Nikolas Villas

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Charmiga Nikolas Villas ligger i ett lugnt och mysigt område mellan den traditionella byn Koutouloufari och den livliga staden Hersonissos på Kreta. Njut av en avkopplande semester för hela familjen och fyll på med härliga semesterminnen.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenhet för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 119 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Charmiga Nikolas Villas ligger inbäddat bland gröna gräsmattor, flera olika sorter av lugnt vajande träd och färgglada doftande blommor, öster om Hersonissos på Kreta. Här välkomnas du med öppna armar som om du vore en familjemedlem.

På Nikolas Villas kan du koppla av vid den svalkande poolen och låta barnen leka i den separata barnpoolen. Här är det gratis solstolar och parasoller.

Den närmaste stranden ligger vid hotellet Star Beach Village & Waterpark - på denna strand har de också flera olika vattensporter att testa på, mot extra kostnad. Det finns solstolar och parasoller, mot avgift. Ca 400 meter bort från Nikolas Villas ligger den berömda vattenparken Star Beach, här kan man spendera en hel dag fyllt med vattenlek.

Frukostbuffén på hotellet serveras i snackbaren vid poolen, mellan kl 08.30-11.00. Snackbaren serverar också kaffe, drinkar, förfriskningar, snacks och enklare måltider som sallad, hamburgare och grekisk mat. Snackbaren är öppen ungefär från kl 08 på morgonen till sent på kvällen. Vid sena ankomster försöker hotellet alltid hålla snackbaren öppen om gästerna vill äta något på kvällen, eftersom det inte finns så många restauranger eller butiker i närheten som är öppna.

Biljard, mot avgift. Gratis privat parkering.

Intill hotellet, ca 200 meter bort, ligger Super Market MANOS. Det är ca 23 km till Heraklions flygplats och ca 27 kilometer till centrumet och hamnen i huvudstaden Heraklion.

Måltider

Inga måltider ingår. Frukost mot tillägg.