Kundomdömen om Avra Imperial

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1760 omdömen
Utmärkt
 
1146
Väldigt bra
 
441
Bra
 
110
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-09-30

Inlägg av Carolina Å

Fantastiskt hotell

Ett fantastiskt fint hotell med super bra service. Maten på hotellet va underbart god och fanns mycket att välja mellan. Vi kommer garanterat åka hit igen! Vi hade rum med egen pool och va verkligen ett extra plus i kanten.

 
2019-09-27

Inlägg av m1ke-swe Uppsala, Sverige

Fint och pampigt

Fint stort hotell med alla tänkbara bekvämligheter. Lite sterilt dock, mycket sten. Lyxig frukost, vi åt endast på den grekiska restaurangen, alla andra verkade föredra den amerikanska frukostbuffén. Rum med swimout till gemensam pool var trevligt. Grind finns mot poolen. Nära till stranden, runda stenar, vi hade 50m (hus 13). Sängarna var lite hårda och kuddarna platta/knöliga. Trevlig personal och plus för tjänsten barnpassning, dom var fantastiska. Bra men få restauranger i närheten i hamnen om man inte vill äta på hotellet. Ca 20 min buss till platanias och agia marina, 40 till Chania där det finns större utbud. Buss kostar 2-4 euro, betalas kontant på bussen.

 
2019-09-21

Inlägg av Anna S Örebro, Sverige

Fint hotell

Hade ett Family room mot poolområdet. Fräscht och rent varje dag. Det var sköna sängar. Bra ac. Duschens golv blev snabbt överfull med vatten. I badrum var det lyhört då du hör folk prata från närliggande rum. Områdena vid poolerna var stora och det finns mycket solsängar men tyvärr var poolerna väldigt kalla. Stranden (stenstrand) som låg väldigt nära hade för lite solsängar men hade bar och toaletter där som var ett stort plus. Ganska dyrt att handla tex kaffe och cola inne på hotellets barer vid poolen/ stranden. Ex 33 cl cola ca 33 kr. Frukostbuffen var underbar och man har 2 olika ställen att äta frukost på i området. Continental frukost eller hederlig grekisk frukostbuffe. Området var väldigt stort så det tog nån dag att lära sig att hitta. Dåligt med toaletter och dåligt skyltat till toa och restaurangerna. Stort minus var att vi betalde 60 euro för att behålla rummet mellan 12-18 sista dagen. vid 16 tiden när vi skulle gå till rummet så fungerade inte våra kort och vi fixade nya och då funka inte dom heller så fick tredje vändan vänta i 10 min på att någon personal skulle komma och låsa upp åt oss. Allt detta tog ca 45 min vilket gjorde att vi fick panik med att packa och duscha. När vi tog upp detta med receptionen fick vi ett extremt otroligt nonchalant och dåligt bemötande. Det dom drar ner betyget är det bemötandet och de iskalla poolerna Utanför hotellet går det bussar var 20.e minut in till Platanias och Chania, billigt och enkelt att åka.

 
2019-09-11

Inlägg av Maria J Varnamo, Sverige

Bästa hotellet

Nu var det andra gången vi bodde på Avra Imperial på Kreta. Att ha en svit med egen pool, tillgång till stora poolen, havet och restaurangerna gör att vi självklart kommer att komma tillbaka igen hela familjen!

 
2019-09-08

Inlägg av teletom68 Göteborg, Sverige

Allt du behöver finns

Hotell, väder, vatten och närliggande restauranger mycket bra och prisvärda. Det finns tillräckligt med boendetyper/rum som passar alla. Buffefrukost ingår för alla. Enkel och fungerande lokalbuss överbryggar 45 min avstånd till storstaden Chania.