Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen, renhet, service
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


9 av 10

+
Personalen, städningen och poolen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-09


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


8 av 10

+
Personalens inställning/service. De ville verkligen att vi skulle ha det bra! :)
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Trevlig personal bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


3 av 10

+
Personalen var trevliga.
-
Massor av Myror i badrummen (jobbigt när man har känsliga barn) . Boende på balkongen bredvid rökte cigaretter 24/7, rök kom även in i våra rum och vi hade svårt att överhuvudtaget vistas där. Det förstörde hela vistelsen. Hotell personalen kunde inte göra något åt det, sa dem.

Bekräftad gäst: 2022-06-18


9 av 10

+
Lugnt o skönt. Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

184 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
82
Bra
 
23
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-07-08

av 739carlw

Underbart hotell för familjen

Superbra familjehotell! Vi bodde i ett rum med 2 våningar där barnen kunde sova nere i "Vardagsrummet" i varsin säng och vi föräldrar hade en egen våning med dubbelsäng. 5 minuter till stora gatan med affärer och restauranger, men det finns även en restaurang på hotellet. 10-15 min till stranden där det är ganska vågigt, även på lugna dagar, men poolen på hotellet räcker gott och väl. Personalen är hjälpsam och supertrevlig. Minimart med glass och annat nödvändigt finns i samma byggnad som hotellet, men om man vill ha större utbud så får man gå 5 min. Tips på restaurang: Terpsi Family Restaurant i Agia Marina, ca 30 min promenad västerut på stora gatan.

 
2021-08-01

av FannyBacke

Varmt rekommendera

Ett fantastiskt lägenhetshotell, mycket bra service och väldigt noga städat. Jag rekommenderar Pegasus hotel starkt. Vi var mycket mycket nöjda och vi kommer definitivt åka tillbaka. Förövrigt fanns all utrustning på rummen så som AC, saftybox, kaffemaskin, tekokare, mikro, olika glas, bestick, kastruller, stekpannor och mycket mer.

 
2019-10-30

av HMPR Göteborg, Sverige

Underbar personal

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum med poolutsikt. Hotellet har ett fint poolområde och ligger i ett lugnt område uppe på sluttningen. Det finns både mataffärer och restauranger nära och det är nära till den fina stranden. Rummet var stort med en enkel liten köksdel. Sängarna var helt ok och det var trevligt med balkongen. Städningen var bra och personalen var helt underbara. De gjorde verkligen allt för att man skulle trivas. Tyvärr så blir det ganska livat vid poolen med många barnfamiljer och så var det lyhört i rummen, så sovkvalitén blev inte så bra. Dessutom lät kylskåpet så fick fick stänga av den på natten. Men absolut ett bra 3-stjärnigt hotell och är man inte så känslig för ljud, så är det ett fint och trevligt hotell.

 
2019-10-09

av Stay134920

Mysigt hotell

Vi bodde i en etagelägenhet. Rummen och städningen var bra. Bra service på hotellet. Panos i baren var helt underbar. Enda minuset var väl den jobbiga backen upp till hotellet, synd också att minimarketen stängde så tidigt.

 
2019-07-13

av Carina Michelle S

Pegasus hotel kreta

Familje hotel i ett lugnt och trevligt område. För att se lite liv och rörelse behöver man dock förflytta sig till närliggande byar med buss eller bil. Hotellets personal är trevlig och städningen är okej. Tyvärr var det mycket gap tidigt på morgonen i korridorerna och vi fick tyvärr endast duscha i kallvatten. Pool som passar både stora o små.