Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Fanns ingen möjlighet till dusch trots vårt flyg gick på kvällen. Check out var 11.00 vilket är tidigt i sig men att sedan inte kunna ge oss ett rum i 30 min för en dusch innan avfärd till flyg är inte all klass med ett topp hotell.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


3 av 10

+
Anläggningen.
-
Servicen är det sämsta har varit med om någonsin. Aldrig varit med om personal eller hotell som gjort så lite för sina gäster som på detta 5 stjärniga hotell. Aldrig varit på ett sämre hotell servicemässigt. De borde ha knappt 3 stjärnor!

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Utbudet och designen
-
Viss personal saknade helt serviceförmåga, andra var helt fantastiska. Vissa saker behövde underhållas, blommor i rabatter på rummen, solstolar bland annat.

Bekräftad gäst: 2021-07-23


8 av 10

+
Drinkarna
-
Servicen

Bekräftad gäst: 2021-07-03


8 av 10

+
Personalen, supertrevliga och gav toppservice rakt igenom. Särskilt i kids club, det var magiskt bra. Poolerna fina och höll bra temp.
-
Maten. Väldigt låg kvalitet för 5-stjärniga hotell. Frukost var ok men vi köpte sällan mkt mer än så, då standarden var mkt låg.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


8 av 10

+
Privat pool
-
Mat och läget

Bekräftad gäst: 2021-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1863 omdömen
Utmärkt
 
1221
Väldigt bra
 
454
Bra
 
120
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2021-08-07

av 2021becka

Underbar vistelse!

Otroligt lyxigt hotell med allt som man kan önska sig! Underbar och serviceminded personal både i restaurangerna samt i receptionen. Hotell området är stort och passar alla olika åldrar, både familj, vänner och par! Maten var underbar med ett stort utbud på bufféerna och kul med temarestaurangerna som man kunde boka! Återigen underbar, välkomnande och varm personal. Rekomenderar starkt detta hotell för er som besöker Kreta! :)

 
2021-07-15

av gabriellagatara Solna, Sverige

Fräscht, mysigt & avkopplande

Vi hade halvpension, både frukosten & middagen var väldigt god med bra utbud. Hela hotellet var väldigt fräsch och faciliteterna bra. Vill utmärka en extra stjärna till all personal som var väldigt trevliga & service-minded. Skulle rekommendera detta hotell för par som vill bo på ett avkopplande hotell

 
2019-09-30

av Carolina Å

Fantastiskt hotell

Ett fantastiskt fint hotell med super bra service. Maten på hotellet va underbart god och fanns mycket att välja mellan. Vi kommer garanterat åka hit igen! Vi hade rum med egen pool och va verkligen ett extra plus i kanten.

 
2019-09-27

av m1ke-swe Uppsala, Sverige

Fint och pampigt

Fint stort hotell med alla tänkbara bekvämligheter. Lite sterilt dock, mycket sten. Lyxig frukost, vi åt endast på den grekiska restaurangen, alla andra verkade föredra den amerikanska frukostbuffén. Rum med swimout till gemensam pool var trevligt. Grind finns mot poolen. Nära till stranden, runda stenar, vi hade 50m (hus 13). Sängarna var lite hårda och kuddarna platta/knöliga. Trevlig personal och plus för tjänsten barnpassning, dom var fantastiska. Bra men få restauranger i närheten i hamnen om man inte vill äta på hotellet. Ca 20 min buss till platanias och agia marina, 40 till Chania där det finns större utbud. Buss kostar 2-4 euro, betalas kontant på bussen.

 
2019-09-21

av Anna S Örebro, Sverige

Fint hotell

Hade ett Family room mot poolområdet. Fräscht och rent varje dag. Det var sköna sängar. Bra ac. Duschens golv blev snabbt överfull med vatten. I badrum var det lyhört då du hör folk prata från närliggande rum. Områdena vid poolerna var stora och det finns mycket solsängar men tyvärr var poolerna väldigt kalla. Stranden (stenstrand) som låg väldigt nära hade för lite solsängar men hade bar och toaletter där som var ett stort plus. Ganska dyrt att handla tex kaffe och cola inne på hotellets barer vid poolen/ stranden. Ex 33 cl cola ca 33 kr. Frukostbuffen var underbar och man har 2 olika ställen att äta frukost på i området. Continental frukost eller hederlig grekisk frukostbuffe. Området var väldigt stort så det tog nån dag att lära sig att hitta. Dåligt med toaletter och dåligt skyltat till toa och restaurangerna. Stort minus var att vi betalde 60 euro för att behålla rummet mellan 12-18 sista dagen. vid 16 tiden när vi skulle gå till rummet så fungerade inte våra kort och vi fixade nya och då funka inte dom heller så fick tredje vändan vänta i 10 min på att någon personal skulle komma och låsa upp åt oss. Allt detta tog ca 45 min vilket gjorde att vi fick panik med att packa och duscha. När vi tog upp detta med receptionen fick vi ett extremt otroligt nonchalant och dåligt bemötande. Det dom drar ner betyget är det bemötandet och de iskalla poolerna Utanför hotellet går det bussar var 20.e minut in till Platanias och Chania, billigt och enkelt att åka.