Kri Kri Village

Kri Kri Village är ett enkelt lägenhetshotell i Kokkini Chani på Kretas nordkust. På hotellet finns ett trevligt poolområde med en poolbar och på bekvämt promenadavstånd hittar du både stranden och centrum av Gournes.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 80 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kri Kri Village har fått namnet efter den blyga Kri Kri-geten som endast finns i den populära Samariaravinen på södra Kreta. Vill du vandra i ravinen och kanske få en glimt av geten, rekommenderar vi att du bokar en utflykt med Apollo. Vill du uppleva lite större djur ligger Dinosauria Park bara en kort bilfärd bort.

På hotellet finns ett poolområde med solstolar, parasoller och en poolbar som serverar frukost från kl. 08.00 till 11.00 och lättare måltider och dryck under dagen.

Wifi ingår över hela hotellet. Reception är öppen kl. 07.00-01.00. Ca 700 meter västerut från hotellet ligger stranden Gournes Beach och efter den stranden kommer en bredare sandstrand Paralia Kokkini Chani. Ca 2 kilometer till centrum av Kokkina Chani och på närmare håll, i Gournes, finns mataffär, bageri, restauranger och barer.

Måltider

  • Inga måltider ingår