Creta Princess Aquapark & Spa

 • Passar barnfamiljer
 • All Inclusive

Hotellet Creta Princess Aquapark & Spa på Kreta erbjuder en bekväm All Inclusive-semester. Våra gäster uppskattar det fina poolområdet och den höga servicenivån, men de yngre gästerna föredrar nog lekplatsen. Avkopplingen på stranden som ligger intill hotellet kan med fördel varvas med någon av de många gratisaktiviteterna som tennis, fotboll, minigolf eller turer nerför vattenrutschkanorna.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för2-3 personer/ 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att det var rent, personalen va väldigt engagerade.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2069 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Creta Princess Aquapark & Spa på Kreta är ett äldre, välkänt hotell som består av tre byggnader och är beläget direkt vid klapperstensstranden i Maleme.

Vid hotellets poolområde finns tre olika pooler. Två större pooler, varav en med fem olika vattenrutschkanor och en med mindre vattenrutschkanor för de mindre barnen. För att åka i de större och längre vattenrutschkanorna måste du vara minst 120 cm lång. Det finns även en separat barnpool. Solstolar och parasoller vid poolen och gratis solstolar på stranden. Poolhanddukar mot deposition. Nära poolområdet ligger en lekplats.

På hotellet finns två restauranger, Samaria som är hotellets bufférestaurang där du äter frukost, lunch och middag, samt restaurangen Asian Corner Restaurant som serverar asiatiska bufférätter, där bordsreservation krävs. Till lunch och middag finns det en barnbuffé. Poolbar som serverar dryck samt varma och kolla snacks. Bar.

Creta Princess Aquapark & Spa erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och sporter. Gratis bordtennis, basket, fotboll, beach volley, tennis, aerobics, bågskytte, minigolf och vattenrutschkanor. Det finns även ett gym, för gäster över 18 år) som är öppet kl. 10.00-18.00. Vill du koppla av ska du besöka hotellets spaavdelning, för gäster över 15 år, med behandlingar som massage, bastu, manikyr och pedikyr - allt mot avgift. Alla gäster får 15 minuters gratis massage/vistelse. Detta bokas i spaavdelningen senast två dagar efter ankomst. Frisör. Biljard mot avgift. Kvällsaktiviteter anordnas flera gånger i veckan, som minidisco, diskotek och karaoke.

Reception. Gratis wifi över hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Hotellet består av 3 byggnader. Hiss i huvudbyggnaden. Bagagerum. På hotellområdet finns en minimarket, juvelerarbutik och en souvenirbutik.

Det är mellan 0-150 meter till stranden beroende var på hotellområdet du bor. Till restauranger och tavernor är det ca 500 meter. Till Platanias är det ca 7 kilometer. I omgivningen finns snabbköp, butiker och tavernor. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Samaria, kl. 07.00-10.15.
 • Frukost i poolbaren, kl. 10.15-12.15.
 • Lunchbuffé i restaurangen Samaria, kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurangen Samaria, kl. 18.30-21.30.
 • En gång per vistelse kan middagen intas på den asiatiska bufférestaurangen. Bordsreservation senast dagen innan. Samma drycker som på övriga All Inclusive-middagar ingår.
 • Smörgåsar, burgare och snacks i poolbaren, kl. 10.30-18.00. Serveras ej under lunchen.
 • Lunchpaket, beställs senast dagen före.
 • Eftermiddagsfika, kl. 16.00-17.00
 • Glass, kl. 10.00-21.30.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, drinkar, öl och vin, kl. 10.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Vårdad klädsel krävs i restaurangen vid middagen. All Inclusive gäller från kl. 15.00 på ankomstdagen och till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

 • För att använda vattenrutschkanorna måste man vara 6 år eller äldre, minst 120 centimeter lång och väga högst 120 kilo.

Alla hotell, Maleme

Alexandros M

I lugna Maleme, väster om Chania, ligger lägenhetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester! Slappnar du helst på hotellet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. Och i poolbaren serveras svalkande drycker, kaffe och snacks. Men det är gångavstånd till stranden och till ett litet centrum.