Deluxerum

Fräscha moderna deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxesvit

Deluxesviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrummet har en stor dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det.Hårtork. Badrock och tofflor. I vardagsrummet finns möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Toalett i anslutning till vardagsrummet. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxesviter med privat pool

Deluxesviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrummet har en stor dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det.Hårtork. Badrock och tofflor. I vardagsrummet finns möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor Toalett i anslutning till vardagsrummet. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Markterrass med loungemöbler och solstolar samt en privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med delad pool

Fräscha moderna dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Markterrass med delad pool. . Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Fräscha moderna dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Uteplats med solstolar och en privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Moderna och fräscha familjerum med med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum med privat pool

Moderna superiorrum med med en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar, separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med solstolar och tillgång till privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.