

 
2020-07-05

av matteasaelinalva Munka-Ljungby, Sverige

Toppenhotell- Rekommederas!

Vi var 9 personer mellan 9-70 år som alla uppskattade hotellet väldigt mycket! Rummen var fräscha och låg väldigt fint med vackra blommor i gångarna. Bra rutschkanor, fina pooler och stranden alldeles i anslutning så att man inte behöver välja var man ska bada. Man kan få båda. Det bästa var dock maten! Otroligt fräsch buffé, stor variation och en underbar terass med havsutsikt att sitta ute och äta på.

 
2019-12-24

av Glenndon66 Kalmar, Sverige

Sol med avkoppling

Ett bra all inclusivehotell. Bra mat överlag och ett riktigt bra poolområde. Inga problem med att få solstollar (vi var ett sällskap på 13 personer och fick alla dagar solstolar intill varandra). Bra vattenland för både äldre och mindre barn, tyvärr lite kallt i barndelen. Sköna sängar. Trevlig personal. Rent och snyggt men det börjar bli lite slitet.

 
2019-07-09

av MammaoMilian Limhamn, Sverige

Familjesemester

Jag och min 9 åriga son bodde på detta hotellet midsommarveckan och vi hade underbart väder! Väldigt fint och stort poolområde,där fanns något för alla åldrar. Rummen och hotellet i sig var mer slitet än jag trodde. Vi fick ingen egen balkong utan det var en terrass som vi delade med andra familjer,vilket jag aldrig varit med om innan. Hade gärna fått reda på det innan,då man kanske vill ha lite avkoppling där efter en dag vid poolen,och ha sitt eget liksom. Maten var bra och god,kanske inte så varierande som man önskat. Fanns något för alla,men till slut blir man trött på samma rätter. Kvällsunderhållningen var kanske inte den bästa jag varit med om,lite tafatt o tråkig. Den var även inomhus vilket kanske inte är så kul när man är på en sommarsemester. Stranden låg precis nedanför hotellet,och där gäller det att ha badskor på sig. Vi åkte taxi till både Platanias och Chania habour och där var otroligt fint ;) Verkligen ett måste när man åker till Kreta. Veckans höjdpunkt för oss båda! För vår del så var det poolområdet som lyfte detta hotellet.