Hotell Ikaros Beach Resort & Spa

 • Vackert läge vid stranden
 • Många faciliteter
 • Flera restauranger och barer
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Ikaros Beach Resort & Spa på Kreta har ett uppskattat läge med gröna omgivningar och vacker havsutsikt. Här finns flera restauranger och på Aurora Spa väntar ett brett utbud av behandlingar. Hotellet har flera pooler och även en privat sandstrand med gratis solstolar.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Deluxerum i bungalow för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-4 personer. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Den höga standarden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1156 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ikaros Beach Resort & Spa är ett förstklassigt hotell som ligger på en kulle med utsikt över Egeiska havet. Hotellet består av en huvudbyggnad och flera mindre byggnader som är byggda i sten och vackert omgivna av grönskande trädgårdar. Stort poolområde med tre större pooler och en separat barnpool samt poolbar. Privat sandstrand. Gratis solstolar och parasoller vid poolområdet och stranden. Handduksservice mot deposition.

Hotellet har flera restauranger. Huvudrestaurangen serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé. À la carte-restaurangen Ayeri serverar Medelhavsmat som tillagas av lokala råvaror och erbjuder ett brett vinutbud (reservation krävs). Sunset Asian serverar asiatisk à la carte-meny under högsäsong. På stranden ligger à la carte-restaurangerna Quzeri och restaurang En Lefko som erbjuder fusion kitchen, båda är öppna för lunch och middag. Du kan också uppleva temakvällen "Greek Zorba Night" på restaurang Ouzeri, reservation krävs och middagen ingår inte i All Inclusive. Det finns också en lounge för eleganta middagar och privata middagar för två (reservation krävs). Två barer. Vårdad klädsel gäller på restaurangerna middagstid (män måste bära långbyxor).

Spa som erbjuder en mängd behandlingar mot avgift. Gratis gym, bastu, hamam, jacuzzi och uppvärmd inomhuspool (barn är endast tillåtna här mellan 10.00-12.00). Personlig tränare och massage mot avgift. Gratis bordtennis och tennis (tennisracket mot avgift). Vattensporter på stranden mot avgift. Biljard mot avgift. Underhållning i form av livemusik.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lekplats. Frisör. Tvättservice. Room service. Nivåskillnader inom hotellområdet. Till Malias centrum är det ca en kilometer.

Måltider

Halvpension. Halvpensionen består av frukost och lunch eller middag. Helpension eller All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30, i huvudrestaurangen Olive.
 • Sen frukost, kl. 10.30-11.00, i huvudrestaurangen Olive.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i huvudrestaurangen Olive.
 • Snacks och smörgåsar, kl. 10.30-12.00 och 15.30-18.00, i Kafeneio Ouzeri.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30, i huvudrestaurangen Olive.
 • À la carte-middag, kl. 19.00-22.00, en gång per vistelse på någon av restaurangerna Ayeri, Ouzerian, En Lefko eller Sunset. Reservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-00.30.
 • Aktiviteter och underhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation uppvisas rumskortsnyckeln. All Inclusive gäller fram till kl. 11.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen