Kundomdömen om High Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

+
Mat
-
Lyhördhet

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

591 omdömen
Utmärkt
 
343
Väldigt bra
 
162
Bra
 
57
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2020-11-13

Inlägg av francinebukuru

Feel home with High Beach

A very nice place to be if you need calm, serenity and wealth. Near the beach and not far from the town. The place make you feel home by the way you are treated: friendly employees. I spent a very great time

 
2020-10-29

Inlägg av JohannaCprn

Des vacances exceptionnelles !

The hotel is very nice, clean, with great swimming pools. The rooms are pleasant, spacious and functional. The restaurant is nice, but I expected better for the food 😂. A special mention for the Sea Side Bar which was really a key place of our holidays ! A very pleasant place by the sea, with sofas and swings, always very clean with good music and a great atmosphere. In the evening, the bar is managed by Vasillis, a very organized and quick bartender, available, so friendly, always smiling and in a good mood. Born in Malia, he was very helpful in choosing and organizing our excursions and he contributed to make our holidays unforgettable. I will come back to the High Beach just for this bar and its bartender! The evenings organized there are great, we’re leaving with our heads full of wonderful memories thanks to him.

 
2020-10-15

Inlägg av stefanbecker725

Great Holidays at the Beach :)

Nice little Bungalow City, very clean, very friendly an caring staff team, perfect location with a private beach at the sea. great food quality and variety good place to start exkursions with a rental car we will be back soon

 
2020-10-06

Inlägg av S2294EHben

Top Hotel

We was for 1 Week in the High Beach Withe. High Beach Withe is the Hotel part for only adultes. We realy enjonyd our stay there. The room was big and modern. The beach with your own Sunbed ist just few steps away.