Rumstyper på Ikaros Beach Resort & Spa

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalow med öppen planlösning som består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum i ljusa färger med varierande planlösning, varav vissa ligger i huvudbyggnaden Ikaros Classic. Några dubbelrum har ett par-tre trappsteg. Dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. En del dubbelrum ligger i huvudbyggnaden Ikaros Classic. Kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med ljus inredning och varierande planlösning. Dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Kylskåp/minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med varierad planlösning. Vissa rum består av två separata sovrum med havsutsikt och vissa består av ett stort rum med sittgrupp och extra bäddsoffa och har utsikt över trädgården. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Ikaros Beach Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Fina sviter som består av vardagsrum med bäddsoffa och ett separat sovrum med dubbelsäng. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Badrock, tofflor, hårtork. Badrum med badkar och dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.