Kundomdömen om Creta Princess Aquapark & Spa - Sommar 2021

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-
Service, mat

Bekräftad gäst: 2021-07-25


4 av 10

+
Poolen och nära havet
-
Maten och rummen. Hissarna krånglade. Borde vara gratis med säkerhetsbox.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


3 av 10

+
Vattenlek
-
Maten renovering

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
Rutchkanor
-
Rum är väldigt små och balkongen med. Detta kan man inte göra mycket med, med ljud nivå som kommer från korridoren till rummet är otroligt hög. Dom bör lägga ngt på väggarna eller golvet så ljudet studsar lite mindre.

Bekräftad gäst: 2021-07-02


1 av 10

+
Poolområdet
-
Det mesta

Bekräftad gäst: 2021-06-26


6 av 10

+
Poolområdet och maten
-
Slitet, bör renoveras

Bekräftad gäst: 2021-06-19


9 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal. Fantastiskt poolområde med roliga vattenrutschkanor.
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-06-18


9 av 10

+
Maten och poolområdena.
-
Rummen var under all kritik. Små, luktade unket, ac var dålig. Städningen av rummet var sådär. Medan resten var superfrächt. Apollo var totalt frånvarande. Fanns ingen varken simskola eller barnklubb på plats som det brukar finnas.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
Polerna, närheten till havet.
-
Bättre wifi Bättre städat på stranden

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Den fina servicen!!
-
Vin och drinkar kunde varit bättre och stranden motsvarade inte riktigt beskrivning och bilder vid bokning.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1846 omdömen
Utmärkt
 
963
Väldigt bra
 
572
Bra
 
224
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2021-06-19

Inlägg av VTS710 Halmstad, Sverige

Semester

Mycket bra familjehotell.Roligt för både barn och vuxna . Trevlig och engagerad personal. Barnen älskade vattenrutschbanorna, det fanns 7st.Roliga aktiviteter som ordnades av personalen och fina pooler.

 
2020-07-05

Inlägg av matteasaelinalva Munka-Ljungby, Sverige

Toppenhotell- Rekommederas!

Vi var 9 personer mellan 9-70 år som alla uppskattade hotellet väldigt mycket! Rummen var fräscha och låg väldigt fint med vackra blommor i gångarna. Bra rutschkanor, fina pooler och stranden alldeles i anslutning så att man inte behöver välja var man ska bada. Man kan få båda. Det bästa var dock maten! Otroligt fräsch buffé, stor variation och en underbar terass med havsutsikt att sitta ute och äta på.

 
2019-12-24

Inlägg av Glenndon66 Kalmar, Sverige

Sol med avkoppling

Ett bra all inclusivehotell. Bra mat överlag och ett riktigt bra poolområde. Inga problem med att få solstollar (vi var ett sällskap på 13 personer och fick alla dagar solstolar intill varandra). Bra vattenland för både äldre och mindre barn, tyvärr lite kallt i barndelen. Sköna sängar. Trevlig personal. Rent och snyggt men det börjar bli lite slitet.

 
2019-07-09

Inlägg av MammaoMilian Limhamn, Sverige

Familjesemester

Jag och min 9 åriga son bodde på detta hotellet midsommarveckan och vi hade underbart väder! Väldigt fint och stort poolområde,där fanns något för alla åldrar. Rummen och hotellet i sig var mer slitet än jag trodde. Vi fick ingen egen balkong utan det var en terrass som vi delade med andra familjer,vilket jag aldrig varit med om innan. Hade gärna fått reda på det innan,då man kanske vill ha lite avkoppling där efter en dag vid poolen,och ha sitt eget liksom. Maten var bra och god,kanske inte så varierande som man önskat. Fanns något för alla,men till slut blir man trött på samma rätter. Kvällsunderhållningen var kanske inte den bästa jag varit med om,lite tafatt o tråkig. Den var även inomhus vilket kanske inte är så kul när man är på en sommarsemester. Stranden låg precis nedanför hotellet,och där gäller det att ha badskor på sig. Vi åkte taxi till både Platanias och Chania habour och där var otroligt fint ;) Verkligen ett måste när man åker till Kreta. Veckans höjdpunkt för oss båda! För vår del så var det poolområdet som lyfte detta hotellet.

 
2019-06-10

Inlägg av Roger K Halmstad, Sverige

Matmästaren tycker till

Maten är väldigt bra för och vara all incl, all sallad är väldigt fräsch och kyckling som steks nere i ena hörnet håller hög klass! Kollar man sen på rummen så faller betyget rejält, små rum och enormt trångt för 2 vuxna och 2 barn. Tittar man på allt från målning,murning,plattsättning och allt finlir i rummet ser man att det är riktiga amatörer som gjort jobbet! Det håller helt enkelt inte för ett 4 stjärnigt hotell! Tittar man runt poolerna och utomhus börjar det bli lite slitage överallt. Maten som lyfter detta ställe till en fyra i betyg! Om hotellet svara på detta så gör inte som alla andra och lyft fram allt bra kritik jag gett er utan svara bara på negativ kritik tack!