Niros

Niros är ett litet och charmigt lägenhetshotell strax ovanför havet i Kokkini Chani på Kretas norra kust. Här bor du i enkla lägenheter, äter en god lunch i snackbaren och kopplar av vid poolområdet. Hotellet passar bra för dig som inte vill ha så många faciliteter, vill klara dig själv och kanske vill upptäcka omgivningarna, och ön Kreta på egen hand eller spela golf.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fina rum och fin lokation!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 38 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 1,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har ett poolområde med en pool, solstolar, parasoller och en snackbar som serverar lättare måltider och dryck under dagen. Sandstranden nedanför hotellet är en smal strandremsa utan faciliteter. Hotellet är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Kretas alla sevärdheter. Till Kokkini Chani är det ca 1,7 kilometer där det finns ett shoppingcenter och på lite längre avstånd finns Cretaaquarium, Dinosauria Park och vill du spela en runda golf finns 18-hålsbanan Crete Golf Club en kort bilresa bort.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet består av 22 lägenheter i fem byggnader. Trappor och nivåskillnader inom hotellet, bland annat till stranden. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden.

På grund av trafiksituationen i området kan inte alltid transferbussen stanna vid hotellet, i de fallen måste du promenera ca 500 meter med ditt bagage till/från hotellet.

Ca 500 meter från hotellet finns en busshållsplats. Ca 15 kilometer till Crete Golf Club och till dinosaurieparken 2,2 kilometer.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Alla hotell, Kokkini Chani

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort ligger direkt vid stranden, strax utanför byn Kokkini Chani på Kretas norra kust. Hotellet passar par och familjer och bjuder på stillsamma pooler men även ett härligt vattenland med flera vattenrutschkanor. Flera restauranger ingår i hotellets All Inclusive. Det bästa rummet är ett dubbelrum i bungalow med privat pool med fantastiskt läge och utsikt!

Kri Kri Village

Kri Kri Village är ett enkelt lägenhetshotell i Kokkini Chani på Kretas nordkust. På hotellet finns ett trevligt poolområde med en poolbar och på bekvämt promenadavstånd hittar du både stranden och centrum av Gournes.