Deluxerum

Ljusa deluxerum med dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Strandhanddukar. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-28 kvadratrum
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxesviter med halvpension endast för vuxna över 16 år

Ljusa sviter, som hotellet kallar White Deluxe Suites, med öppen planlösning. Dubbelsäng samt möjlighet till extrabädd för vuxen i bäddsoffa. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Uteplats med delad pool eller balkong/terrass med begränsad havsutsikt. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 54-57 m²
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Trevliga familjerum som består av två separata sovrum med en hall mellan. Ett rum har dubbelsäng och ett har två enkelsängar. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Ljusa juniorsviter med dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong med havsutsikt. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter deluxe

Juniorsviter deluxe som hotellet kallar White Deluxe Junior Suite, med dubbelsäng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter med halvpension, endast för vuxna över 16 år

Ljusa juniorsviter med dubbelsäng eller enkelsängar. Extrabädd för vuxen är möjlig i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28-35 m²
Antal personer: 2-3 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med dubbelsäng. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch eller dusch med hydromassage och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 22-25 m²
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Ljusa superiorrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Ljusa sviter, som hotellet kallar White Deluxe Suite Sea View, med öppen planlösning. Dubbelsäng samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp samt kaffe-och tefaciliteter. Minibar som är påfylld vid ankomst och som ingår i priset. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Ett parasoll och två solstolar reserverade vid stranden. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54-57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.