Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till stranden och lagom stort hotell. Rent.
-
All inklusive. Fanns en flaska med vatten på rummet när vi kom, men man var tvungen att betala för att få en ny till rummet. Inget utbud av snacks eller något att tugga på varken på beach baren eller i restaurangen (fanns pizza bitar uppe i restaurangen). Sämsta all inklusive vi varit på.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


7 av 10

+
Rummet, närheten till strand och bar
-
Swim up poolen var iskall, maten smaklös, killen som jobbade dagtid i baren verkade avsky både gäster och sitt, likadant med killen som körde bagage och han verkade hela tiden vara osams med kvinnan i receptionen. Saknade riktig Coca-cola eller pepsi

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Riktigt bra rum.
-
Maten kan förbättras. Väldigt smaklöst.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Närheten till allt. Fräsch hotell med alla bekvämligheter. Rent och fint.
-
Maten var nästan alltid kallt och smaklöst, trots stora utbud. Den restaurangen som kallas á la carte, var inte alls bra. Vi bokade tid, men väntade mer än halvtimme tills vi blev tillfrågade vad vi vill dricka, sedan vinet serverades i glas för vatten. Vi fick inte välja mat utan de serverade det de ville. Maten var under all kritik, Det skulle stå att man får fast meny serverat, men inte á la carte. En annan sak är, när man anländer, då skulle vara bra att få mer info, tex en karta över omgivningen. Poolacces kan missförstås. Pollen var inte för bara 3-4 rum utan för hela ”vita” området för alla som bodde där. Bättre förklaring skulle vara bra.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Närheten till stranden och hur byggnaderna var placerade i förhållande till varandra.
-
Städningen var ok, men det kändes inte som de ansträngde sig extra och det rimmade inte riktigt med hur de vill framställa hotellet och hur skötseln ex ute var.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Otroligt trevlig personal och service.
-
Personligen hade jag uppskattat mer av "sitta och beställa valfritt ur meny" än systemet med "buffe" och "förbestämda menyer". Speciellt middagarna på Elia hade varit mysigare att få välja själv i menyn istället för de förbestämda. (Men på lunchen fick man välja själv så det var positivt).

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Service
-
Mycket

Bekräftad gäst: 2021-08-01


6 av 10

+
Närheten till havet
-
Maten var väldigt enformig. Standarden på hotellrummet var ganska låg. Tror vi fick några av rummen som inte var renoverade som på hemsidan. Besviken jämfört med tidigare all inclusive som jag/vi varit på. Men gött väder iaf.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

655 omdömen
Utmärkt
 
388
Väldigt bra
 
173
Bra
 
62
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-11

av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2021-10-18

av benjaminmH5860BE

Kreta awesome, high beach hotel never again

Our stay at high beach was far from what we expected as a family. I don’t have to complain about the staff, they are great. But we’ve been disappointed totally about the served food and drinks we got with all inclusive. Most of it is based on convenience products including the drinks. If you like better food and drinks you get an extra charge and it’s not included with all inclusive. Also for children there is not much, there is a kids club but it was closed all the time. Kreta itself was awesome including all trips we booked and restaurants like San Giorgio. But that makes it even more worse that the high beach hotel was such a disappointment.

 
2021-10-12

av StewartT284 La Colle sur Loup, Frankrike

Highly recommended

Highly recommended Just returned home after spending a week at the high beach resort,a big thank you for making our stay magical . Wonderful location fantastique food but a special mention to all the staff what a great team.will be back and with all the family

 
2021-10-04

av pch772018 Moskva, Ryssland

Recently returned from the beautiful island of Crete, from the chic High Beach hotel!

Hello everyone, we recommend this hotel for all 10 out of 10! The hotel has very good service: Excellent room cleaning, many thanks to the maids, I don't want to think about everyday life on vacation) good food in the restaurant thanks to the chef. during the day, delicious pizza on real Italian dough, super delicious Belgian waffles with ice cream at the pool bar, it is impossible to stay hungry. The beach bar is beyond praise!!! In the afternoon, super lady Elena and super bartender Giorgio are waiting for you at the bar, and in the evening a holiday from Georgas and Vasilis!!! The reception will solve all your questions, if any)))) We recommend Arkady, the super guy!!! The island is very beautiful, the mountains, the sea!!! you can travel by car, as well as by buses, the Ktel company is very convenient, the schedule can be taken at the reception. R.S. Many thanks to the hotel management and the hostess of the Futula hotel for a real pleasure at the High Beach hotel!!!!!! I want to come back again and again

 
2021-09-22

av mariasR8884ZS

Amazing place and the staff just stunning

If I could give 1000 stars I would !Amazing place and family friendly clean, spot on service at all levels .I want to sent special thanks to Rodula as she did exceed our expectations by far .My children loved her doughnuts 🍩 and our Gyros was the best we ever tried in Greece .Not only she cooked for us but she took care of our children and show us compassion and empathy when my little one was a bit upset ,she make us feel welcome and like home!She is definitely an asset to any business THANK you Rodula!!I have already shared my story and the exceptional service with my friends here in UK and I’m looking forward to come back next year .