Porto Belissario

Porto Belissario är ett familjeägt hotell med Dimitra Sioubara i spetsen och hotellet är perfekt för dig som söker en lugn och avkopplande semester. Från poolområdet har du en strålande utsikt mot havet och stranden ligger ett stenkast bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,2 av 10
baserat på 5 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 368 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 80 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Porto Belissario är ett omtyckt hotell i grönskande omgivningar i Koutsounari på södra Kreta. Ett poolområde med en pool, solstolar och poolhanddukar. Vid poolområdet finns även solstolar med tak som skydd för solen. Stranden ligger bara ett stenkast bort och dit tar du dig via trappor.

I restaurangen serveras mat från bland annat det lokala köket, vilket bidrar till den genuina atmosfären och havsutsikten får du på köpet.

Massage och yoga mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och stora nivåskillnader inom och utanför hotellet. Ca 100 meter ligger centrum i byn Ferma där det finns ett par tavernor. Stranden nedanför hotellet är en klapperstenstrand.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00 och middagen 19.00-20.30.

Alla hotell, Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Gemytliga Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village ligger som en oas i den orörda naturen, precis vid stranden i Koutsounari på Kreta. Här är det enkelt att bara vara, leka och må bra med familjen. För barnen lockar kanske Club Polly & Mino och Swim School by Apollo mest, medan de vuxna kanske frestas av bra träning med våra utbildade instruktörer och god mat och dryck i skuggan efter passet.

Numo Ierapetra Beach Resort

Numo Ierapetra Beach Resort är en stilfull oas för vuxna över 16 år. Hotellet är modernt och exklusivt med en vacker inredning i naturens egna färgskala. Njut av god mat, avkopplande pooler, träning och kanske en film under stjärnorna. Här kan du släppa allt, koppla av och bara vara.

CHC Tylissos Beach

Tänk dig ett hotell med en egen sandstrand, ett poolområde med skuggande olivträd och bekväma dubbelrum. Allt detta kan du få på hotell CHC Tylissos Beach, som ligger strax utanför Ierapetra på södra Kreta. Åldersgränsen är 16 år för att bo på hotellet.