Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 351 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läge, Personal, resturang,
-
Modernare kök, tv som funkar, mer bandbredd i wifi

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Läget
-
Köksutrustning

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Litet och familjärt och väldigt hjälpsamma
-
Tillägg till hotellbeskrivning: att hiss saknas

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Det fantastiska servicen och bemötandet av personalen!
-
Mindre överlakan i sängarna, som skulle göra det lättare att bädda.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
-
Det finns inga klagomål om detta hotellet .. Detta hotell är med en stjärna .. Vad mer kan du begära av henne? Vi anlände i dåligt väder, havet var stormigt, jag kunde inte sola och simma, jag visste inte vart jag skulle gå, jag var tvungen att resa runt ön och lämna hotellet. Sen längre bort från hotellet, övergivna byggnader och vass och mycket skräp som förstör bilden av avkoppling på min plats .. Även myggor i rummet, som med deras surrande hindrade mig från att sova .. Och så finns det inga klagomål på personalen .. De gav allt de kunde .. Länge var det ingen som kallade mig det. Min kära 😁. som det är där .. Trevligt ..

Bekräftad gäst: 2021-10-09


5 av 10

+
Personalen, maten, läget
-
Vi var tvungna att byta rum pga fluginvatio, tydligen hade de haft samma problem förra året, varför har de inte åtgärdat problemet? Två dagar senare hade nya flyttat in, problemet kvarstår. Rummen behöver uppfräschning!

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Läget, mindre familjedrivet hotell, servicen, badvänligt strand, lugnt och nära avstånd till Chania
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Tryggt, vilsamt och fantastisk personal. Otroligt god mat och närheten till hav/strand och även butiker.
-
En skrapa till golvet i badrummet efter att man duschat.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
Litet familjärt, läget.
-
Standard på en del rum.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
107
Väldigt bra
 
23
Bra
 
4
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-08-12

av Elisabeth E

Hemtrevligt hotel

Fantastiskt hotel med personlig omtanke! Man trivs verkligen här. Både pool och havet utanför balkongen. Rent och fräscht. Trevlig familj som gör allt för att man ska trivas. Hyr bil och se omgivningarna. På Kreta finns mycket att uppleva

 
2021-06-19

av 749matsm Skövde

Ett fantastiskt hotell och matställe.

Ett fantastiskt hotell och matställe. Hela personalen var så gästvänliga och serviceinriktade. Poolområdet var underbart och rummen rymliga, snygga och alltid välstädade. Ett toppenställe som man vill återvända till. Några av gästera var där för 34 gången!!! Maten var väldigt god. Deras Mousaka var helt fenomenal.

 
2021-06-12

av 366draganm Göteborg, Sverige

Den perfekta bröllopsresan

Vi investerade en vecka på Rose och kommer absolut att återvända till detta mysiga hotell. Supertrevlig och omsorgsfull personal som gjorde allt för att vi skulle få en så trevlig vistelse som möjligt. Allt från de charmiga ägarna till servitörerna, kocken och städerskorna var trevliga och rekorderliga. Med både havet och poolen i princip direkt utanför dörren var det lätt att snabbt komma ut till njutning, och strandbaren låg precis mellan stranden och poolen. Maten var högkvalitativ och i den intilliggande lilla affären kunde man köpa det mesta av vad man kan behöva på det rymliga rummet som var rent och praktiskt utformat, med väl fungerande kök, toalett och AC. Inte heller fel att det ligger nära mysiga Chania och att de kunde ordna med hyrbil av en pålitlig firma som uppfyllde våra önskemål utan minsta krångel. Vi älskade Rose och det känns som att vi funnit vårt andra hem i semesterväg.

 
2021-06-07

av Pnilla01 Göteborg, Sverige

Mysigt hotell med fantastisk personal och mat

Kiki och hennes familj skapar en otroligt trevlig och familjär stämning. Maten på restaurangen är fantastisk god oavsett om det var frukost, lunch eller middag. Bästa Moussakan och Stifadon som jag har ätit någonstans i Grekland. Skön avkoppling med lång sandstrand och närhet till affärer/restauranger om man vill. Supermarket finns i anslutning till hotellet.

 
2020-08-09

av 991catrinev Söderköping, Sverige

Härligt hotell

Vi reste till Kreta med den första flighten Apollo flög ner säsongen 2020. Vi stannade på hotellet i två veckor och den första veckan var mer än lugn. Rummet8 hade havs-/poolutsikt och låg på andra våningen i den äldre delen av hotellet. Det var ett ordinärt rum utan några lyxinslag men utsikten från balkongen var underbar! Sköna madrasser i sängarna. Det enda man kan klaga på gällande rummet var att det rinner ut vatten på golvet när man duschar. Det finns solstolar både vid stranden och vid poolen utan kostnad och det är smidigt att beställa dryck eller annat från strandbaren. Stranden består av ren sand och det är extremt långgrunt. Vi hade solstolar vid stranden varje dag men då vi just nu är mitt i en pandemi vet jag inte hur det är i vanliga fall. Städningen har fungerat perfekt och det finns en behållare med handsprit i rummet. All personal bär munskydd och både gäster och personal håller avstånd. Jag kände mig mycket tryggare här än hemma i Sverige! Maten i restaurangen är underbart god! Vi hade halvpension och fick njuta av färskpressad juice varje morgon tillsammans med någon av de rätter man får beställa från menyn. A la cartemenyn innehåller både grekiska rätter och internationella rätter. Portionerna är ENORMA så hungrig behöver man aldrig vara! Vi gick säkert upp fem kilo under dessa veckor! All personal är jättetrevlig och Kiki, hotellägaren med familj är mycket tillmötesgående, glada och trevliga! Jag kan varmt rekommendera hotellet och återkommer gärna igen!