Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

577 omdömen
Utmärkt
 
266
Väldigt bra
 
125
Bra
 
84
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2022-10-11

av synn_vel2020

En mycket blåsig vecka som blev väldigt bra.

Vi vill tack för en fin vecka trots det mycket blåsiga vädret.Trevlig personal god mat och dryck i buffé restaurangen och en fantastisk trädgård. Vi bodde i 2 familjerum och 2 lägenhete. Vi hade skrivit och önskat genom apollo att ett av rummen skulle ligga nära restaurangen då en av oss hade rullstol ,men det blev ett rum längst bort med trappor så vi fick byta det det rummet. Lägenheterna var mer slitna än familjerummen rummen men alla hade sköna sängar .saftyboxen i 2 av rummen fungerade inte. Det var trevligt med vattengympa och tennis . Poolen och barnpolen var alldeles för kalla ,havet var varmare ,det blev djupt vatten efter ca 3meter i havet ,det kan vara bra att veta.Det var klart och fint vatten som passade för snorkling. Stenstranden hade runda fina stenar för fötterna. Det var många söta och snälla katter. Ala carte restaurangen var inte bra och är inte värt ett besök . En mycket vacker plats I Grekland.

 
2022-06-18

av Dennizkarlsson Helsingborg, Sverige

Inte toppen

Reste med Apollo till detta hotell och är nu snart inne på andra veckan. Frukosten är ok, maten på kvällen har tagit sig, men är verkligen varierande kvalitet. Behövs kryddor och lite mer kärlek. Snacksbaren är inte alls bra. Samma sak varje dag och på en vecka har de inte ens lyckats få fram lite kaffe, maskinen är sönder! Resan började med vi fick fel rum, sedan bytte de direkt och då vart det värre, inte städat och noll terrass som vi bokat. Apollos värdar på plats är kanon, trevliga och duktiga men det skiljer sig stort från andra familjehotell. Ingen underhållning på kvällarna, polly och mino syns inte till ute på området och väldigt få aktiviteter för en familj med barn. Dock är barnklubben toppen och barnen älskar det! Finns Ingen scen där det är uppträdande som på andra hotell vi varit på. Vi upplevde en grekisk dans en kväll, det är allt! Närmaste butik ligger ett par kilometer härifrån så hyr gärna bil. Stranden är stenig men det visste man från början, och under en vecka har det blåst kraftigt varje dag så det är lite svårt att bada i havet och poolen är väldigt kall. Inte uppvärmd så räkna kanske med att badet är bekvämt först under senare eftermiddagen. Internet ska finnas på hotellområdet men det har inte fungerar på en vecka. Svaret är att det kanske beror på vinden! Så eftersom det ofta blåser, räkna alltså inte med Wifi! Vinden är i och för sig så stark att dynor på solstolarna flyger, pizza slicen flyger ner mot havet och det blir vågor på poolen, vi var runt på lite andra ställen på ön med bil och där var det betydligt lugnare väder. Vi hade kackerlackor på rummet, Inger konstigt här nere men vi ringer receptionen för att få bort dem, de svarar att de kommer, men än har ingen kommit! Så betyget blir blygsamt för detta hotell, men som sagt, ligger ett hotell såhär, som många familjehotell gör, brukar man ha underhållning och aktiviteter på området också. Lever inte upp till tidigare hotell vi rest till med Apollo.

 
2022-06-07

av schwen92 Gävleborgs län, Sverige

Enligt förväntan

Reste med familj 2 barn (2 & 5 år) & 2 vuxna. Mycket att gilla, god mat och bra barnpool. Desserten och glassen är toppen och all inc var bra med varierad mat. Underfriterade pommes men det är mer regel än undantag. Det finns i princip ingenting i närheten så ha detta i åtanke.(några butiker) Vi är nöjd med tanke på priset vi betalade. När det blåser kan det verkligen blåsa men det har ju inte med hotellet att göra. Det som gör hotellet bra är personalen, dom är trevliga och service minded. Städningen är föredömlig och vi kan säga att vi trivdes. Det är uppbyggt som en liten by. några + + Maten. + Läget. +Poolerna. +Barnvänligheten. + Stor butik med allt du behöver. + Vattentrycket i duschen. +Strandnära. + okej drycker som ingår, t.om. vinet var ganska bra. (tappkran) +++ Till Costas i strandbaren & Dmitri i barn pools baren som var roliga och toppen trevliga. Samt städaren som städade vårat rum och lärde sig våra barns namn det var jätteroligt tyckte barnen. Några - - Rummen behöver renoveras dom är något utdaterade. (vi bodde i familjelägenhet) dom verkar renovera vilket ser ut att bli bra standard. - Glasdörr till toaletterna. (Detta har jag upplevt på kreta förut och är det dummaste som finns.) - Ganska lång transfer utan toalett på bussen.(Heraklions flygplats är absolut sämsta jag varit med om så ha detta i åtanke.) -Snacks utbudet kunde varit betydligt bättre. - Lekplatsen är i stort behov av renovering den är fallfärdig och innehållslös. -Att folk reserverar solstolar på morgonen. Vissa hotell jag bott på tar bort handdukar som folk lagt ut på morgonen om ingen är där. Detta borde vara standard. Som helhet var vi nöjd med det vi betalade och resan vi hade. Avkopplande semester på denna barnvänliga anläggning.

 
2019-10-04

av peteru587

Höst semester

Anläggningen är en mix av nytt och något äldre. Charmigt. All-inclusiv fungerade bra, men vi hade högre förhoppningar på maten. Ett måste om man älskar katter, då det finns gott om dem, som fångar gästernas uppmärksamhet. Närheten till havet ett stort plus som håll en mycket behaglig temperatur.

 
2019-09-25

av Bagarn94

Familjesemester

Vi var till detta hotell i somras i slutet på Juli och resan innehöll det mesta. Redan när vi anlänt till Sitia började problemen och bekymren och redan där var semestern förstörd. SAS hade lämnat kvar min väska på Arlanda och jag var den ende som blev utan väska av alla passagerare. Tog dem fem hela dagar att skicka ner den till oss på Almyra hotellet på Sitia. Urusel service av ett så stort flygbolag rent ut sagt men bra ändå att dem tog sitt ansvar och betalde tillbaka en del av dem kostnader jag fick stå för själv med kläder,hygienartiklar osv. Nog om det mer om hotellet nu. Hotellet är absolut helt ok och är en klassisk 3/5 stjärnor . Måste nog dock säga att jag hemma hade förväntat mig mycket mer men man skall väl inte vara kräsen och ha allt för stora förhoppningar har jag lärt mig. Det absolut bästa med hela hotellet var den underbara stranden och det kristallklara vattnet som befann sig ca 50 m från hotellet. Poolbaren var superbra och under vår vistelse var vi helt klart mest därnere. Hotellets pool är faktiskt rätt kass ,smutsig och absolut inte badvänlig så den stod vi över för det mesta. Maten i hotellet kan jag inte heller påstå håller någon superklass direkt. Det är okryddad mat som inte smakar särskilt mycket om jag skall vara ärlig så där kan dem förbättra sig markant. Personalen som jobbar i matsalen gör verkligen allt för att det skall funka för gästerna men dem är på tok för några,ofta fanns det inga bord att sätta sig vid utan man fick gå flera min och leta och ofta var det bord som inte var dukade och du fick gå och leta efter bestick själv. Hotellet i sig ligger utanför allt annat liv vilket är trist då du inte har något att göra om kvällarna. Vill du ha en skön och avkopplande semester så är detta ett bra val . En helt ok semester trots allt men ett fyrastjärnigt hotell anser jag inte att det är ,mina förhoppningar var större .