Kundomdömen om Nana Golden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var inte detta hotell vi bokade i februari så det kan jag inte bedöma. Var 13 personer som blev flyttade 9 dagar före resan, så mycket oklart en hel vecka. Apollo personalen visste om men urdålig service dem imellan
-
Gladare personal. Helst i reception och vid poolbarerna. De som städade var supertrevliga

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Utformningen av hotellmiljön. Trots att anläggningen har över 1000 gäster upplevs den som småskalig. Att fyra middagar på de olika restaurangerna ingår är ett plus.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

+
Det har ALLT för alla Maten suverän och personalen jättetrevlig Bra läge oavsett om du vill bada i hav eller pool
-
Att gratis wifi ska ingå - speciellt när det nu uppgraderas till GOLD Städningen på TROLLYWOOD måste förbättras - det är barn som vistas där... (dammsugning dagligen och våttorkning av leksakerna med jämna mellanrum)

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

+
-
Spel för barn utan kostnad vore bra. Fritt Wi-fi i alla fall i gemensamma ytor. 40EUR för en vecka för bara tillgång till wi-fi i gemensamma ytor är dyrt

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


9 av 10

+
-
Det står på er hemsida att det finns tillgång till Wifi i allmäna utrymmen men det står ingenting om att det kostar pengar!! Städningen av rummen var bra men gemensamma toaletter vid poolen städades alldeles för sällan!

Bekräftad gäst: 2019-08-18


4 av 10

+
Det bästa med hotellet var att det fanns många pooler och tillgång till sandstrand. Donats såldes vid poolen på förmiddagen vilka var väldigt goda.
-
Maten, poolplatser eftersom det redan vid 7 tiden va fullt. Personalen speciellt vid poolerna eftersom man kände sig som besvär när man beställde osv. Att man inte borde bli bortsjasad vid måltiderna i restaurangen. Skulle gärna vilja ha fönster i rummet speciellt på ett 4+ hotell. Skulle valt annat hotell nästa gång.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

+
Barerna och personalen
-
Lite bättre variation på buffematen

Bekräftad gäst: 2019-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-22

Inlägg av 70giorgosg Paris, Frankrike

Wonderful experience!!!

We spent 4 nights here on our summer holidays and I must say that everything was excellent. Plenteous great food, comfortable rooms, many activities for children etc. I would definitely recommend this hotel to others having vacations...

 
2021-07-21

Inlägg av Inspire08672013585 Warszawa, Polen

Amazing famuły holiday with great dining experience

Hotel renovated in 2020 - the entire infrastructure brand new clean and functional. Pretty new rooms with nice bathrooms. All inclusive of very high standard. 4 a’la carte restaurants of which one stands out absolutely - the POSEIDON! Absolutely great fine dining experience - I highly recommend the crab for the starter and lamb for the main course. If you are a fan of lemon tart - their dessert is a MUST TRY! Also - their head waiter / manager PANOS - is a person who will make your stay there unforgettable- taking care of smallest details and your highest satisfaction. 4 big good pools Nice gym equipped with almost everything you need for your workout.

 
2021-07-20

Inlägg av NIKOLAOS A

A real treasure for couples and families. Best experience ever

The best hotel I’ve ever been privileged enough to stay at. Gorgeous building high quality rooms and excellent food and variety. Staff was amazing. They went over and beyond to help make our stay enjoyable. We have stayed at dozen of hotels in Crete.This was on the top of the list of best stays ever. We will defenetely come back next year ,our kids loved it.

 
2021-07-16

Inlägg av 605natashag Peterborough, Storbritannien

Beautiful hotel and great service

Beautiful hotel for sure. The rooms are lovely and modern the people who work there are amazing they work really hard. The gentleman at the pool bar and beach bar, the waiters in the Poseidon and Zorba and the main restaurant staff amazing! Rooms cleaned well. However We had left over glasses and plates left in the room all week that were not removed, the cocktails could do with a bit of work and waiting at the beach bar for 25 minutes for a drink was really silly, a lot of people walked out us included which is a shame as it has the best sunset and a really lovely barman! I feel bad for him as he always had a que but was so lovely, always smiling and apologetic. Food was good! Please look after the 2 cats they look quiet poorly maybe a local rescue can help?

 
2021-07-11

Inlägg av figa uk

A great family hotel

Having recently visited the hotel with the family we would like to thank all of the staff. Everyone was friendly and helpful no-one stood out any more than the others. The beach is safe for the little ones and there were plenty of activities for children of all ages. If there was one downside it is the use of plastic gloves at the buffet. We totally accept why in the current situation but seeing the plastic gloves fly all over the resort and into the sea in the the wind is not good for the environment There must surely be another way? Overall a lovely, much needed holiday at a great resort -Thank you