Kundomdömen om High Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

+
Mat
-
Lyhördhet

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

601 omdömen
Utmärkt
 
352
Väldigt bra
 
163
Bra
 
58
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2021-06-11

Inlägg av 577sylwesterc

Good stay

The hotel is located just next to the sandy beach with the sea that is quite shallow so good for swimming. The room was cleaned every day, equipped with some useful stuff, including a decent air conditioner running quietly at night. The staff was very friendly and I could not find a thing to complain. There are 2 restaurants to choose from, one self-service (COVID, so the food was served by the staff) and the second with a different fixed menu every day with a waiter service. As I rented a car, I was offered a free parking space. There are sunbeds both on the beach and around the swimming pools, as it was May 2021, there were no crowds and no problems with finding a sunbed. The town itself offers nothing interesting so you have to either focus on a stay in a hotel or rent a car to see some of the Crete attractions.

 
2021-05-28

Inlägg av 446gilberte Onex, Switzerland

vacancy

The hotel place was a great experience, the people, the cooking, the location was kind and everything was on top the beach was also very nice / the pool also the hotel was very properly due to the covid the restaurant was also top

 
2020-11-13

Inlägg av francinebukuru

Feel home with High Beach

A very nice place to be if you need calm, serenity and wealth. Near the beach and not far from the town. The place make you feel home by the way you are treated: friendly employees. I spent a very great time

 
2020-10-29

Inlägg av JohannaCprn

Des vacances exceptionnelles !

The hotel is very nice, clean, with great swimming pools. The rooms are pleasant, spacious and functional. The restaurant is nice, but I expected better for the food 😂. A special mention for the Sea Side Bar which was really a key place of our holidays ! A very pleasant place by the sea, with sofas and swings, always very clean with good music and a great atmosphere. In the evening, the bar is managed by Vasillis, a very organized and quick bartender, available, so friendly, always smiling and in a good mood. Born in Malia, he was very helpful in choosing and organizing our excursions and he contributed to make our holidays unforgettable. I will come back to the High Beach just for this bar and its bartender! The evenings organized there are great, we’re leaving with our heads full of wonderful memories thanks to him.