Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller utsikt mot poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong eller terrass. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor i vardagsrummet. Toalett i anslutning till vardagsrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxesvit med privat pool

Deluxesvit med markterrass med privat pool, solstolar samt loungemöbler. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrummet har en dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Toalett i anslutning till vardagsrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass och delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med privat pool och solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool med med balkong eller terrass med privat pool och solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Välj din favoritkudde från en kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.