Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till stranden och hur byggnaderna var placerade i förhållande till varandra.
-
Städningen var ok, men det kändes inte som de ansträngde sig extra och det rimmade inte riktigt med hur de vill framställa hotellet och hur skötseln ex ute var.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Otroligt trevlig personal och service.
-
Personligen hade jag uppskattat mer av "sitta och beställa valfritt ur meny" än systemet med "buffe" och "förbestämda menyer". Speciellt middagarna på Elia hade varit mysigare att få välja själv i menyn istället för de förbestämda. (Men på lunchen fick man välja själv så det var positivt).

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Service
-
Mycket

Bekräftad gäst: 2021-08-01


6 av 10

+
Närheten till havet
-
Maten var väldigt enformig. Standarden på hotellrummet var ganska låg. Tror vi fick några av rummen som inte var renoverade som på hemsidan. Besviken jämfört med tidigare all inclusive som jag/vi varit på. Men gött väder iaf.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den underbara personalen Eleni i restaurangen som alltid var så himla glad och bemötte en med ett leende. Fantastiska Kostas som skötte solsängarna nere på stranden, och Stavros som var någon form av ansvarig och var överallt på hotellet hela tiden och var lika vänlig mot varenda gäst och en var en personal som man såg varenda dag vart man än befann sig. Härligt att det fanns tillgång till gratis solsäng för hotellgästerna på stranden.
-
Städningen på rummet var riktigt dålig. Det enda som gjordes var byte av handdukar och bäddning. Sällan som golven var tvättade/sopade, handfatet i badrummet tvättades knappt. Personalen Arthur i baren vid havet var den enda personalen att klaga på. Upplevdes Nonchalant och otrevlig. Ointresserad av sitt arbete, Var oftare fel beställning på det man hade beställt än vad det var rätt.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

+
Mat
-
Lyhördhet

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

+
Strand nära, Trevlig personal
-
Bytte handdukar onödigt ofta (dagligen i vårt rum utan att vi markerat detta) .Hotellets miljötänk. Oklarheter av plats för upphämtning till flygplatsen. Vi fick ta taxi, för att bussen hämtade på annat ställe än där vi blev avsläppta. Detta är reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

639 omdömen
Utmärkt
 
377
Väldigt bra
 
169
Bra
 
62
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-09-11

av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2021-09-22

av mariasR8884ZS

Amazing place and the staff just stunning

If I could give 1000 stars I would !Amazing place and family friendly clean, spot on service at all levels .I want to sent special thanks to Rodula as she did exceed our expectations by far .My children loved her doughnuts đŸ© and our Gyros was the best we ever tried in Greece .Not only she cooked for us but she took care of our children and show us compassion and empathy when my little one was a bit upset ,she make us feel welcome and like home!She is definitely an asset to any business THANK you Rodula!!I have already shared my story and the exceptional service with my friends here in UK and I’m looking forward to come back next year .

 
2021-09-13

av DaleA325

Amazing Experience, Wonderful Staff and a memory to last a lifetime!

I recently booked a short stay at High Beach Resort through LastMinute.com. The reason for the booking was for a very special occasion which was to ask my girlfriend to marry me. Due to the nature of the occasion I then started direct conversation with the hotel to upgrade our room and to put on a unique and private dinner setting for the big question which was delivered above and beyond my expectations. I would like to single out Soultana Papiaoanno the guest services manager who delivered my every wish to the best service possible and made the experience one to remember for the rest of our lives. Soultana was fantastic and a real credit to the hotel, The F&B Manager and his supervisor were also fantastic and made our special meal even better than I could have planned. Every member of staff I encountered from those already mentioned to Sarka at the Pool bar were so polite and friendly and ultimately very welcoming. The hotel blew us away with their standards of cleanliness and attention to the detail and the food both at the main restuarant and the A La Carte Elia restuarant was fantastic. The rooms were spacious and very comfortable and the housekeeping staff did amazing job to keep it that way. The private beach and beach bar was a wonderful escape from the busy reality of normal everyday life and had a great selection of drinks and cocktails. Overall I would rate my experience at this hotel 10/10 and would highly recommend to anyone looking to book a stay here - I myself will certainly be returning in the near future. My only compliant is that we were not there long enough!!

 
2021-09-13

av Charlotte S Österrike

Best vacation

It was a great place right next to the beach. The food is excelent, staff is really helpful and nice, especially the young lady at the Tropicana bar (I think her name is Sarka?), she was very sweet and she can speak German a little. The area of hotel is clean and rooms are very comfortable. This was not our last vacation in this hotel! Thank you for your services!!

 
2021-09-08

av lindadS6380LM

Hell

IT was a not Nice hotel the food was bad en the people did not pay any etansion to us. Its a Factory that Will make quick proffit of the money. When i asked for new towls .they said no enless if i would pay more.😡the sunbeds were hurrible. Its a Shane that those hotels stille exisd 😭