Kundomdömen om Rose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 174 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Perfekt läge med utsikt över pool o hav. Jättetrevlig personal o bra service.
-
Som så ofta i Grekland... lite hårda sängar... men det är ju efter tycke o smak.

Bekräftad gäst: 2020-08-08


8 av 10

+
Att kunna beställa halva portioner av menyn vid poolen och restaurangen. Trevliga människor. Lugnt
-
Glutenfria alternativ både i affären och restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

+
Personalen. Läget vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
Läget och närheten till havet, den trevliga atmosfären. Trevliga och vänliga. Kommer att resa hit fler ggr och väljer Rose igen.
-
Duschen kunde vara större

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
trevlig personal och trevlig ägarfamilj,bra läge,lugnt.... helt underbart.Tack.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-18


8 av 10

+
Trevlig personal. Städning utmärkt både inne och ute. Utmärkt mat på hotellet och andra restauranger vi åt på. Sköna sängar.
-
Enrumslägenhet i huvudbyggnad väldigt liten. Önskvärt med liten matplats i rummet. Inte så skönt att sitta på balkongen om det är dåligt väder. Dubbelsäng önskas.

Bekräftad gäst: 2019-10-18


8 av 10

+
Hotellet är fint, gillar ytorna runt om med trädgård, sittytor, pool mm.
-
De borde ta bort Fishspa’t Det enda som för oss var negativt var oljud från vägen framför o att det inte gick att byta rum.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
22
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-08-09

Inlägg av 991catrinev Söderköping, Sverige

Härligt hotell

Vi reste till Kreta med den första flighten Apollo flög ner säsongen 2020. Vi stannade på hotellet i två veckor och den första veckan var mer än lugn. Rummet8 hade havs-/poolutsikt och låg på andra våningen i den äldre delen av hotellet. Det var ett ordinärt rum utan några lyxinslag men utsikten från balkongen var underbar! Sköna madrasser i sängarna. Det enda man kan klaga på gällande rummet var att det rinner ut vatten på golvet när man duschar. Det finns solstolar både vid stranden och vid poolen utan kostnad och det är smidigt att beställa dryck eller annat från strandbaren. Stranden består av ren sand och det är extremt långgrunt. Vi hade solstolar vid stranden varje dag men då vi just nu är mitt i en pandemi vet jag inte hur det är i vanliga fall. Städningen har fungerat perfekt och det finns en behållare med handsprit i rummet. All personal bär munskydd och både gäster och personal håller avstånd. Jag kände mig mycket tryggare här än hemma i Sverige! Maten i restaurangen är underbart god! Vi hade halvpension och fick njuta av färskpressad juice varje morgon tillsammans med någon av de rätter man får beställa från menyn. A la cartemenyn innehåller både grekiska rätter och internationella rätter. Portionerna är ENORMA så hungrig behöver man aldrig vara! Vi gick säkert upp fem kilo under dessa veckor! All personal är jättetrevlig och Kiki, hotellägaren med familj är mycket tillmötesgående, glada och trevliga! Jag kan varmt rekommendera hotellet och återkommer gärna igen!

 
2019-08-11

Inlägg av LarsN617 Kungsbacka

Avkoppling!

Det är andra gången vi bor här och det är oslagbart charmigt, med ägaren Kiki som bara är så underbar. Rent, fräscht, egen strand, pool och bra wi-fi även vid pool och strand. Frukost med 5 olika menyer och färskpressad apelsinjuice. Vill man ha en lugn och avkopplande semester är detta oslagbartđŸ‘đŸ˜Žâ˜€ïž

 
2019-06-09

Inlägg av SuneH31 Malung, Sverige

Trevligt hotell

Bra service och trevlig personal. rent och snyggt dock saknar man ett draperi i duschen, det blir väldigt blött på golvet, vet inte om det finns något mer att klaga på. Frukosten äter man på restaurangen bredvid, nylagad och fräscht.

 
2018-10-21

Inlägg av jan-åke t Falköping, Sverige

Suveränt

Fantastisk personal och ett mycket personligt bemötande. Välskött och trevlig anläggning med gratis solstolar, AC och värdeskåp, samt sköna sängar. Fick behålla rummet avresedagen till 2100 utan extra kostnad. En underbar vecka. Att utveckla: WiFi

 
2018-10-12

Inlägg av Thomas E

Herr

Kan varmt rekommendera hotellet som är ett familjehotell med ca 25 rum Balkongen hänger nästan över stranden och tycker man om vågor och brus är detta rätt ställe 15 min till Chania och resan görs enklast med taxi som kostar 12 euro