Dubbelrum

Dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, centralstyrd luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar för barn i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav två barn.

Familjerum

Familjerum med öppen planlösning. Dubbelsäng eller två separata sängar, möjlighet till extrabäddar för barn i våningssäng. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav två barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Marina Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Antal personer: 2-3 personer.