Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till stranden och lagom stort hotell. Rent.
-
All inklusive. Fanns en flaska med vatten på rummet när vi kom, men man var tvungen att betala för att få en ny till rummet. Inget utbud av snacks eller något att tugga på varken på beach baren eller i restaurangen (fanns pizza bitar uppe i restaurangen). Sämsta all inklusive vi varit på.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


7 av 10

+
Rummet, närheten till strand och bar
-
Swim up poolen var iskall, maten smaklös, killen som jobbade dagtid i baren verkade avsky både gäster och sitt, likadant med killen som körde bagage och han verkade hela tiden vara osams med kvinnan i receptionen. Saknade riktig Coca-cola eller pepsi

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Riktigt bra rum.
-
Maten kan förbättras. Väldigt smaklöst.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Närheten till allt. Fräsch hotell med alla bekvämligheter. Rent och fint.
-
Maten var nästan alltid kallt och smaklöst, trots stora utbud. Den restaurangen som kallas á la carte, var inte alls bra. Vi bokade tid, men väntade mer än halvtimme tills vi blev tillfrågade vad vi vill dricka, sedan vinet serverades i glas för vatten. Vi fick inte välja mat utan de serverade det de ville. Maten var under all kritik, Det skulle stå att man får fast meny serverat, men inte á la carte. En annan sak är, när man anländer, då skulle vara bra att få mer info, tex en karta över omgivningen. Poolacces kan missförstås. Pollen var inte för bara 3-4 rum utan för hela ”vita” området för alla som bodde där. Bättre förklaring skulle vara bra.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Närheten till stranden och hur byggnaderna var placerade i förhållande till varandra.
-
Städningen var ok, men det kändes inte som de ansträngde sig extra och det rimmade inte riktigt med hur de vill framställa hotellet och hur skötseln ex ute var.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Otroligt trevlig personal och service.
-
Personligen hade jag uppskattat mer av "sitta och beställa valfritt ur meny" än systemet med "buffe" och "förbestämda menyer". Speciellt middagarna på Elia hade varit mysigare att få välja själv i menyn istället för de förbestämda. (Men på lunchen fick man välja själv så det var positivt).

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Service
-
Mycket

Bekräftad gäst: 2021-08-01


6 av 10

+
Närheten till havet
-
Maten var väldigt enformig. Standarden på hotellrummet var ganska låg. Tror vi fick några av rummen som inte var renoverade som på hemsidan. Besviken jämfört med tidigare all inclusive som jag/vi varit på. Men gött väder iaf.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

706 omdömen
Utmärkt
 
429
Väldigt bra
 
181
Bra
 
64
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-09-11

av Annikanordenberg

Underbar vistelse på High Beach Resort i Malia

Tillbringade en vecka på High Beach Resort och vi var fantastiskt nöjda med allt. Mat, rum och faciliteter var jättebra (kanske en förbättringspotential när det gäller städningen). Det stora plusset var att det fanns solsängar med parasoll på stranden som vi i egenskap av hotellgäster kunde använda. I vanliga fall får man endast nyttja solsängarna runt poolen fritt. Dock såg vi att solsängarna runt poolen inte räckte till i samma utsträckning som på stranden. Vi hade beställt all inclusive och ansåg att man var duktiga på att variera maten under veckan. Personalen var väldigt mån om sina gäster. Sammanfattningsvis en helt underbar vecka med sol, bad, mat och dryck.

 
2022-06-24

av saloibenbaha Paris, Frankrike

Nice spot

Hotel staff made the experience special. The hotel staff made sur always to go the extra mile to accommodate requests or to make it pleasant. I wish their was better options food-wise when you don’t eat meet. The fish recipes were very similar with tomato or creamy sauce etc maybe some more basic recipes could be a plus. Other than this suggestion the rest was great. I would recommend very nice beach with beautiful sunset.

 
2022-06-13

av 536vaniar Paris, Frankrike

A great place to stay

If you want to have rest in a great place you can go to this hotel!! we had a wonderful time at the High Beach Resort, a wonderful room, the beach is very nice, people from the hotel were great, the food was great. The hotel is small enough to feel warm. It was a real exceptionnal place to stay, nicer and better than in the pictures!!! It exceeded our expectations. We will come back

 
2022-06-07

av 340sorinc

Seaside bar malia beach resort Vasilis and George

Very nice people Vasilis and George on the Seaside bar to malia beach resort Most wonderful people i ever meet ,they are doing the job perfectly I will return just to see them and enjoy the company👍👍

 
2022-06-07

av asassello

Excellent mediterenian style hotel

Perfect choice for people looking for very clean, elegant and quiet hotel, with excellent food, super friendly staff (from reception, to room service and restaurant staff) with fine choice of pools and direct access to private sandy beach and appropriate all inclusive offer.