Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra service och glad och trevligt bemötande
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-26


9 av 10

+
Att personalen från reception, frukost och lokalvård tog emot oss på det mycket trevliga och hjärtliga sätt som de gjorde. Vi kände oss som att vara hemma.
-
Fortfarande hemkomna känner vi att inget egentligen behöver förbättras idag, bara håll ett bra underhållsschema. Snygga upp vid poolområdet från material från den stängda poolbaren.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


8 av 10

+
Trevlig personal ,bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Personal trevlig och tillmötesgående
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

+
God service, trevlig och hjälpsam personal. Smakfull och trevlig inredning. Inbjudande.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

+
Nära bad och butiker. Trevlig och mycket vänlig personal. God och fräsch mat.
-
160-dubbelsäng som stod vid väggen så man fick krypa in, inget sängbord eller läslampa. Telefon för kontakt med receptionen skulle finnas... men den hittade vi aldrig. Ett klädstreck eller liten torkställning på balkongen hade varit värdefullt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

273 omdömen
Utmärkt
 
191
Väldigt bra
 
51
Bra
 
22
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-06-28

av dragica2018 Stockholm, Sverige

Mysig pärla

Rent och fräscht litet hotel mitt i Herssonisos. Personalen är hjälpsamma och jättetrevliga. God frukost, nära till allt. Nedanför hotelet sök upp Karavi restaurang, super god mat, caffe och grattis solstolar. Kommer gärna tillbaka

 
2016-04-25

av Annette G Västra Götalands län, Sverige

Underbar liten pärla

Reste hit i Augusti med en väninna. Redan när vi kom blev vi varmt välkomnade av personalen. Vi fick ett av rummen med utsikt över gatan och lite havsutsikt. Jag var rädd att trafik m.m. skulle störa på natten men med stängda fönster blev det knäpptyst. Vårt rum var nyrenoverat med sköna sängar vilket är guld värt. Hotellet har en bra frukost med något för alla och om man vill kan man äta prisvärd buffé på kvällen. Det allra bästa med detta hotell är den helt underbara personalen, trevligaste jag träffat på i Grekland. Hotellet ligger nära en liten strand som dock inte är så barnvänlig. Jag åker gärna tillbaka till detta hotell.

 
2015-09-05

av Curious522535

Klart bra hotell

Absolut värt att rekommendera detta hotell till en härlig semester. Personalen var toppen och jätte trevliga. Poolen var inte den bästa men det var ok. Men centralt läge och bra personal o bra priser i baren och ok hotellrummet var standard med ok sängar.

 
2015-09-03

av Tina F

Kretas mysigaste hotell

Helt fantastisk personal, känner sig väldigt välkommen. Kommer gärna igen. Ligger centralt bra nära till allt. Bara en 1/2 timme i bus från flygplatsen. Billig fin kvälls buffé som skiftar varje dag. Där e en jätte fin butik tillhörande hotellet som absolut skall besökas.

 
2021-09-21

av Happiness784752

Great hotel and the friendliest owners and people.

Stayed here from 11th to 18th of September and had a great time. On arrival a very lovely girl who was always so happy to help with anything greeted us and showed us a few different rooms we could have and we chose a great room over the main street which was nice to sit on the balcony and have a beer and watch the world go by. The hotel itself is very nice and clean and a very good standard of accommodation. The pool is lovely and secluded in a back garden area and the temperature is perfect. All of the people working here are amazing and friendly and will help you with anything and the older gentleman helped me out with some advice when i had an accident on a day trip and injured my rib. The hotel is in a great location a 2 minute walk to the coast area and sea. Restaurants and bars all around you and supermarkets 2 minutes away. Each night on returning to the hotel there was always a night man making sure hotel is safe and if you need anything. 10/10 for cleanliness 10/10 for hotel owners and staff 10/10 for location. 10/10 for facilities Thanks guys i hope to stay with you again soon. B.dillon