Kundomdömen om Rose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 260 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Trevlig personal / personliga
-
Handdukarna bör bytas dagligen

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Bra service Personalen är toppenbra
-

Bekräftad gäst: 2021-07-23


10 av 10

+
Rummet men fantastisk utsikt
-
Stranden, hålla den fin o ren

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Sköna sängar. Trevlig personal. God mat och rikliga portioner. God frukost. Bra poolområde. Sköna sängar vid poolområdet.
-
Fräscha upp stranden nedanför hotellet, varför inga solsängar på stranden? Personer som ej bor på hotellet badar i hotellets pool. Inför rökfria zoner.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Fint poolområde. Nära till mycket.
-
Rummen var lite "gammla". badrummen kändes inte riktigt som att de nådde upp till standard för 3-stjärnigt. Bodde då visserligen i gamla byggnaden vilket säkert påverkar och hade varit bättre om man bor i nya delen.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
Den trevliga personalen speciellt Kiki.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-03


5 av 10

+
strandnära
-
Ny meny

Bekräftad gäst: 2021-07-03


9 av 10

+
Servicen var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-06-26


8 av 10

+
Hotellets område. Placeringen vid havet. Ganska stora rum. Ganska lugnt i byggnaden mot havet. Tillmötesgående personal med goda språkkunnskaper.
-
Mögellukt i kylskåpet. Stranden var ostädat. Frukosten kunde vara bättre. Lite variation. Inget färskt bröd.

Bekräftad gäst: 2021-06-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
95
Väldigt bra
 
23
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-06-19

Inlägg av 749matsm Skövde

Ett fantastiskt hotell och matställe.

Ett fantastiskt hotell och matställe. Hela personalen var så gästvänliga och serviceinriktade. Poolområdet var underbart och rummen rymliga, snygga och alltid välstädade. Ett toppenställe som man vill återvända till. Några av gästera var där för 34 gången!!! Maten var väldigt god. Deras Mousaka var helt fenomenal.

 
2021-06-12

Inlägg av 366draganm Göteborg, Sverige

Den perfekta bröllopsresan

Vi investerade en vecka på Rose och kommer absolut att återvända till detta mysiga hotell. Supertrevlig och omsorgsfull personal som gjorde allt för att vi skulle få en så trevlig vistelse som möjligt. Allt från de charmiga ägarna till servitörerna, kocken och städerskorna var trevliga och rekorderliga. Med både havet och poolen i princip direkt utanför dörren var det lätt att snabbt komma ut till njutning, och strandbaren låg precis mellan stranden och poolen. Maten var högkvalitativ och i den intilliggande lilla affären kunde man köpa det mesta av vad man kan behöva på det rymliga rummet som var rent och praktiskt utformat, med väl fungerande kök, toalett och AC. Inte heller fel att det ligger nära mysiga Chania och att de kunde ordna med hyrbil av en pålitlig firma som uppfyllde våra önskemål utan minsta krångel. Vi älskade Rose och det känns som att vi funnit vårt andra hem i semesterväg.

 
2021-06-07

Inlägg av Pnilla01 Göteborg, Sverige

Mysigt hotell med fantastisk personal och mat

Kiki och hennes familj skapar en otroligt trevlig och familjär stämning. Maten på restaurangen är fantastisk god oavsett om det var frukost, lunch eller middag. Bästa Moussakan och Stifadon som jag har ätit någonstans i Grekland. Skön avkoppling med lång sandstrand och närhet till affärer/restauranger om man vill. Supermarket finns i anslutning till hotellet.

 
2020-08-09

Inlägg av 991catrinev Söderköping, Sverige

Härligt hotell

Vi reste till Kreta med den första flighten Apollo flög ner säsongen 2020. Vi stannade på hotellet i två veckor och den första veckan var mer än lugn. Rummet8 hade havs-/poolutsikt och låg på andra våningen i den äldre delen av hotellet. Det var ett ordinärt rum utan några lyxinslag men utsikten från balkongen var underbar! Sköna madrasser i sängarna. Det enda man kan klaga på gällande rummet var att det rinner ut vatten på golvet när man duschar. Det finns solstolar både vid stranden och vid poolen utan kostnad och det är smidigt att beställa dryck eller annat från strandbaren. Stranden består av ren sand och det är extremt långgrunt. Vi hade solstolar vid stranden varje dag men då vi just nu är mitt i en pandemi vet jag inte hur det är i vanliga fall. Städningen har fungerat perfekt och det finns en behållare med handsprit i rummet. All personal bär munskydd och både gäster och personal håller avstånd. Jag kände mig mycket tryggare här än hemma i Sverige! Maten i restaurangen är underbart god! Vi hade halvpension och fick njuta av färskpressad juice varje morgon tillsammans med någon av de rätter man får beställa från menyn. A la cartemenyn innehåller både grekiska rätter och internationella rätter. Portionerna är ENORMA så hungrig behöver man aldrig vara! Vi gick säkert upp fem kilo under dessa veckor! All personal är jättetrevlig och Kiki, hotellägaren med familj är mycket tillmötesgående, glada och trevliga! Jag kan varmt rekommendera hotellet och återkommer gärna igen!

 
2019-08-11

Inlägg av LarsN617 Kungsbacka

Avkoppling!

Det är andra gången vi bor här och det är oslagbart charmigt, med ägaren Kiki som bara är så underbar. Rent, fräscht, egen strand, pool och bra wi-fi även vid pool och strand. Frukost med 5 olika menyer och färskpressad apelsinjuice. Vill man ha en lugn och avkopplande semester är detta oslagbart👍😎☀️