Kundomdömen om Palmera Beach & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

833 omdömen
Utmärkt
 
507
Väldigt bra
 
209
Bra
 
76
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2018-10-28

Inlägg av AnneE290 Gnesta, Sverige

Prisvärt!

Hotellet ligger bara några meter från stranden med en strandpromenad emellan. Hotellet är välskött och rent, det städades hela tiden över allt. Det finns en stor trädgård med solstolar och en liten pol. Rummet var lite opraktiskt, ingenstans att torka handdukar efter duschen och inget handfat i badrummet. Det fanns precis innanför ytterdörren. Vi tyckte att detta var konstigt. Sängarna var sköna och vi sov relativt gott trots alla myggen. Vi hade ”myggmaskiner” men det hjälpte inte alls. I rummet fanns ett kylskåp och det var ett plus. Vi hade beställt halvpension, frukost och middag. Frukost var bra med mycket att välja på och visst, det fanns mycket att välja på även när det gällde middag men det mesta var smaklöst och sönderkokat. Det spelades också musik i hög volym både till frukost och middag som störde oss. Vi ångrade vårt val av halvpension redan efter andra kvällen. Middag inte att rekommendera. Det finns ju så många bra restauranger runt om. Personalen i överlag var engagerad och serviceinriktad. Vill gärna nämna baren och deras fantastiska drinkar. Detta hotel är nog inget vi skulle återvända till.

 
2018-09-18

Inlägg av 87matss Västervik, Sverige

Semester

Mycket trevligt hotel, lugnt men ändå otroligt centralt, bra och rejäl frukost, nära till stranden ca 25 meter, rekommenderas varmt, vårt rum var ganska litet men det funkade bra, bra service och trevlig personal

 
2016-10-10

Inlägg av bj_rnn82

Skönt o lugnt hotell

Palmera beach är ett mycket lugnt och trevligt hotell, ingenting för barnfamiljer, havet ligger precis utanför hotellet och det finns härliga sandstränder på gångavstånd. Mängder av trevliga restauranger att välja mellan. Trevlig personal vart man än går.

 
2016-05-05

Inlägg av Lena R

Bra horell med fint läge vid strandpromenaden

Livligt område som kompenseras av vacker havsmiljö och sköna bad. Mycket nattliv som kan uppfattas som störande. Många restauranger med stort utbud på strandprommenaden. Mycket liten men fin privatstrand med solstolar och parasoller för uthyrning vid hotellet. Allmän större strand som vi inte fastnade för. Trevlig personal på hotellet och bra service. Bra frukost och ok middagsbuffet. Inte barnvänligt och inte heller bra för rörelsehindrade i området. Rekommenderar hotellet för par och yngre nattugglor.

 
2015-08-04

Inlägg av Susanneelfvorn Kungsbacka, Sverige

Mycket trevlig personal

Bra hotell med perfekt läge och fin frukostbuffe, mycket trevlig och hjälpsam personal och fantastiskt god mat på restaurangen! Aircondition på rummet mot låg kostnad men gratis wifi. Balkong med havsutsikt, alldeles vid strandpromenaden men vi hörde inget liv på natten utan tyst o skönt på rummet.