Creta Princess Aquapark & Spa

 • Passar barnfamiljer
 • All Inclusive
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotellet Creta Princess Aquapark & Spa på Kreta erbjuder en bekväm All Inclusive-semester. Våra gäster uppskattar det fina poolområdet och den höga servicenivån, men de yngre gästerna föredrar nog lekplatsen. Avkopplingen på stranden som ligger intill hotellet kan med fördel varvas med någon av de många gratisaktiviteterna som tennis, fotboll, minigolf eller turer nerför vattenrutschkanorna.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för2-3 personer/ 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1922 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Creta Princess Aquapark & Spa på Kreta är ett äldre, välkänt hotell som består av tre byggnader och är beläget direkt vid en klapperstensstrand.

Vid hotellets poolområde finns tre pooler, varav en är en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och på stranden. Poolhanddukar mot deposition. Nära poolområdet ligger en lekplats.

På hotellet finns två restauranger: den nyligen renoverade huvudrestaurangen, samt restaurangen Asian Corner Restaurant som serverar asiatiska bufférätter, där reservation krävs. Till lunch och middag finns det en barnbuffé. Poolbar som erbjuder snacksbuffé.

Creta Princess Aquapark & Spa erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och sporter. Gratis bordtennis, basket, fotboll, beach volley, tennis, aerobics, bågskytte, minigolf och vattenrutschkanor. Det finns även ett gym som är öppet 10.00 - 18.00 (endast för gäster över 18 år). Vill du koppla av ska du besöka hotellets spaavdelning (endast för gäster över 15 år) med behandlingar som massage, bastu, manikyr och pedikyr mot avgift. Alla gäster får 15 minuters gratis massage/vistelse. Detta bokas i spaavdelningen senast två dagar efter ankomst. Frisör mot avgift, tid bokas i receptionen. Biljard mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen och internethörna mot avgift. Kvällsaktiviteter anordnas flera gånger i veckan, som minidisco, disco och karaoke. Barnvaktsservice mot förfrågan och avgift. På hotellområdet finns en juvelerarbutik och en souvenirbutik.

Det är mellan 0-150 meter till stranden beroende var på hotellområdet du bor. Till restauranger och tavernor är det ca 500 meter. Till Platanias är det ca 7 kilometer. I omgivningen finns snabbköp, butiker och tavernor. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

All Inclusive ingår i priset.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.15.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. En gång per vistelse kan middagen intas på den asiatiska bufférestaurangen (reservation senast dagen innan. Samma drycker som på övriga All Inclusive-middagar ingår).
 • Snacks och tilltugg, kl. 10.30-17.30.
 • Eftermiddagste och kaffe med kakor, kl. 16.00-17.00
 • Glass, kl. 10.00-21.30.
 • Nattsnacks, kl. 22.00-24.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar, öl och vin, kl. 10.00-24.00
 • Många gratis sporter och aktiviteter.
 • Barnklubb 9.00-17.00 med lekar och aktiviteter för barn mellan 4 och 12 år (ej på söndagar och helgdagar).

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Vårdad klädsel krävs i restaurangen vid middagen. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • För att använda vattenrutschkanorna måste man vara 6 år eller äldre, minst 120 centimeter lång och väga högst 120 kilo.

Alla hotell, Maleme

Alexandros M

I lugna Maleme, väster om Chania, ligger lägenhetshotellet Alexandros M. På Alexandros M gör personalen allt för att du ska trivas och få en fin semester! Slappnar du helst på hotellet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. Och i poolbaren serveras svalkande drycker, kaffe och snacks. Men det är gångavstånd till stranden och till ett litet centrum.