Rose

  • Mysigt familjehotell
  • Strandnära läge
  • Bra poolområde
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Rose bor du på första parkett vid stranden och njuter av delikatesser på hotellets taverna. Den familjära stämningen och glada personalen syns på hotellets höga kundnöjdhet - här trivs man verkligen! Från det trevliga poolområdet har du utsikt över havet, och för de små finns en barnpool att plaska och leka i.


Rumstyper

Enrumslägenheter i strand-/poolbyggnad för 1-3 personer. Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter i strand-/poolbyggnad för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Litet och familjärt och väldigt hjälpsamma
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 138 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkänt lägenhetshotell bestående av två byggnader med olika byggnadsår. Huvudbyggnaden där receptionen ligger är byggd 1989 och sidobyggnaden/strand-/poolbyggnaden är byggd 2000. Detta innebär att lägenheterna har olika storlek och standard. Trevlig trädgård. Pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. På hotellområdet finns även en del med sand, som gränsar till stranden. På denna del finns gratis solstolar och parasoller. På resten av stranden är solstolar och parasoller mot avgift. Handduksservice mot avgift.

Vid poolbaren finns ett biljardbord mot avgift. Dart. Hotellets taverna och bar har room service dagtid och tidig kväll. Fiskspa mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Hotellägaren driver ett minilivs på hotellområdet. Bra kommunikationer till Chania, ca 7 kilometer bort. Hotellets äldre del ligger nära en starkt trafikerad väg vilket kan uppfattas som störande i vissa lägenheter. För att försäkra dig om att inte få ett rum mot vägen - boka ett rum med utsikt mot poolen eller havet (extra tillägg på bokningen).

Måltider

Inga. Frukost eller halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Minilivs och poolbar på hotellområdet fungerar även som reception dagtid.

Alltid på våra Charmiga hotell

  • Hög kundnöjdhet
  • Trogen publik
  • Personlig och familjär atmosfär